Søg avanceret
   

Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
30/3 2022
Spinderihallerne
Spinderigade 11
7100 Vejle
Tlf: 21 29 29 62
Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.7151, Lon 9.53194
Åbent: Mandag, onsdag - fredag kl. 08 - 17, Tirsdag kl. 08 - 21, Lørdag - søndag kl. 10 - 17

Spinderihallerne danner rammen om et udviklingsmiljø med særligt fokus på designdrevet innovation og forretningsudvikling inden for de kreative erhverv.

Vi er et fællesskabende, kreativt og levende hus, hvor mennesker mødes omkring en bred vifte af fællesskaber og aktiviteter.

Hovednummer: 21 29 29 62


Viser 1-7 ud af 7 fra/efter 6. maj 2024
Art/work: kunstnermøde 4
Mandag den 6. maj 2024, kl. 17-20.
Nicolai, Skolegade 2, Kolding
Netværksmøde for kunstnere: Hvordan starter, udvikler og driver vi gode kunstneriske, tværfaglige projekter og samarbejder?. Hvordan starter, udvikler og driver vi gode tværfaglige projekter og samarbejder?

Vi mødes i KOLDING hos NICOLAI KULTUR og deler viden og erfaringer med tværkunstneriske projekter, samarbejde med stat og kommune, samarbejde med erhvervslivet, kontrakter og vilkår, tilbud og forhandling ... og meget mere

Mødeleder og facilitator er Signe Sylvester fra Den Kreative Forretning. Signe har mange års erfaring med at hjælpe kunstnere med at skabe et bæredygtigt og meningsfyldt arbejdsliv. Den Kreative Forretnings mission er at skabe bedre arbejdsvilkår for udøvende kunstnere og kreative selvstændige Entré: 100 kr
Arrangeret af Spinderihallerne.
Spring Reception 2024
Tirsdag den 14. maj 2024, kl. 17-21.
Spinderihallerne, Spinderigade 11, Vejle
On May 14th you are invited to join this year's International Spring Reception in Vejle, where Helen Russell will do a talk about the culture of Denmark/the Nordic nations. We have invited Hellen Russell* to do a talk about Danish society and what makes the Danes Danish based on her new book "How to raise a Viking"

The event includes dinner, Helen's talk and reading from her book How to Raise a Viking , plus a Q&A with the author.

Spread the word, bring your neighbours, friends, partner, kids - everyone is welcome!

Free of charge (registration required) - held in English.

We'll meet at 17.00/5pm - feel free to stay as long as it suits you and your family.

Read more and check the program at

the website.
Arrangeret af Vejle Kommune.
Repair Challenge med Rita Ballegaard!
Torsdag den 16. maj 2024, kl. 18-21.
Spinderihallerne, Spinderigade 11, Vejle
For dig, der har lyst til at give dit gamle, men elskede tøj nyt liv!. REPAIR CHALLENGE med Rita Ballegaard! En del af projekt ReD - Klædt på til Fremtiden!

Har du lyst til at give dit gamle, men elskede tøj nyt liv?

I løbet af tre workshops skal vi arbejde med "ekspressivt broderi", stofrester og lap-på-lap teknik. Det eneste du skal medbring er et par stykker af dit gamle tøj, som du tænke dig at "hacke" og give nyt liv. Vi har alle øvrige materialer.

Du skal være indstillet på - på ubestemt tid - at udlåne minimum et stykke tøj af din reparerede garderobe til projektets vandreudstilling - resten kan du selvfølgelig ta' med hjem med det samme. Du kan også vælge at give nyt liv til en ReD! skjorte eller t-shirt, som du kan indlevere til udstillingen.

Det er gratis at deltage, men tilmelding nødvendig her på NemTilmeld.Og du behøver ikke at ha' deltaget i de to foregående workshops.

Repair Challenge er en del af projektet ReD - Repair, Redesign, Reuse. Bag projektet står Kulturhuset Bispen, Haderslev - Spinderihallerne, Vejle & Nicolai, Kolding i et samarbejde, hvor vi ønsker at gøre op med 'brug & smid væk kulturen' og inspirere til tiltag, der fremmer bæredygtigt tøjforbrug gennem reparation, genbrug og re-design. Vi sætter fokus på borgerinddragelse og mental trivsel gennem engagement i workshops, events og fællesskaber, hvor alle kan være med - måske også dig/jer...?
Mono printing workshop w Maria Salgado
Torsdag den 23. maj 2024, kl. 17-19.
Spinderihallerne, Spinderigade 11, Vejle
Se dansk længere nede. Monoprinting workshop with Maria Salgado. Mono printing is a fun technique that mixes drawing, collage, stencils, transfers. It does not necessarily need drawing skills, since it is a very creative media that allows different ways of expression

I will give a brief introduction to the technique, as well as ideas and tool for creativity.

The workshop will be in English, but everyone will be able to follow along. There is a limited number of 10 seats.

Maria is a mixed-media artist and designer and part of the art community ArtZone in Spinderihallerne.

