Flere nyheder

 
Musik
Livemusik på Vershuset

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Livemusik på Vershuset
Man. 24. feb. 2020
kilde: KultuNaut

Den sidste weekend i februar er der groovy, funky blues og catchy pop på programmet på Vershuset, når Chris Grey & The BlueSpand og Askling gæster spillestedet. (PR-foto: Chris Grey & The BlueSpand)

Chris Grey & The BlueSpand
Den odenseanske trio Chris Grey & The BlueSpand spiller et fængende og varieret miks af blues, soul, funk og rhythm'n'blues. De tre musikere Chris Grey, Lars Von TrommenStick og Kasper Lauersen mødtes sidst i 2011 med det ene formål, at hygge sig og have det sjovt med musik. Øvelokalet var deres legeplads, og de havde ingen planer for fremtiden; en fremtid, som skulle bringe dem endnu tættere sammen og sidenhen rundt omkring i verden.

De debuterede et par år efter opstarten med det roste album Lotta Love, der også vakte stor interesse for bandet i udlandet. Og siden da er det gået stærk for den velspillende trio. Med virale videohits som "Grab'm by the elbow", "Golden Tower", "Mammas Mammalaid" og "Beat around the Bush" har de genereret over 5 millioner visninger på nettet. Succesen har rakt langt ud over landets grænser, hvilket også har resulteret i en kæmpe live-interesse for Chris Grey & The BlueSpand. Alene i 2018 blev det til shows uden for hjemlandets grænser i Sverige, Norge, Kosovo, Polen, Letland, Tyskland og Makedonien, hvor flere af dem endda var som hovednavn på større festivaler.

Og i 2020 har Chris Grey & The BlueSpand også travlt med at smide koncerter både herhjemme samt i udlandet. Heldigvis var der også tid til at komme forbi Næstved.

Askling
Askling stiftede først bekendtskab med musikbranchen, da hun helt tilbage i 2009 stod på scenen med gruppen Engledrys til MGP, og derfra blev stemt videre til Nordink MGP. De senere år har sangerinden så gjort sig fantastisk bemærket som solist under eget navn.

Den unge Askling med den stærke vokal gør sig udi lækker, fængende popmusik tilført elektroniske undertoner. Hun vandt blandt andet Tak Rock Talentpris i 2018, hvorefter hun samme år optrådte på Smukfest. 2019 blev året for hendes første sommerturné med +25 festivaler/events på plakaten (ABC Beach Party, Vig Festival, Tivoli etc.).

Askling udsendte sin første single "Missing you" i november 2017. Den 2. single "It's You" feat. rapperen Gavin gik viralt i både Danmark og Indonesien og er blevet streamet mere end 5. mio. gange. Siden er det blevet til en række flere singler, hvor sangen "Liar" blandt andet nåede igennem til BBC Radio 1 og Cambridge 105 i UK. Her i starten af 2020 udkommer så Asklings første EP.

Når Askling går på scenen på Vershuset, så kan man forvente musik for både ørerne og dansefødderne.

Chris Grey & The BlueSpand: Fredag den 28. februar. Dørene åbnes klokken 20.00
Billetsalg
Facebook event

Askling: Lørdag den 29. februar. Dørene åbnes klokken 20.00
OBS: Fri entré
Facebook event

Spillestedet Vershuset, Grønnegade 10, Næstved
http://vershuset.dk/