ALLE Nordjylland Midtjylland Syddanmark Hovedstaden Sjælland

Velkommen til koncertkalenderen, hvor du kan se Kor72s medlemskors koncerter over hele landet. Du kan også vælge at se koncerterne i en enkelt region; benyt menubjælken til at vælge mellem regionerne.

Koncertkalenderen er et samarbejde med KultuNaut og for at få dit kors koncerter med i kalenderen, skal du indtaste koncerten via siden her. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sekretariatet på mailadressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vis huskeliste Opret arrangement

P-pladsen

Nørregade 7
7400 Herning
Tlf: 81510787
Hjemmeside


Viser 6 events fra/efter 20. jun. 2024

ContainCultureSport - Længdemaleri
20 Jun Workshop

ContainCultureSport - Længdemaleri

Torsdag den 20. juni 2024, 15-18.
Pris: Fri entré
P-pladsen,
Nørregade 7, Herning
Er der mon noget, der hedder DM i "Længdemaleri"? Vi har i hvert tilfælde ikke hørt om det, så det vil vi nu prøve at lave torsdag den 20. juni kl. 15-18 ved CONTAINCULTURESPORT foran Huset7 i Nørregade..

Disciplinen går ud på at afprøve, hvor langt vi i fællesskab kan male på 3 timer? Vi drømmer nemlig om at skabe Danmarks længste billede i RØDT OG HVIDT - Danmarks farver. Vi får brug for mange hænder og gode ideer, hvis det skal lykkes. Vi håber, at du stiller op til Længdemaleri sammen med os, Herning Billedskole. Tag også lige nogle venner med. Det er gratis at deltage.

Vi mødes ved containeren og arbejder udenfor, så der er plads til alle. Har du en time, en halv, eller måske flere timer, så håber vi at se dig til DM i Længdemaleri. Husk lige at tage noget tøj på, der kan tåle en klat maling.

Herning Billedskole tilbyder undervisning i tegning, maleri, grafik, skulptur og andre billedskabende udtryk for børn, unge og voksne. Vi har længerevarende kurser på forskellige hold for børn og voksne. Mere end 300 børn og voksne er aktive på billedskolens hold. Derudover har vi weekendkurser, lørdagsværksteder, forårsbilledskole, sommerbilledskole og engleværksteder, som man kan tilmelde sig løbende. Vi tilbyder også kurser for lærere og pædagoger, temakurser for skoleklasser, forløb for børnehaver, konfirmationshold og andre interessegrupper.

Billedskolen blev stiftet i 1988 af Poul Lundgård og har siden udviklet sig til at blive en stor og aktiv billedskole med placering midt i byen på 3. sal i Huset no7.

Billedskolen har pt. 20 faste hold for alle aldre og tilbyder desuden weekendkurser og temaværksteder af kortere varighed i løbet af året. Vi er pt. 10 faste undervisere med billedkunstnerisk faglighed og erfaring, men vi samarbejder også med eksterne undervisere og kunstnere om fx Masterclass eller workshops
Vis kort
ContainCultureSport - Boksning
21 Jun Workshop

ContainCultureSport - Boksning

Fredag den 21. juni 2024, 13-16.
Pris: Fri entré
P-pladsen,
Nørregade 7, Herning
Kom og mød UngHernings boksehold og få en autograf af den professionelle bokser Dina Thorslund ved CONTAINCULTURESPORT foran Huset7 i Nørregade..

Det ubetinget største navn på den danske boksescene.
Dina er nr. 1 på Ring Magazines verdensrangliste, nr. 2. på BoxRec, og "pound-for-pound" er hun nr. 10 blandt alle kvindelige boksere i hele verden! Hun er tidligere europamester og verdensmester i super bantamvægt, og bokser i dag i bantamklassen, hvor hun er verdensmester i WBO-regi. Dinas kendetegn som bokser er især, at hun er ekstremt hårdtslående og så er hun med årene og erfaringerne blevet en rigtig dygtig taktiker i ringen. Dina har en utroligt stor popularitet (især i det vestjyske), og en meget stor del af hendes kæmpe fanbase er altid på plads ved ringside, når hun kæmper.

Træning hvor du kan opnå fysisk styrke, mental klarhed og selvdisciplin gennem intens boksetræning. Vi træner hver mandag nede på terminalen. Kom og være en del af fællesskabet samtidig med at du kommer i form på en sjov og udfordrende måde!

Arrangør: Ung Herning
UngHerning er et ungdomsunivers med flere afdelinger. Fælles for hele organisationen er, at vi - på det ene eller andet plan og niveau - arbejder på at danne livsduelige unge mennesker. Med udgangspunkt i fællesskaber, engagement og troværdighed, gør vi vores bedste for at skabe rammerne for en udfordrende, spændende og udviklende hverdag for børn og unge
Vis kort
ContainCultureSport - Boldholdet

ContainCultureSport - Boldholdet

Fredag den 21. juni 2024, 14-18.
Pris: Fri entré
P-pladsen,
Nørregade 7, Herning
Herningsholm/Holtbjerg kommer forbi og fortæller om boldholdet..

