ALLE Nordjylland Midtjylland Syddanmark Hovedstaden Sjælland

Velkommen til koncertkalenderen, hvor du kan se Kor72s medlemskors koncerter over hele landet. Du kan også vælge at se koncerterne i en enkelt region; benyt menubjælken til at vælge mellem regionerne.

Koncertkalenderen er et samarbejde med KultuNaut og for at få dit kors koncerter med i kalenderen, skal du indtaste koncerten via siden her. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sekretariatet på mailadressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vis huskeliste Opret arrangement

KBH K, Nørregade

Nørregade 7 C, 1.th.
1165 København K


Viser 46 events fra/efter 2. jun. 2024

Spansk - begyndere
2 Jun Undervisning

Spansk - begyndere

Onsdag den 31. januar til onsdag den 12. juni 2024, 15 mødegange kl. 15-16.40.
Hjemmeside: Se hjemmeside
KBH K, Nørregade,
Nørregade 7 C, 1.th., København K
Elsker du Spanien og Sydamerika, og drømmer du om at lære spansk? Du kommer langt med at kunne de allermest basale gloser, når du rejser rundt i Spanien og andre spansktalende lande. Hvordan foregår undervisningen?.

Vores kurser i spansk for begyndere er for dig, der intet kendskab har til sproget. Med andre ord starter vi helt fra bunden. I undervisningen har vi fokus på talefærdighed og udtale, så du kan begå dig på rejsen. Du lærer at indlede en samtale, introducere dig selv. Vi øver forskellige situationer, så du fx er klædt på til at spørge om vej eller bestille mad på restaurant.

Du bliver introduceret til den helt grundlæggende grammatik, men uden at terpe. Det vigtigste er, at du kommer i gang med at tale. Derfor lægges der især vægt på at optræne god udtale, forståelse for sprogets opbygning og sikkerhed i at anvende et lille, elementært ordforråd, fx til rejsebrug i Spanien eller Latinamerika.

Undervejs vil du også få et indblik i den spanske og latinamerikanske kultur og hverdagen i landet.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her

Underviser: Miguel Campos
Hold: 233770
Vis kort
Fransk - niveau A2
2 Jun Undervisning

Fransk - niveau A2

Mandag den 5. februar til mandag den 3. juni 2024, 13 mødegange kl. 12-13.40.
Hjemmeside: Se hjemmeside
KBH K, Nørregade,
Nørregade 7 C, 1.th., København K
Har du allerede et grundlæggende kendskab til fransk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i fransk niveau A1 eller A1+?. Hvordan foregår undervisningen?.

På dette kursus lærer du at læse og forstå forskellige korte tekster, fx avisartikler og små historier. Dit ordforråd forbedres yderligere, og vi fokuserer særligt på udtalen, så du kan udtrykke dig klart og præcist i en samtale. Vi øver os i at tale om dagligdags emner og aktuelle begivenheder. Vi laver skriftlige øvelser, hvor du lærer at formulere dig om emner, som du interesserer dig for, arbejder videre med grammatikken.

Undervejs vil du også få et indblik i den franske kultur ved brug af lettere, litterære tekster samt tekster relateret til fransk kultur.

Hvad er målgruppen?

Fransk niveau A2 er for dig, som allerede forstår de mest almindelige ord og udtryk og som kan fortælle om dig selv, din familie og dit arbejde. Du kan læse enkle tekster og forstå indholdet i kortere, skriftlige beskeder og breve. Du kan deltage i en almindelig meningsudveksling af kortere varighed, og du kan skrive enkle tekster, såsom breve og personlige notater

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her

Underviser: Birgitte Ehrhardt
Hold: 233689
Vis kort
Japansk - begyndere
2 Jun Undervisning

Japansk - begyndere

Mandag den 5. februar til mandag den 10. juni 2024, 15 mødegange kl. 17-18.40.
Hjemmeside: Se hjemmeside
KBH K, Nørregade,
Nørregade 7 C, 1.th., København K
For English see below. Er du også fascineret af Japan, og drømmer du om at lære japansk? Du kommer langt med at kunne de allermest basale gloser, når du rejser rundt i solens ophav..

Vi fokuserer på at tale, læse og skrive, men der bliver også tid til at høre lidt om japansk kultur, om sæder og skikke og om den japanske hverdag. Kurserne er derfor også velegnede for erhvervsfolk.

Hvordan foregår undervisningen?

Vores kurser i japansk for begyndere er for dig, der intet kendskab har til sproget. Med andre ord, så starter vi helt fra bunden. I undervisningen har vi fokus på talefærdighed og udtale, så du kan begå dig på rejsen. Du lærer at indlede en samtale, introducere dig selv og sige simple fraser. Vi træner sprogforståelsen og grammatikken gennem mundtlige øvelser og rollespil, og ser filmklip for at dykke ned i udtalen. Vi øver forskellige situationer, så du fx er klædt på til at spørge om vej eller bestille mad på restaurant. Det vigtigste er, at du kommer i gang med at tale.

