Torsdag den 23. januar 2025, kl. 19.Foredrag

Foredrag med Frank Arnesen & Søren Lerby: De gode historier

B>Foredrag med Frank Arnesen & Søren Lerby: De gode historier - et liv med fodbold. Gå ikke glip af muligheden når Frank Arnesen & Søren Lerby besøger Odense d. 20 januar 2025 kl. 19.00.

De har begejstret med meget mere end deres fodbold. De var toppen på det landshold, der blev ét af Europas bedste, de tændte dynamitten på 80ernes succeshold.

Søren Lerby Frank Arnesen har stadig så meget at fortælle fra dengang de som teenagedrenge tog ud i den store fodboldverden blev stjerner i de største klubber.
De har anekdoter fortællinger fra fodboldens kulisse - historier der aldrig er fortalt før. Og de gør det med deres smittende humør.

De giver så et indblik i særlige dele af fodboldens hjørner. Om den sportslige økonomiske magt. Om fodbold dengang nu. Historier der vil overraske - brede smil ud.

Om hvorfor Frank Arnesen blev sammenlignet med Mick Jagger om Søren Lerby der spillede uden benskinner, så hans mor kunne genkende ham på TV.

De kan simpelthen ikke lade være - de er ganske enkelt enestående. Man bliver bare revet med. Et par charmerende drengerøve, der har så meget på hjertet.

Mød dem live når de i showet interviewes af Flemming Toft

Ses vi?

Følg os på FB: www.facebook.com/MODTIL/.

Entré

Køb/bestil billet