Musicalteatret

Hvidkildevej 64, København NV

Søndag den 11. maj 2025, kl. 14.30.Musical

Vi maler byen rød: The Musical 2

Gør klar til afgang! - Destination: Mallorca - Ankomst: 1980'erne!

Efter den rekordsættende efterspørgsel på Musicalteatrets genopsætning af Rasmus Mansachs' "Vi maler byen rød: The Musical" i foråret 2024, vender både forfatteren og teatret tilbage i april/maj 2025 på Folketeatrets Store Turnéscene med genopsætningen af den forrygende, selvstændige fortsættelse: "Vi maler byen rød: The Musical 2"!

I forhold til den første forestilling byder 2'eren på en helt ny historie og helt nye karakterer, så man behøver på ingen måde at have set 1'eren. Der var masser af velkendte og uforglemmelige danske Grand Prix-klassikere, som der ikke var plads til i den første musical, og det rådes der bod på nu, hvor 30 andre Melodi Grand Prix-hits fra 1980'erne (og andre årtier) får sin ret i en ustyrligt morsom, farverig og energisk opfølger!

Denne gang udspiller historien sig på Mallorca i 1980'erne, hvor en stor dansk rigmandsfamilie er draget på charterferie efter familieoverhovedets pludselige død. Hemmeligheder, stridigheder og mystik omkring dødsfaldet og det forsvundne testamente breder sig, alt imens der er rigeligt af problematiske kærlighedsrelationer og mystiske forviklinger under den varme sydlandssol. Det endelige opgør og alle forløsningerne ser dagens lys til den helt store, prangende grisefest på ferieøen, hvor chokerende sandheder om familien endelig kommer på bordet.

Grib din største flaske hårspray samt dit bedste 1980'er-tøj og tag med til en herlig og nostalgisk Grand Prix-fest - og klap med på sange som "Der står et billede af dig på mit bord", "Only Teardrops", "To lys på et bord", "Gi'r du et knus", "Vild med eventyr (Banke banke på)", "In a Moment Like This", "Sig det' løgn", "Vil du med?", "Drama Queen", "Pyjamas for to", "Jeg snakker med mig selv" og mange, mange flere. Det bliver kodylt!

Forestillingen varer ca. 2 timer og 45 minutter inkl. pause og er egnet fra 10 år og op. Vi gør opmærksom på, at forestillingen spiller på Folketeatrets Store Turnéscene i København NV på Hvidkildevej (og ikke i Folketeatrets anden afdeling på Nørregade). Der er stor parkeringsplads tilgængelig lige foran spillestedet.

Uddrag af anmeldelserne fra Musicalteatrets tidligere opførsel af "Vi maler byen rød: The Musical 2":

"Topunderholdning på første klasse! At være tilskuer til 'Vi maler byen rød: The Musical 2' er både sjovt og opladende. Denne jukebox-musical er en storslået stimulans for alle sanser og kan varmt anbefales."
Asger Weber, Kulturkongen

"Hele salen gyngede med! Kærlighedens forviklinger og udfordringer samt hele familiedramaet underbygges på bedste vis ved hjælp af mange af de dejlige Grand Prix-sange, vi alle kender og kan nynne med på. En forestilling sprængfyldt af energi, som jeg helt klart varmt kan anbefale."
Hanne Løvendahl, Kulturkongen

"Succesforestillingen, fremført at det yderst professionelle Musicalteatret, er med sikkerhed forårets oplevelse. Et samsurium af følelser, glæde, sorg, spænding og ikke mindst fest. Der er ingen tvivl om, at der er lagt sjæl og energi i hele produktionen. Det er kodylt og tildelt en spandfuld bred ymer, som holder dig igang fra start til slut. En rejse der i den grad er alle pengene værd."
Teaterentusiasten.com

"Her er humor for alle pengene. Meget morsomt skrevet og flot sammensat. Politisk ukorrekt humor med spirene kærlighed og seksualitet, drama og romantik, tilsat et stort stænk af 80'ernes soap opera-stil. Replikkerne, der knytter de flere end 30 Grand Prix-hits sammen, er til tider ustyrligt morsomme, og man kan ikke lade være med at kluk-le - eller nynne med. Længe siden vi har grinet så meget til en musical!"
Henrik Sieben, FrilandsLiv

"Hold nu op en fest. Jeg burde nok starte med at undskylde til hende der sad til venstre for mig, for jeg sang med hele vejen igennem, og jeg elskede det. Det er ikke bare en poleret 80'er-musical, men den er fyldt med humor og politisk ukorrekte replikker, og jeg fik i den grad klukket mig igennem forestillingen. Tag ind og oplev denne herlige og nostalgiske Grand Prix-fest."
Thomas Evers Poulsen (blog)

"En gigantisk Grand Prix-fest. Der er fest og farver og højt humør - og det er svært ikke at synge med. Forestillingen er fuld af de morsomste bemærkninger, hvor en hel del af dem er langt under bæltestedet og det passer os rigtig godt. Vi grinede i hvert fald! Der skal lyde en stor ros til manuskriptforfatteren for den twistede historie, hvor han på meget flot vis har fået plads til et utal af Melodi Grand Prix-sange, som alle passer helt perfekt til handlingen."
Tonny & Claus Bønløkke Hertz, Out & About

"Det bliver aldrig for meget, og jeg er hele tiden spændt på, hvilken sang de nu skal synge. Der er fart over feltet, og det er skidesjovt. Det er over the top og vildt morsomt. Jeg er i hvert fald virkelig godt underholdt!"
Anna Cæcilie Sørensen, Scenekanten

"Der er ikke sparet på hemmelighederne, løgne, afsløringer, afpresning og chokerende sandheder - fuld 'Dollars' style! Der er også fuld knald på fest, farver, dans og musik.."
Heidi Yetkin, Kulturkongen

"En forestilling, der i den grad åbnede mine øjne for Musicalteatrets skatkammer af humor og mange talenter. Med et hav af skøre og melodramatiske karakterer samt overraskende og sjove replikker, blev der nemlig virkelig godt gang i lattermusklerne. Jeg er kun klar på mere fra Musicalteatrets hånd."
Ann-Katrine Andersen, AKultur

Læs mere på Musicalteatrets hjemmeside her: musicalteatret.dk/vimaler2.

Entré: 199-329 kr

Køb/bestil billet