ALLE Nordjylland Midtjylland Syddanmark Hovedstaden Sjælland

Velkommen til koncertkalenderen, hvor du kan se Kor72s medlemskors koncerter over hele landet. Du kan også vælge at se koncerterne i en enkelt region; benyt menubjælken til at vælge mellem regionerne.

Koncertkalenderen er et samarbejde med KultuNaut og for at få dit kors koncerter med i kalenderen, skal du indtaste koncerten via siden her. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sekretariatet på mailadressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vis huskeliste Opret arrangement

Ferritslev Fritidshus

Ørbækvej 916
5863 Ferritslev Fyn
Tlf: 65 98 13 15
Hjemmeside

Ret info Nyt event
Sidst rettet
16/10 2020

Find vej her

Viser 31 events fra/efter 16. jun. 2024

Dolly Parton tribute
21 Jun Andet/Ukendt

Dolly Parton tribute

Fredag den 21. juni 2024, kl. 20.
Pris: Entré: 220 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Ferritslev Fritidshus,
Ørbækvej 916, Ferritslev Fyn
Dorthe Rasmussen, Morten Husted (kendt fra Neigbours), Kim Antonsen og Ole Jednoral. Tribute to Dolly Parton. Få et genhør med en af række af de bedste sange fra Dolly Parton, når Dot. hylder. Dolly i denne koncert. Fra Applejack til Jolene..

Fra 9-to-5 til Islands in the Stream
Vis kort
Kai Normann og jeg
28 Aug Andet/Ukendt

Kai Normann og jeg

Onsdag den 28. august 2024, kl. 17.30.
Pris: Entré: 200 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Ferritslev Fritidshus,
Ørbækvej 916, Ferritslev Fyn
". KAI, NORMANN OG JEG." - Vi har elsket ham, så længe vi kan mindes. Kai Normann Andersen er af tidens førende danske komponister. Han var egentlig bankmand, men kom tidligt i gang som komponist, og bidrog til film og revyer med iørefaldende melodier..

En fortælling i ord og musik om Kai Normann Andersen og dem der var omkring ham. Der er anekdoter og gode melodier i luften. Søren Peter Frøsig spiller trompet, synger og fortæller. Brian Svendsen spiller klaver og klarinet. Vi starter 17:30 med dagens 2 retters menu
Vis kort
Bibbi og SNif med band

Bibbi og SNif med band

Fredag den 6. september 2024, kl. 20.
Pris: Entré: 225 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Ferritslev Fritidshus,
Ørbækvej 916, Ferritslev Fyn
Bibbi & Snif har før været på besøg hos os. Som duo. Nu er hele bandet med. Der er lagt op til en aften med countrymusik. Bibbi & Snif spiller fordi de ikke kan lade være..

Det er så tilfældigvis country, der kommer ud - altid særdeles velspillet og med originalt udtryk. Det er ikke så meget genren, der er afgørende. Det er glæden ved at spille og ved at gøre folk og publikum glade der betyder mest for Bibbi & Snif
Vis kort
M C Hansen
12 Sep Andet/Ukendt

M C Hansen

Torsdag den 12. september 2024, kl. 19.30.
Pris: Entré: 150 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Ferritslev Fritidshus,
Ørbækvej 916, Ferritslev Fyn
Prisvindende sangskriver og historiefortæller. "Forestil dig John Steinbeck der læser højt på Benny Andersens terrasse, mens Poul Dissing fortæller jokes til Carl Nielsen, der spiller på klaveret". Omtrent sådan er en koncert med M.C. Hansen..