Vi arbejder eksempelvis med subwaykort fra Tokyo og emballage fra et japansk supermarked som vi prøver at forstå. Vi lærer også tallene og arbejder med de japanske skrifttegn. Derfor skal du først lære to japanske alfabeter, og senere kanji (kinesisk skrifttegn).

Undervejs vil du også få et indblik i den japanske kultur og skikke, samt hverdagen i solens rige.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Japanese - Beginners

Are you fascinated by Japan? Would you like to learn Japanese? In this course you will learn basic phrases that you can use if you travel to Japan or meet a Japanese person.

We focus on speaking, reading, and writing, but there will also be time to learn a little about Japanese culture, customs and traditions and about Japanese everyday life. The courses are also suitable for businesspeople.

Our Japanese for Beginners course is intended for people who have no prior knowledge of the language. We start from the very beginning and focus on speaking and pronunciation. You learn how to introduce yourself, start a conversation and say simple phrases that you can use on a trip to Japan. We practise language comprehension and grammar through oral exercises and role playing, and watch film clips to imitate the pronunciation. We practice phrases used in typical situations so that you are prepared to ask for directions or order food at a restaurant. The most important thing is that you start speaking Japanese.
We also learn the numbers and the Japanese characters.

We start by learning the two Japanese alphabets, and later learn kanji (Chinese characters). We work on reading Tokyo subway tickets and packaging from a Japanese supermarket.
Along the way, you will gain insight into Japanese culture and customs, as well as everyday life in the »land of the rising sun«.

Please note


Our courses are divided in different levels - read more about level description here: Level Description

Underviser: Yayoi Kristensen
Hold: 233653
Vis kort
Japansk - niveau A1
2 Jun Undervisning

Japansk - niveau A1

Mandag den 5. februar til mandag den 10. juni 2024, 15 mødegange kl. 19-20.40.
Hjemmeside: Se hjemmeside
KBH K, Nørregade,
Nørregade 7 C, 1.th., København K
Har du allerede en smule kendskab til japansk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i japansk for begyndere?.

Dette kursus er en god forberedelse til din ferie eller forretningsrejse i Japan, hvor du ønsker at begå dig på simpelt japansk.

Hvordan foregår undervisningen?

Vi fokuserer på at tale, læse og skrive, men der bliver også tid til at høre lidt om japansk kultur, om sæder og skikke og om den japanske hverdag. Kurserne er derfor også velegnede for erhvervsfolk. På dette kursus øver vi basal talefærdighed og øver os i at samtale på et elementært niveau

Hvem er målgruppen?

Japansk niveau A1 er for dig, som allerede kan forstå meget enkle ytringer, når folk taler langsomt og tydeligt. Du har kendskab til alfabetet og kan læse forskellige simple tekster som eksempelvis skilte. Kontakt underviseren for valg af niveau og vejledning. Kurset er for deltagere med et sparsomt kendskab til japansk, hiragana og katakana svarende til japansk for begyndere. Kursusgebyret er lettere forhøjet, så vi kan starte hold med få deltagere

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her

Underviser: Yayoi Kristensen
Hold: 233654
Vis kort
Finsk - niveau A2
2 Jun Undervisning

Finsk - niveau A2

Mandag den 5. februar til mandag den 17. juni 2024, 16 mødegange kl. 18.45-20.50.
Hjemmeside: Se hjemmeside
KBH K, Nørregade,
Nørregade 7 C, 1.th., København K
Har du allerede et grundlæggende kendskab til finsk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du tidligere færdiggjort vores kursus i finsk niveau A1 eller A1+?. Dette kursus er en fortsættelse af kurset »Finsk - niveau A1+«..

Her arbejder vi fortsat med at forbedre din talefærdighed samtidig med, at du i endnu højere grad bliver fortrolig med de hyppigst brugte kasus.

Værd at vide


Vi fortsætter med vores grundbog »Suomen Mestari 2 Uudistettu«, hvor de centrale temaer fritid, fester og indkøb klæder dig godt på til dine ferier og familiebesøg i Finland:
  • Kapitel 4: Fritid
  • Kapitel 5: Indbrud
  • Kapitel 6: Fester
  • Kapitel 7: Jobsøgning
  • Kapitel 8: Shopping
Undervisningsmateriale

Grundbogen »Suomen Mestari 2 Uudistettu« (ISBN 978-951-1-41418-6) kan købes ved fællesbestilling første mødegang. Herudover må der forventes en mindre udgift på 50 kr. til udleverede handouts.
Du er velkommen til at kontakte underviser Rosanna Lavendel Frost på e-mail info@finsksprogogkultur.com eller tlf. 31191225, hvis du har spørgsmål til kurset.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Læs mere på om

niveaubeskrivelser

Hold: 233673
Vis kort
Japansk - niveau A1+
2 Jun Undervisning

Japansk - niveau A1+

Onsdag den 7. februar til onsdag den 12. juni 2024, 15 mødegange kl. 17-18.40.
Hjemmeside: Se hjemmeside
KBH K, Nørregade,
Nørregade 7 C, 1.th., København K
For English see below. Har du allerede en smule kendskab til japansk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i japansk for begyndere og niveau A1?.

