Jonstrup Gl. Seminarium

Jonstrupvangvej 150, Jonstrup, Værløse

Fredag den 16. til søndag den 18. august 2024

Arrangør: Jonstrup Jazz FestivalJazz

Jonstrup Jazz Festival 2024

Velkommen i det grønne. Jonstrup Jazz Festival falder hvert år den tredje weekend i august.

Sådan har det været siden 1996, og hvert år danner det tidligere Jonstrup Seminarium idylliske rammer om festivalen i den lille landsby ved flyvestationen
Det er både en fejring af god musik, en byfest for hele familien og en mulighed for at danse sommeren farvel eller bare vippe med tæerne, mens man nyder kunstudstillingen, en stille øl eller de mange andre sjove og hyggelige tilbud, der er faste programpunkter år efter år. Det er netop kombinationen af glade børn og voksne, dejlig musik og i det hele taget hyggelig stemning, der gør Jonstrup Jazz Festival til noget ganske særligt.
Vel mødt.

Musikken er central for festivalen og Jonstrup Jazz lægger vægt på at præsentere et varieret og publikumsvenligt musikprogram af høj kvalitet inden for forskellige genrer af jazz, blues, soul, funk og verdensmusik.

Musikprogram 2024
Nobert Susemihl's Joyful Gumbo, Scandi Snip Singers, Mike Andersen Band, Sisters of Jazz, Sisters of Mercy, Boesen City Group, Blast v.6.2, Kira Martini Quintet, Moussa Diallo (Børnejazz: Cirkeline rejser til Afrika), Karmen Rõivassepp, Mads Mathias. Jacob Fischer og Matthias Petri.

Udover musikprogrammet er der spændende børneaktiviteter med bl.a. hatte-teater, børnejazz, sanglege for de små, rollespil og billedskole arrangeret af Jonstrup Billedskole og kunstudstilling, hvor lokale kunstnere udstiller.

Entré: 3,13-440,28 kr

Køb/bestil billet