Flere nyheder

 
Teater
Bonnie & Clyde

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Bonnie & Clyde
Fre. 20. dec. 2019
kilde: KultuNaut

Ord får krop i koreograf Signe Fabricius' fortælling om Bonnie & Clydes hæsblæsende flugt fra skæbnen, politiet og fortiden på de uendelige, amerikanske landeveje. (PR-foto: Søren Solkær)

Bonnie & Clyde er en forestilling om en virkelighed fra bunden af livet. Fortalt af kroppe i bevægelse og med ord af dansere, der både taler og danser. Det er historien om et ungt forbryderpar, om længsel efter frihed og en umulig flugt fra den skæbne, de var blevet givet.

Bonnie Elizabeth Parker og Clyde Champion Barrow var helte i en desperat underverden, som de med alle midler forsøgte at stige op fra. Det startede som et oprør mod det system, der holdt dem nede i slum og fattigdom - og så eskalerede det. I dem genkendte folk et had mod bankerne fra sig selv og dyrkede Bonnie og Clyde som glamourøse idoler, indtil de blev skudt sønder og sammen af politiet i en alder af 24 og 25 år.

Forestillingen fortæller hele historien fra deres første møde til det allersidste øjeblik. I en ny hybrid af dans og teater spiller syv dansere med forskellige baggrunde rollerne som Bonnie, Clyde og deres Barrow-bande, som sammen hærgede de amerikanske landevej. Tiden og universet er mere 2020 end 1930, hvor forbryderbanden bærer pink pelsjakker og danser til Trentemøller.

Bonnie & Clyde har premiere den 9. januar og kan opleves frem til den 1. februar på Betty Nansen Teatret, Frederiksberg Allé 57, 1820 Frederiksberg C.

Medvirkende: Astrid Elbo, Ulrik Birkkjær, Veronica Bracaccini, Stephanie Nguyen, Suad Demirovic, Robert Malmborg, Mads Gronemann
Koreografi og instruktion: Signe Fabricius
Scenografi: Ida Grarup

Mere information og billetsalg