Historiefortæller, sangskriver og guitarist M.C. Hansen udstikker en ny retning for sine musikalske fortællinger fulde af billedsprog og referencer til hverdagen og den landsby vi kalder "Danmark". Mættet med billedsprog og med fokus på den musikalske iscene-sættelse af historiefortællingen er en koncert med M.C. Hansen et spejl af hverdagens mirakler og persongalleri
Vis kort
Danish Fiddle Quartet
15 Sep Andet/Ukendt

Danish Fiddle Quartet

Søndag den 15. september 2024, kl. 16.
Pris: Entré: 200 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Ferritslev Fritidshus,
Ørbækvej 916, Ferritslev Fyn
Den nye strygekvartet Danish Fiddle Quartet spiller musik fra grænselandet mellem den klassiske tradition og folkemusikken og har fod og hjerte i begge genrer..

Med denne nye strygekvartet udlever de fire musikere drømmen om at spille ny nordisk kammerfolkemusik. Nye originale kompositioner og sange af Danish Fiddle Quartet, og arrangementer af Carl Nielsens musik og af traditionelle folkemelodier. Kvartetten består af violinisterne Jørgen Dickmeiss og Ditte Fromseier Hockings, som begge er kendte, prisvindende og veletablerede navne indenfor den danske og internationale folkemusikscene samt Bruno Sanches og Mathilde Helding på henholdsvis bratsch og cello, fra den unge danske klassiske elite. Strygekvartet-rammerne sprænges ind imellem når de to violinister i nogle af stykkerne griber mandolin, guitar eller synger hvilket flettes elegant ind i musikken. Kvartetten udgav deres debut-album "Nattens favn" på Tønder Festivalen 2023, hvor publikum tog rigtig godt imod bandet og musikken. Ligeså har anmelderne taget rigtigt fint imod dette nye ensemble: " Det er en rollebesætning i topklasse. Og et album i lige så høj klasse. Det hele er kammermusik, ny folkemusik - overgangene mellem de to genrer er flydende. Særligt smukke er de to sange sunget af Ditte og Jørgen ("Nattens fred" og "Nattens favn"). " FolkMagasin, Germany by Martin Czech. " Fordomsfrie lyttere, fra både folkemusikkens og den klassiske verden, kan give sig hen i veludført vellyd. " Rootszone, Nils Thorlund. Jørgen Dickmeiss - violin, mandolin, guitar, sang. Ditte Fromseier Hockings - violin, sang. Bruno Sanches - bratsch. Mathilde Helding - cello
Vis kort
De Gyldne Drenge

De Gyldne Drenge

Fredag den 20. september 2024, kl. 20.
Pris: Entré: 225 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Ferritslev Fritidshus,
Ørbækvej 916, Ferritslev Fyn
Siden 2003 har De. Gyldne Drenge rejst landet rundt og spredt det gode budskab om alkoholens mange glæder og utroskabens velsignelser. Emner som i rigt mål bliver behandlet i de mange tekster, der alle stammer fra det store musikalske forbillede..

De Gyldne Løver. De 5 ustyrlige musikanter udsætter, med munter frækhed, et sagesløst publikum for deres uhæmmede og lemfældige udgaver af en lang række af danskernes mest folkekære melodier: Hjemmebrænderiet, Jeg Er Ikke Som De Andre, Ved Haw'et - Ved Haw'et o.s.v. o.s.v. Selvom De Gyldne Drenge mestrer de fleste af de Gyldne Løvers sange, prøver de ikke at efterligne det gamle kultband, men giver i stedet deres egne fortolkninger af sangene. Oven i købet med små ændringer i teksterne. Dog med tilladelse fra ophavsmændene. De Gyldne Drenge er: Ole Smith på sang guitar og banjo. Troels Smith på sang, guitar, bouzuki, tenorbanjo, banjo, mandolin, tenormandolin og tinfløjte. Lars Kirkegaard på harmonika, kor, Jørgen Dickmeiss violin, bodhran, mandolin og kor, Jens Holgersen på kontrabas og kor
Vis kort
Peter Belli syng med foredrag
25 Sep Andet/Ukendt

