Skive Theater

Theaterpladsen 10, Skive

Fredag den 6. december 2024, kl. 20.Rock/Pop

A Rocking & Soulful Christmas

En anderledes julekoncert. Glem alt om gentagelser de sædvanlige julesange, du hører hvert eneste år til bevidstløshed.

I år bliver det anderledes, mere rocket mere sjælfuldt, når tre af landets allerstørste stemmer 'synger julen ind' på anderledes manér.

Hver for sig har de tre sangere, Dicte, Bobo Moreno Søren Sko skabt magiske, musikalske øjeblikke for et stort publikum gennem årtier, sammen er de en oplevelse fra absolut øverste hylde.

De tre store personligheder har ikke bare samlet et hold af landets bedste musikere - de dykker så ned i den store bunke af de mere rockede, bluesede soulede julesange leverer en anderledes julekoncert, du med garanti ikke kan sidde stille til. Det er heller ikke meningen.

For sange arrangementer fra nogle af verdens allerstørste soul stemmer gennem tiden dukker op, publikum kan glæde sig til et genhør med sange af bl.a. Ray Charles, James Taylor, Aretha Franklin, Stevie Wonder, The Jackson5 mange af de andre fraklubben af 'verdens bedste sangere'.

Solisterne bakkes op af et stærkt hold musikere under ledelse af kapelmester guitarist Kennet Lauridsen, som så stod bag hyldestkoncerter til blandt andre Rolling Stones, Woodstock The Beatles.

Læs mere på

www.kcskive.dk

Entré

Køb/bestil billet