Flere nyheder

 
Film
Familien Addams

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Familien Addams
Ons. 30. okt. 2019
kilde: KultuNaut

Familien Addams er tilbage på det store lærred i et animeret eventyr om den skøreste familie på vejen. (PR-foto: SF Studios)

Ægteparret Gomez og Morticia Addams bor med deres to børn Wednesday og Pugsley i det dystre, knirkende, faldefærdige - men alligevel ret hyggelige - hus på en bakketop omgivet af tåge. De har travlt med at forberede besøg fra deres store familie i forbindelse med Pugsleys såkaldte Sabre Mazurka - et slags konfirmationsritual. Samtidig gør datteren Wednesday oprør ved at gøre normale ting, såsom at gå i almindelig skole, melde sig til cheerleading-holdet og tage lyserødt tøj på. Og det huer ikke Morticia Addams, men der lurer langt større problemer i det ellers rolige kvarter.

For længere nede af vejen bor en person, som planlægger at gøre livet surt for familien Addams. Det er designeren Margaux. Hun vil skabe et perfekt idyllisk kvarter i de helt rigtige modefarver - og Addams-huset passer bare overhovedet ikke ind i farveskemaet. Hun drømmer om at komme på TV og blive kendt, så hun vil gøre alt for at få den gakkede familie fjernet.

Familien Addams kan ses i biograferne fra den 31. oktober.