Peter Belli syng med foredrag

Onsdag den 25. september 2024, kl. 17.30.
Pris: Entré: 225 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Ferritslev Fritidshus,
Ørbækvej 916, Ferritslev Fyn
Denne gang vil de 2 musikalske venner gennemgå Peter Bellis forunderlige liv fra fødsel til død. OG så skal vi sammen synge nogle af de mange melodier som Peter Belli stod for. Vi starter kl. 173.0 med dagens 2 retters menu..
Vis kort
Abba Tribute
27 Sep Rock/Pop

Abba Tribute

Fredag den 27. september 2024, kl. 20.
Pris: Entré: 225 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Ferritslev Fritidshus,
Ørbækvej 916, Ferritslev Fyn
I 2024 er det 50 år siden, at den legendariske gruppe ABBA vandt det Europæiske Melodi Grand Prix med sangen "Waterloo". Grand Prix sejren blev startskuddet til alletiders karriere, hvor ABBA for længst har skrevet sig ind i musikhistorien..

De to rutinerede piger har optrådt over hele verden ved mere end 500 shows. Med stort nærvær, sang, koreografi og flotte kostumer, leder pigerne i ABBA Show tankerne hen på Agnetha og Anni-Frid. Og det kan ikke skjules, at Helene og Joanne i den grad kan deres ABBA. Hits som "Money Money Money", "Dancing Queen", "Knowing Me Knowing You", "Waterloo", "Thank You For The Music" m.fl. leveres fra scenen. Mellem numrene fortæller pigerne lidt anekdoter og sjove historier som kæder det hele sammen
Vis kort
Are You Ready Steve
4 Okt Rock/Pop

Are You Ready Steve

Fredag den 4. oktober 2024, kl. 20.
Pris: Entré: 225 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Ferritslev Fritidshus,
Ørbækvej 916, Ferritslev Fyn
Are You Ready Steve er et tributeband til Sweet, som var kongerne af glam-rock i 1970'erne..

Når Are You Ready Steve spiller live, bliver publikum taget en tur med ned ad Memory Lane til dengang Sweet hærgede hitlister og spillesteder over det meste af verden med hits som Fox On The Run, Block Buster, The Six Teens og Ballroom Blitz. Og udover alle de store hits spiller Are You Ready Steve også en række af Sweets mere "hard rock numre" fra deres albums samt nogle af deres solide, selvskrevne B-sider. Bandet består af fire modne herrer, som har en fest med at holde Sweets musik i live. De fire bandmedlemmer er: Keld Ravn - guitar, Kjeld Hansen - basguitar, Jens Peter Olsen - trommer. Peter Madsen - sang
Vis kort
Fynbokoret

Fynbokoret

Søndag den 6. oktober 2024, kl. 14.
Pris: Entré: 100 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Ferritslev Fritidshus,
Ørbækvej 916, Ferritslev Fyn
Koret er et blandet kor og har ca. 50 medlemmer, fordelt på 4 stemmer. Korets repertoire er både på dansk, engelsk, svensk, italiensk. Der er sange og salmer, og man henter inspiration fra operetter og musicals..

Men vigtigst af alt: Koret indretter i høj grad repertoiret efter de aktuelle koncerter
Vis kort
jubisite1

IndmeldelseIndmeldelse icon

Meld dig eller dit kor ind i Kor72 og læs mere om kontingent m.v.  

MedlemsfordeleMedlemsinfo icon

Læs om de mange fordele ved at være medlem af Kor72, fx fælles Kodaaftale

Tilskudsmulighederstoettemuligheder icon

Se en liste over de muligheder for støtte, som medlemmer af Kor72 har adgang til 

NyhedsbrevNewsletter icon

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af sidste nyt fra Kor72  

Facebookfacebook icon

Giv vores Facebookside et like og hold dig opdateret på aktiviteterne i Kor72  

KorkaravanenKorkaravanen icon

Læs om de to Kor72-projekter, som er støttet af Nordea Fonden  

Korleder-annonceKorleder icon

Søger dit kor ny korleder? Eller er du korleder der søger kor?

NodekassenNodekassen icon

Find noder, hjælp, links og gode råd her