Royal Stage

Milnersvej 39, Hillerød

Fredag den 4. april 2025, kl. 20.Show/stand up

Ruben Søltoft - Hvorfor er der ikke nogen, der har sagt noget?

Ruben-fans stand-up entusiaster kan igen glæde sig til at se den finurlige, elskelige excentriske komiker præsentere materiale af vanligt overvældende ekstremt ærlig karakter.

Omdrejningspunktet for showet er den mere eller mindre ufrivillige dannelsesrejse, Ruben har været på siden successhowet Ting fra min mund. 30'erne har på godt ondt ramt den folkekære stand-upper som et godstog, men heldigvis, eller nærmere selvfølgelig, har det komiske potentiale i kvartlivskrisen vist sig at være katalysator for noget af det allerbedste materiale, Søltoft nogensinde har leveret.

Der kommer sandheder på bordet, der stikker dybere end tidligere, emner som forventningspres, normer selvindsigt kommer under kærlig, komisk behandling, når de i showet flankeres af fuldstændig vanvittige vaskeægte historier om en nærdødsoplevelse i Mexico en absurd gidseltagning i egen bil.

"Hvorfor er der ikke nogen, der har sagt noget?" er et show om en ofte svigtende mavefornemmelse, identitetstab genrejsning samt et håb om at få lov til at drømme igen - sådan bogstaveligt talt. Det bliver samtidsrelevant, personligt møghamrende sjovt.

Start aftenen med en lækker 2-retters menu i Restaurant Royal kl. 17.30.

Forret: Rimmet torsk m/ muslingefumé, ørredrogn urter

Hovedret: Stegt lammeculotte m/ sauteret spinat svampe. Hertil rosenkålssalat m/ confiterede hvidløg, nye kartofler rosmaringastrik.

Pladserne er fast placeret i et begrænset antal.

www.royalstage.dk

Entré: 325 kr

Køb/bestil billet