You can see some of her work on Instagram @salg ada

// Mono-print workshop med Maria Salgado

Mono-print eller monotypi er en sjov og enkel trykke-teknik, hvor man typisk kun laver ét eller få tryk pr. plade

I workshoppen skal vi blande tegning, collage, stencils, overførsler osv og der kræves derfor ikke tegnefærdigheder. Jeg giver en kort introduktion til teknikken og gode tips og tricks!

Du får minimum to flotte, men sikkert flere tryk med hjem.

Der er et begrænset antal pladser på 10 deltagere.

Workshoppen er på engelsk, men alle vil være i stand til at følge med Entré: 275 kr
Art/work: kunstnermøde 5
Fredag den 24. maj 2024, kl. 09-12.
Kulturkasernen, Øster Voldgade 18, Fredericia
Netværksmøde for kunstnere: Hvordan skaber jeg arbejdsglæde og trivsel på den lange bane som selvstændig kunstner?. Hvordan skaber jeg arbejdsglæde og trivsel på den lange bane som selvstændig kunstner?

Vi mødes i FREDERICA hos KULTURKASERNEN og deler viden og erfaringer om forventninger og ambitioner, økonomi, bæredygtighed, arbejdsvilkår, fysiske rammer, selvledelse, kollegaskab, work/life-balance, prioritering ... og meget mere

Mødeleder og facilitator er Signe Sylvester fra Den Kreative Forretning. Signe har mange års erfaring med at hjælpe kunstnere med at skabe et bæredygtigt og meningsfyldt arbejdsliv. Den Kreative Forretnings mission er at skabe bedre arbejdsvilkår for udøvende kunstnere og kreative selvstændige Entré: 100 kr
Arrangeret af Spinderihallerne.
2 KOR - Fælleskoncert
Tirsdag den 28. maj 2024, 19:00 - ca. 20.30.
Spinderihallerne, Spinderigade 11, Vejle
Apollokoret Vejle, og Den Totale Dekadence fra Ikast holder en fælles koncert i Spinderihallerne Fri entré
Moden, mennesket og meningen - samtaleshow med Julia Lahme, Gun-Britt Zeller og Christina Wedel
Tirsdag den 1. oktober 2024, kl. 19-20.30.
Spinderihallerne, Spinderigade 11, Vejle
Hvorfor skal vi blive ved med at interessere os for os selv? Hvad er forskellen på at være menneske og kvinde (og er der én)? Hvad betyder andre kvinder for din succes og hvad er meningen med det hele når man både kan se frem og tilbage. Mød 3 kvinder, som alle har meninger, mod og mode tilfælles. De er i hver deres bedste alder, de elsker deres hår, og de har alle kun 24 timer i døgnet.

Et foredrag om tidens tand, tendenser, hedeture, succes og langt hår. For kan/må man overhovedet have langt hår, være fræk, succesfuld og nysgerrig, og samtidig formå være et godt menneske, når man er godt og vel over 40 år, over 50 og over 70?

Tre kvinder, en frisør, en stylist og en trendforsker stiller de STORE spørgsmål om at være kvinde i 2024. Om vi er forkerte, for gamle eller for optagede af os selv, eller vi bare glemmer at rose os selv. Om kvindelighed sidder i håret, i hjernen eller vores opdragelse, og om hvordan vi (måske) kan nå at lære de næste generationer at de er helt perfekte som de er, også uden filter.

Mød Christina: Christina Wedel er anerkendt stylist, forfatter, foredragsholder og mangeårig modeog stilekspert. Christina arbejder som konsulent indenfor mode, salg, design og retail, driver Club Wedel og er forfatter bag to bøger om stil, kvindeliv og om hvordan moden kan bruges til at understrege præcis hvem man er. Christina mener at nøglen til lykken er altid (!) at gøre sig umage.

Mød Julia: Julia Lahme er cand. mag. i Europæisk Etnologi, tidligere Chefredaktør for Cosmopolitan, forfatter til 10 bøger herunder et modehistorisk værk, der afsøger forbindelserne mellem kvindeliv og mode. Julia er livsstilsekspert, trendforsker og CEO i kommunikationsbureauet Lahme, og mener som glimmer-entusiast at det er sjovest at være voksen.

Mød Gun-Britt: Gun-Britt Zeller er en af Danmarks absolut førende frisører og hårfashionistaer og en hyppigt anvendt ekspert inden for både hårmode og stil. Hun er indehaver af Gun-Britt Coiffure samt produktvirksomheden GB Products og partner i træningscenteret Powerhouse CPH. Udover arbejdet i salonen, underviser Gun-Britt andre frisører, afholder shows for frisørbranchens førende producenter, deltager i internationale modeshows og arbejder med nogle af de største navne i branchen. Gun-Britt siger: "Dét at ville gøre kvinder smukke har ligget i mig, lige siden jeg var barn, og den dag i dag kan jeg næsten ikke kigge på nogen uden at forestille mig, hvordan deres hår kunne komme til at se ud."

Det skal du glæde dig til:
En indsigtsfuld og sjov aften i forrygende selskab. Til at lære, grine og se indad - og til at blive inspireret til at det hele godt må fylde lidt mere, larme lidt mere og være lidt sjovere Entré: 265 kr
Forrige side Næste side

Udarbejdet i samarbejde med KultuNaut - den elektroniske kulturguide