Trinity Hotel & konference center

Trinity's restauranter - et besøg værd!

Du kan nyde lækker mad, morgen, middag og aften i baren eller i en af vores to restauranter.

Herligheden:

Trinity's beliggenhed i naturskønne omgivelser med udsigt til Den gamle Lillebæltsbro giver en herlighedsværdi, som vi forsøger at overføre til gæsternes oplevelse på Trinity - også kulinarisk. Du bliver nu præsenteret for en samling opskrifter uden "forklædninger", hvor fokus er naturens spisekammer, herunder sæsonens urter og øvrige råvarer, som højner kvaliteten. Vi elsker at overraske vore gæster, såvel hvad angår retternes udseende, smag og spændende, utraditionelle serveringsmåder.

Bæredygtigheden:

Ærlighed er en af de vigtigste grundstene i Trinitys køkken. Vi sætter en stor ære i at holde os ajour med den nyeste viden om de råvarer, vi anvender. Økologien er altid med i vores bevidsthed, både hvad angår råvarer og drikkevarer. Kokkene, bagerne og konditorerne producerer langt det meste fra bunden, og tjenerne vejleder altid gerne gæsterne i menu- og vinvalg.

Passionen:

Trinity er kendetegnet ved det gode værtskab - også i vores Restaurant Lillebælt og a la carte restaurant. Vore tjenere sørger altid for, at alle gæster føler sig godt tilpas. Kokkene tilbereder med udgangspunkt i deres kærlighed og passion for kogekunst de meste velsmagende måltider. De arbejder ud fra de 5 grundsmage surt, sødt, salt, bittert og umami (= velsmag på japansk), og deres mangeårige erfaringer har grundlagt Trinitys fantasiske køkkenkoncept

Trinity Hotel & konference center

Gl. Færgevej 30, Snoghøj

7000 Fredericia

Tlf: 8227 1717

Yderligere information: Hjemmeside
Åbningstider:

Åbent: Har stort set døgnåbent på grund af hoteldrift