Indtast nyt arrangement Corrections
Last updated
1/10 2020
Buerup Forsamlingshus
Buerupvej 24, Buerup
DK-4450 Jyderup

More information: Homepage
GPS-info: Lat 55.5932, Lon 11.3401


Opret Event

15 September 2024

Free
Børne- og familieunderholdning: Sebastians store soloshow

Børne- og familieunderholdning: Sebastians store soloshow

Entrance fee: 50-125 DKK
Mød Sebastian Klein med hans soloshow.

Sebastian Klein er en af Danmarks førende naturformidlere. Han har i mere end 20 år lavet programmer for børn til DR. Han har bl.a. været medudvikler af og vært for programmerne "Bidt, brændt og stukket" på DR Ultra og"1 døgn, 2 hold, 3 dyr" på TV2. Sebastian er desuden forfatter til over 50 bogtitler, primært om dyr.

Sebastians soloshow er noget af det tætteste, man kommer på et decideret standup comedy-show for børn. Med hjælp fra levende dyr, gøgl, dans og håbløse tryllenumre får Sebastian tryllebundet publikum. Der er garanti for fabelagtig underholdning hele showet igennem, og både børn og voksne må finde sig i at vride sig af grin undervejs.

Praktiske oplysninger:

Kl. 14.00

Pris:
  • 50 kr. for børn fra 3-13 år
  • 125 kr. for voksne - fra 13 år


Baren og slikboden er åben og slush ice maskinen er i gang.

Billetter købes via https://www.place2book.com/da/sw2/sales/event_list/EM7499

Arrangør er Buerup Forsamlingshus - læs om forsamlingshuset her: https://buerupbeboerforening.dk/

Arrangementet er med støtte fra Liv i Forsamlingshusene.

23 January 2025

Free
Foredrag "Danmark i rummet" om Andreas Mogensen af Christina Toldbo

Foredrag "Danmark i rummet" om Andreas Mogensen af Christina Toldbo

Entrance fee: 175 DKK
Køb/bestil billet
Den danske astronaut. Andreas Mogensen vendte i marts 2024 hjem fra den internationale rumstation (ISS) 400 km over jorden, men hvad lavede han deroppe og hvad er ISS for en størrelse?

Hvordan bidrager de eksperimenter han udførte, til at vi en dag kan kolonisere Månen og Mars, og bør vi egentlig bruge så mange penge på rumfart når der er rigeligt med problemer her på jorden?

Få svar på disse spørgsmål og mange til i foredraget 'Danmark i rummet' med astrofysiker og rumforsker Christina Toldbo.

Christina har tidligere arbejdet både hos ESA og NASA og besøgte Andreas i Houston før hans rummission, for at følge med i nogle af hans forberedelser til missionen Huginn. Hør bl.a. førstehåndsberetninger om hvordan man træner til en mission på ISS, hvordan raketten opsendes, hvordan man lever og arbejder i rummet og om nogle af de eksperimenter Andreas har udført.

Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål, så foredraget omhandler netop de aspekter af missionen I synes er allermest interessant.

Dørene åbnes kl. 18.30.