Skovshovedpynten

Strandvejen 274-276, Charlottenlund

Onsdag den 7. august 2024, kl. 19.Opera/Operette

Opera på Pynten

Onsdag d. 7. august. kl. 19.00 - 21.00. Skovshovedpyntens Beboerforening præsenterer en helt særlig operakoncert, på plænen mellem 278 og 276, i samarbejde med Kgl. operasanger Guido Paevatalu og guidOpera.

Koncertens tema er de ultimative dramaer, den ægte kærlighed, de hede følelser og den sikre død. Det bliver opera med værker fra øverste hylde af det klassiske operarepertoire. For at det ikke skal stikke helt af sådan en sommeraften, mildner vi stemningen med lidt operettetoner i slutningen af koncerten. Publikum vil kunne opleve highlights fra kendte operaer af Mozart, Wagner, Verdi, Puccini, Rossini, Tjajkovskij, Carl Nielsen m.fl. og Guido vil på charmerende vis binde temaerne sammen.

Solister er Kgl. operasangere, Guido Paevatalu, Niels Jørgen Riis og Signe Asmussen, og de akkompagneres af kapelmester, Leif Greibe.

Billetpris: 200 kr (medbring egen stol) Begrænset antal pladser. Den lave billetpris er muliggjort ved hjælp af sponsorater. Køb billet:

Arrangementet er for Skovshovedpyntens beboere, venner og familie, og udbydes i første omgang til Beboerforeningens medlemmer. Siden er det tanken at tilbyde plads til andre i Skovshoved.

Baren åbner kl. 17.30 med salg af kølige drikke og varme pølser fra grillen til yderst rimelige priser. Vi beder derfor om at man ikke medbringer egne drikkevarer og mad. Til gengæld sørger et hold frivillige for at plænen efterlades grøn og indbydende, efter koncerten.

Entré: 200 kr

Køb/bestil billet