ALLE Nordjylland Midtjylland Syddanmark Hovedstaden Sjælland

Velkommen til koncertkalenderen, hvor du kan se Kor72s medlemskors koncerter over hele landet. Du kan også vælge at se koncerterne i en enkelt region; benyt menubjælken til at vælge mellem regionerne.

Koncertkalenderen er et samarbejde med KultuNaut og for at få dit kors koncerter med i kalenderen, skal du indtaste koncerten via siden her. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sekretariatet på mailadressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vis huskeliste Opret arrangement

HEART - Herning Museum of Contemporary Art

Bitten og Aage Damgaards Plads 2
7400 Herning
Tlf: +45 97 12 10 33
Hjemmeside
Åbent: Ti.-sø. kl. 10-16

Et museum opstået i grænselandet mellem kunst og erhverv. HEART - Herning Museum of Contemporary Art er opstået i grænselandet mellem kunst og erhverv og er båret frem af den passionerede skjortefabrikant Aage Damgaard (1917-1991), som har skabt fundamentet for museets samling. Herning Kunstmuseum blev til i 1977, og åbnede d. 9. september 2009 i en helt ny bygning tegnet af den amerikanske arkitekt Steven Holl. Ved indvielsen ændrede museet navn til HEART. HEARTs udstillingskoncept er bygget på visionen om at gøre HEART til et internationalt respekteret og lokalt værdsat nationalt museum dedikeret til at udstille, formidle, bevare og indsamle samtidskunst. Med udgangspunkt i HEARTs unikke historie og samling, sætter HEART fokus på de nye kunstneriske strategier i kunsten fra midten af forrige århundrede og frem. HEART producerer årligt 3-4 særudstillinger med udgangspunkt i vores tre-strengede udstillingsstrategi HEARThistory, HEARTfuture og HEARTdesign. HEARThistory har fokus på de traditioner, der har været med til at forme kunstens udvikling i forrige århundrede og kaster et tilbageblik på kunstneriske strømninger af relevant betydning for samlingen. HEARTfuture sætter fokus på yngre stjerner på den danske og internationale kunstscene. Future-programmet er udstillinger der tegner fremtiden og skaber rum for mødet med moderne samtidskunst fra hele verden. HEARTdesign trækker tilbage til museets åbning i 1977, hvor industriel formgivning blev en del af museets vedtægter. HEART design har referencer til Aage Damgaard, der stiftede Herning Kunstmuseum. En stor del af museets samling er blevet til på Damgaards tekstilfabrikker, da 1960'ernes unge, skelsættende kunstnere besøgte ham på længere og korte ophold. Med design er det strategien, at HEART skal sætte en national og international dagsorden gennem udstillinger af design, mode og arkitektur. Læs mere om de aktuelle udstilling på HEART's hjemmeside


Viser 3 events fra/efter 17. maj 2024

Det vi mener - Arbejdsdemonstration og Mini koncert
27 Maj Andet/Ukendt

Det vi mener - Arbejdsdemonstration og Mini koncert

Mandag den 27. maj 2024, kl. 19-19.45.
Pris: Entré: 25 kr Køb/bestil billet
HEART - Herning Museum of Contemporary Art,
Bitten og Aage Damgaards Plads 2, Herning
MidtVest Pigekor har dette forår gennemgået et huskunstnerforløb med komponisten Niels Bjerg. Projektet er støttet af Statens Kunstfond..

Under overskriften "Det vi mener - om kriser og arv" har pigerne skrevet tekst og musik og sat deres egen stemme og holdning til musikken - en spændende og til dels udfordrende proces med at finde ud af, hvad ens egen mening egentlig er.

Niels Bjerg har brugt de unges materiale til at komponere små værker, som præsenteres under koncerten. Den anden del af koncerten består af pigekorets øvrige repertoire, hvor der gemmer sig mulige, fremtidige pigekor-hits samt sommerlige toner, der kalder på blomstertiden og den danske sommer
Vis kort
EMV tager til West Cork - oplev først koncerten i Herning
31 Maj Klassisk

EMV tager til West Cork - oplev først koncerten i Herning

Fredag den 31. maj 2024, kl. 14.
Pris: Entré: 0-150 kr Køb/bestil billet
HEART - Herning Museum of Contemporary Art,
Bitten og Aage Damgaards Plads 2, Herning
I juli måned rejser Ensemble MidtVest til West Cork for at deltage i "Cork Chamber Music Festival". Det glæder vi os meget til, og vi glæder os også til at give vores lokale publikum en forsmag til en "Cork-koncert" inden vores rejse..

Det sker på HEART kl. 14 fredag 31. maj. Håber meget vi ses til en festlig eftermiddag sammen med skøn musik!

Det er ensemblets blæserkvintet, der blandt andet spiller værker af Reicha, Jersild og Say

Medvirkende musikere:
Charlotte Norholt, fløjte
Peter Kirstein, obo
Mathias Kjøller, klarinet
Yavor Petkov, fagot
Neil Page, horn
Vis kort
Oplev EMV og Det Norske Blåseensemble
8 Jun Klassisk

Oplev EMV og Det Norske Blåseensemble

Lørdag den 8. juni 2024, kl. 15.
Pris: Entré: 0-150 kr Køb/bestil billet
HEART - Herning Museum of Contemporary Art,
Bitten og Aage Damgaards Plads 2, Herning
Lørdag 8. juni giver Ensemble MidtVest en improvisationskoncert sammen med Det Norske Blåseensemble. Det sker på HEART kl. 16. Forinden er der en warm up talk med musikere fra både Norge og Ensemble MidtVest..

Her vil der blandt andet blive talt om kunsten at improvisere - og improvisere sammen i klassisk musik. Det sker kl. 15.
Koncerten begynder kl. 16

Ensemble MidtVest giver desuden koncert i Oslo torsdag 6. juni sammen med Det Norske Blåseensemble, som vi er så heldige at kunne opleve sammen i Herning lørdag 8. juni. Glæd jer - det gør vi!

Medvirkende musikere:

Nicholas Dautricourt, violin
Jonathan Slaatto, cello
Charlotte Norholt, fløjte
Peter Kirstein, obo
Martin Qvist Hansen, klaver
Vis kort
jubisite1

IndmeldelseIndmeldelse icon

Meld dig eller dit kor ind i Kor72 og læs mere om kontingent m.v.  

MedlemsfordeleMedlemsinfo icon

Læs om de mange fordele ved at være medlem af Kor72, fx fælles Kodaaftale

Tilskudsmulighederstoettemuligheder icon

Se en liste over de muligheder for støtte, som medlemmer af Kor72 har adgang til 

NyhedsbrevNewsletter icon

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af sidste nyt fra Kor72  

Facebookfacebook icon

Giv vores Facebookside et like og hold dig opdateret på aktiviteterne i Kor72  

KorkaravanenKorkaravanen icon

Læs om de to Kor72-projekter, som er støttet af Nordea Fonden  

Korleder-annonceKorleder icon

Søger dit kor ny korleder? Eller er du korleder der søger kor?

NodekassenNodekassen icon

Find noder, hjælp, links og gode råd her