Kulturhotellet Rønde

Hovedgaden 10, Rønde

Lørdag den 17. august 2024, kl. 20-22.30.

Arrangør: Musikforeningen Musik-i-Rønde (MiR)



Rock/Pop

Den syvende søn

Med Michel Belli i front, er beatorkesteret Den Syvende Søn klar med sange fra det nye album- Når mængden svinder ind - deres 5. album, som samler en række sange fra bagkataloget - og føjer fire helt nye til!

Blandt de nye indspilninger er både en fortolkning "Morgenstund har guld i mund" - som Michel Bellis afdøde far indspillede tilbage i 1960'erne - samt en nyskrevet hyldest til Peter Belli

I 2013 udkom bandet med deres første udgivelse, og i foråret 2023 kom albummet - Alt på spil- som havde 2 gæster med på nogle sange - Mathilde Falch og Michels far, Peter Belli, som gav sit bidrag i en smuk og rørende duet med sin søn; "En sidste sang" blot to måneder før sin død. Smag fx på dette tekst-uddrag:

Når lyset brænder ud /

og natten den bliver ved /

og takten går i stå /

så er det helt okay /

for publikum var med /

og stemningen var høj /

og sættet det var langt /

der' altid en sidste sang

Men hvordan lyder Den Syvende Søn? tænker du.
Bandet er først og fremmest et rockorkester, med et charmerede og lunt retro-udtryk hentet i 60'er-beat og psykedelisk rock.

Det aktuelle album er som forgængeren produceret af Christian Ki, og besætningen er også den samme. Det er altså Michel Bellis karakteristiske vokal, brødrene Winbergs symbiotisk swingende bund, Mads Jensens orgel og tangenter, der bryder og samler og Mikkel Grues smagfulde og til tider rivende guitar.

Der er lagt op til en markant musikalsk aften

Den Syvende Søn er:

Michel Belli, vokal

Adam Winberg, trommer

Tobias Winberg, bas

Mads Jensen, keys

Mikkel Grue, guitar

Koncerten er støttet af Syddjurs kommune og Statens Kunstfond.

Entré: 110-270 kr

Køb/bestil billet