Arrangør: Ung Herning
UngHerning er et ungdomsunivers med flere afdelinger. Fælles for hele organisationen er, at vi - på det ene eller andet plan og niveau - arbejder på at danne livsduelige unge mennesker. Med udgangspunkt i fællesskaber, engagement og troværdighed, gør vi vores bedste for at skabe rammerne for en udfordrende, spændende og udviklende hverdag for børn og unge.

kl. 14-18: POPUP Konkurrencer
kl. 15-18: Pandekager
Vis kort
ContainCultureSport - koncert
22 Jun Rock/Pop

ContainCultureSport - koncert

Lørdag den 22. juni 2024, 18-19.
Pris: Fri entré
P-pladsen,
Nørregade 7, Herning
Off Script er et engageret og livligt ungdomsband, som er klar til at give den max gas hvor end det så er. Off Script består af 4 energiske unge mennesker, ved navn Anton, Buster, Cheyenne & Julie..

Off Script startede i start 2021, som total fremmede, der nu bruger dagligdagen sammen om det så er på musik eller bare for hyggens skyld har de altid en fest og et godt grin.

Bandet laver både deres eget musik men også cover, med genren pop/ballade pop der altid kan få folk op at stå og synge med.

- peace out Off Script
Vis kort
ContainCultureSport - PoleFit Herning

ContainCultureSport - PoleFit Herning

Lørdag den 22. juni 2024, kl. 13.30.
Pris: Fri entré
P-pladsen,
Nørregade 7, Herning
Træn din krop, styrk dine muskler og blive smidigere. Mærk fra gang til gang, at du bliver stærkere og lærer noget nyt. Men det er ikke kun din krop, der udvikler sig. Du vil også få mere selvtillid og blive stolt af dig selv..

PoleFit Herning har tidligere været en del af Ipole. Nu hører vi under Terminalen, så du får mere får dine penge. Er du medlem ved os, kan du bruge HELE Terminalen så meget du vil. Kom så mange gange du vil hver uge OGSÅ til MMA, Parkour og Thaiboksning. Ved PoleFit Herning skal vi have det sjovt, udfordre os selv, lære noget, se fremskridt og være stolte af os selv. Ud over polefitness tilbyder vi også ChairDance, Twerk, Dansfit og smidighed.

Det skal være hårdt, sjovt og hyggeligt at træne - så kommer du nemlig også afsted næste gang :-)

Kom og oplev PoleFit Herning i og ved polestangen, som du også gerne må prøve, ved CONTAINCULTURESPORT, foran Huset 7 i Nørregade
Vis kort
ContainCultureSport - Organic dream
22 Jun Club/DJ

ContainCultureSport - Organic dream

Lørdag den 22. juni 2024, kl. 15 & 19.
Pris: Fri entré
P-pladsen,
Nørregade 7, Herning
ORGANIC DREAM Den bedste house-musik bliver spillet i containeren den 22. juni af Organic Dream-kollektivet..

ORGANIC DREAM

Den bedste house-musik bliver spillet i containeren den 22. juni af Organic Dream-kollektivet.

Det første set serveres af Organisk Tandem - duo fra kl. 15.00, og det andet af T.Picker fra kl. 19.00.

Vores DJ-s vil tage dig med på en rejse gennem house og elektronisk musik i organisk udgave.
Tjek vores musik på instagram.com/organic_dream_denmark/
Kom og mærk den fede stemning vores sæt den 22. Juni.

Bidragydere til projekt CONTAINCULTURESPORT: Herning kommune, Kulturelt Samråd Herning, EGE Fonden, Johannes Jensen og Helle Mau Jensens Fond, Swinging Europe

Kom og mærk de fede rytmer til vores sæt den 22. Juni kl. 15-17
Vis kort
jubisite1

IndmeldelseIndmeldelse icon

Meld dig eller dit kor ind i Kor72 og læs mere om kontingent m.v.  

MedlemsfordeleMedlemsinfo icon

Læs om de mange fordele ved at være medlem af Kor72, fx fælles Kodaaftale

Tilskudsmulighederstoettemuligheder icon

Se en liste over de muligheder for støtte, som medlemmer af Kor72 har adgang til 

NyhedsbrevNewsletter icon

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af sidste nyt fra Kor72  

Facebookfacebook icon

Giv vores Facebookside et like og hold dig opdateret på aktiviteterne i Kor72  

KorkaravanenKorkaravanen icon

Læs om de to Kor72-projekter, som er støttet af Nordea Fonden  

Korleder-annonceKorleder icon

Søger dit kor ny korleder? Eller er du korleder der søger kor?

NodekassenNodekassen icon

Find noder, hjælp, links og gode råd her