Dette kursus er en god forberedelse til din ferie eller forretningsrejse i Japan, hvor du ønsker at begå dig på simpelt japansk.

Hvordan foregår undervisningen?

Vi fokuserer på at tale, læse og skrive, men der bliver også tid til at høre lidt om japansk kultur, om sæder og skikke og om den japanske hverdag. Kurserne er derfor også velegnede for erhvervsfolk. På dette kursus øver vi basal talefærdighed og øver os i at samtale på et elementært niveau.

Vores kursus i japansk for A1+ er for dig, der har et sparet kendskab til sproget. Med andre ord, bygger vi oven på det, du har lært på begynderkurserne. I undervisningen har vi fokus på talefærdighed og udtale, så du kan begå dig på rejsen. Du lærer at indlede en samtale, introducere dig selv og sige simple fraser. Vi træner sprogforståelsen og grammatikken gennem mundtlige øvelser og rollespil, og ser filmklip for at dykke ned i udtalen. Det vigtigste er, at du kommer i gang med at tale.

Vi arbejder eksempelvis med subwaykort fra Tokyo og emballage fra et japansk supermarked som vi prøver at forstå. Vi lærer også tallene og arbejder med de japanske skrifttegn. Undervejs vil du også få et indblik i den japanske kultur og skikke, samt hverdagen i solens rige.

Hvem er målgruppen?

Japansk niveau A1+ er for dig, som allerede kan forstå meget enkle ytringer, når folk taler langsomt og tydeligt. Du har kendskab til alfabetet og kan læse forskellige simple tekster som eksempelvis skilte. Kontakt underviseren for valg af niveau og vejledning. Kurset er for deltagere med kendskab til japansk, hiragana og katakana svarende til japansk for begyndere.

Kursusgebyret er lettere forhøjet, så vi kan starte hold med få deltagere

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her

Underviser: Yayoi Kristensen
Hold: 233655
Vis kort
Japansk - niveau A1
2 Jun Undervisning

Japansk - niveau A1

Onsdag den 7. februar til onsdag den 12. juni 2024, 15 mødegange kl. 19-20.40.
Hjemmeside: Se hjemmeside
KBH K, Nørregade,
Nørregade 7 C, 1.th., København K
Har du allerede en smule kendskab til japansk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i japansk for begyndere?.

Dette kursus er en god forberedelse til din ferie eller forretningsrejse i Japan, hvor du ønsker at begå dig på simpelt japansk.

Hvordan foregår undervisningen?

Vi fokuserer på at tale, læse og skrive, men der bliver også tid til at høre lidt om japansk kultur, om sæder og skikke og om den japanske hverdag. Kurserne er derfor også velegnede for erhvervsfolk. På dette kursus øver vi basal talefærdighed og øver os i at samtale på et elementært niveau

Hvem er målgruppen?

Japansk niveau A1 er for dig, som allerede kan forstå meget enkle ytringer, når folk taler langsomt og tydeligt. Du har kendskab til alfabetet og kan læse forskellige simple tekster som eksempelvis skilte. Kontakt underviseren for valg af niveau og vejledning. Kurset er for deltagere med et sparsomt kendskab til japansk, hiragana og katakana svarende til japansk for begyndere. Kursusgebyret er lettere forhøjet, så vi kan starte hold med få deltagere

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her

Underviser: Yayoi Kristensen
Hold: 233656
Vis kort
Spansk - niveau A1
2 Jun Undervisning

Spansk - niveau A1

Torsdag den 8. februar til torsdag den 13. juni 2024, 16 mødegange kl. 10-11.40.
Hjemmeside: Se hjemmeside
KBH K, Nørregade,
Nørregade 7 C, 1.th., København K
Har du allerede en smule kendskab til spansk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i spansk for begyndere?.

Dette kursus er en god forberedelse til din ferie eller forretningsrejse i Spanien og Sydamerika, hvor du ønsker at begå dig på simpelt spansk med nogle centrale gloser.

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus repeterer vi basal talefærdighed og øver os i at samtale på et elementært niveau. Du får udvidet dit ordforråd, forbedret din udtale og bliver klædt på til fx at fortælle om dig selv og købe mad på et marked. Vi arbejder videre med den grundlæggende grammatik igennem dialogøvelser eller oplæg. Undervejs vil du også få indblik i den spanske og latinamerikanske kultur.

