Biografen Samsø

Sygehusvej 4, Samsø

Mandag den 2. september 2024, kl. 20-22.

Arrangør: Samsø AftenskoleForedrag

Rasmus Tantholdt - Fortællinger fra verdens brændpunkter

Et spændende foredrag om livet bag kameraet. Oplev hele Danmarks TV2-korrespondent Rasmus Tantholdt fortælle om sit liv bag kameraet på godt og ondt.

Som den eneste skandinaviske journalist rapporterede Rasmus Tantholdt fra Kyiv i de kritiske uger under russernes invasion af Ukraine. Hør ham fortælle om den største historie, han nogensinde har dækket, om en krig, der pludselig kom meget tæt på, og om sit arbejde i verdens brændpunkter gennem næsten 20 år. Fuld af dilemmaer, historiske begivenheder og voldsommer oplevelser.

Rasmus Tantholdt har siden 2003 været international korrespondent i diverse konflikt-, krigs- og katastrofeområder, og har bl.a. dækket krigene i Ukraine, Irak, Afghanistan, Syrien og det arabiske forår. Selv føler Rasmus, at han har oplevet, hvad andre oplever på tre-fire liv.

Rasmus har modtaget adskillige priser for sit journalistiske arbejde og talent; han fik tildelt et German Marshall Fellowship i 2006, vandt Steen Bådsgaard Prisen i 2009, og i 2012 og 2014 vandt han TV-prisen for årets bedste nyhedsindslag, der uddeles af mediebranchen. I 2022 vandt han Publicistprisen for sit arbejde i Ukraine.

PS: Hvis Rasmus bliver udsendt for TV2, kan foredraget aflyses helt frem til arrangementets start, og det flyttes i givet fald til ny dato eller man får sin fulde betaling tilbage

Hold: 24026.

Læs mere på hjemmesiden Søg filmspilletider