Hvem er målgruppen?

Spansk niveau A1 er for dig, som allerede kan forstå meget enkle sætringer når folk taler langsomt og tydeligt. Du forstår enkle skriftlige sætninger som fx annoncer og opslag. I et langsomt tempo og i et begrænset omfang med et lille ordforråd kan du også føre enkle samtaler. Du kan skrive meget korte tekster, fx postkort, og du kan udfylde en formular med personlige oplysninger

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her

Underviser: Rasmus Brix Jacobsen
Hold: 233749
Vis kort
Brasiliansk portugisisk - niveau A1
2 Jun Undervisning

Brasiliansk portugisisk - niveau A1

Torsdag den 8. februar til torsdag den 13. juni 2024, 16 mødegange kl. 17-18.40.
Hjemmeside: Se hjemmeside
KBH K, Nørregade,
Nørregade 7 C, 1.th., København K
Har du allerede en smule kendskab til brasiliansk portugisisk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i brasiliansk portugisisk for begyndere?.

Dette kursus er en god forberedelse til din ferie eller forretningsrejse i Brasilien, hvor du ønsker at begå dig på simpelt brasiliansk portugisisk.

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus repeterer vi basal talefærdighed og øver os i at samtale på et elementært niveau. Vi arbejder først og fremmest med det talte sprog, som det tales i Brasilien. Du får udvidet dit ordforråd, forbedret din udtale og bliver klædt på til fx at fortælle om dig selv og købe mad på et marked.

Vi arbejder også med den grundlæggende grammatik. Undervejs vil du også få et indblik i den brasilianske kultur via de tekster vi læser og dialogtræning.

Hvad er målgruppen?

Brasiliansk portugisisk niveau A1 er for dig, som allerede kan forstå meget enkle ytringer, når folk taler langsomt og tydeligt, og som har sproglige forudsætninger svarende til omkring en sæsons begynderundervisning. Du forstår enkle skriftlige sætninger som fx annoncer og opslag. Du kan også føre enkle samtaler i et langsomt tempo og i et begrænset omfang med et lille ordforråd. Du kan skrive meget korte tekster, fx et postkort, og du kan udfylde en formular med personlige oplysninger

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her

Underviser: Raquel Watanabe
Hold: 233884
Vis kort
Brasiliansk portugisisk - niveau A1+
2 Jun Undervisning

Brasiliansk portugisisk - niveau A1+

Torsdag den 8. februar til torsdag den 13. juni 2024, 16 mødegange kl. 18.50-20.30.
Hjemmeside: Se hjemmeside
KBH K, Nørregade,
Nørregade 7 C, 1.th., København K
Har du allerede en smule kendskab til brasiliansk portugisisk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i brasiliansk portugisisk niveau A1?. Hvordan foregår undervisningen?.

På dette kursus arbejder vi videre med det elementære talesprog, så du bliver endnu bedre til at klare dig på egen hånd. Du får udvidet dit ordforråd endnu mere, forbedret din udtale og bliver klædt på til små hverdagsdialoger. Vi arbejder også med grammatikken, men undervisningens fokus er på det mundtlige. Undervejs vil du også få et indblik i den brasiliansk kultur gennem dialogøvelser og de tekster vi læser.

Hvad er målgruppen?

Brasiliansk portugisisk niveau A1+ er for dig, som allerede forstår små hverdagsord og udtryk, og har forudsætninger svarende til omkring et helt års undervisning. Du kan forstå sammenhængen i korte beskeder og meddelelser, læse korte tekster samt finde bestemte oplysninger i fx hverdagsbrochurer. Du kan udveksle enkel small-talk og vendinger om dig selv, din familie og dit arbejde. Du kan også selv skrive korte beskeder og notater

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her

Underviser: Raquel Watanabe
Hold: 233885
Vis kort
jubisite1

IndmeldelseIndmeldelse icon

Meld dig eller dit kor ind i Kor72 og læs mere om kontingent m.v.  

MedlemsfordeleMedlemsinfo icon

Læs om de mange fordele ved at være medlem af Kor72, fx fælles Kodaaftale

Tilskudsmulighederstoettemuligheder icon

Se en liste over de muligheder for støtte, som medlemmer af Kor72 har adgang til 

NyhedsbrevNewsletter icon

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af sidste nyt fra Kor72  

Facebookfacebook icon

Giv vores Facebookside et like og hold dig opdateret på aktiviteterne i Kor72  

KorkaravanenKorkaravanen icon

Læs om de to Kor72-projekter, som er støttet af Nordea Fonden  

Korleder-annonceKorleder icon

Søger dit kor ny korleder? Eller er du korleder der søger kor?

NodekassenNodekassen icon

Find noder, hjælp, links og gode råd her