Odsherred Kano- og Kajakforening

Foreningen er stiftet i 1997 og har til formål at bruge og bygge grønlandske kajakker og indianske kanoer. Samle kano- og kajakinteresserede i Odsherred, samt styrke interessen for friluftsliv generelt og fremme forståelsen for hensynsfuld brug af naturen og udvikle et fællesskab omkring kanoens og kajakkens brug, bygning og vedligeholdelse, samt knytte bånd til de kulturer som fartøjerne udspringer fra.

Foreningen tilbyder junior og senior træning i kano- og kajaksejlads, undervisning i sikkerhed samt vintertræning i svømmehal (sikkerhed og kajakmanøvre).
Foreningen supporterer alle kajaktyper f.eks. hjemmebyggede grønlandske lærredskajakker samt plastik- og glasfiberkanoer/kajakker.

Foreningen har klublokale og faciliteter til kano- og kajakopbevaring, samt 30 meter til vandet (Isefjorden) i Strandhusene, Egebjergvej 231, 4500 Nykøbing Sj. Kik ind i påsken! Vi syr kajak. 25/3 - 27/3 kl. 10-16 I påsken betrækkes Baidarkaen, kajakringene monteres og kajakken grundmales. 22/4 kl. 10-16 St Bededag er planlagt som reservedag for sy arbejde og grundmaling, hvis vi ikke bliver færdig i påsken. Er kajakken færdig som forventet, males den i løbet af dagen

Odsherred Kano- og Kajakforening

Egebjergvej 195 A

4500 Nykøbing Sj

Tlf: 30 36 53 66

Yderligere information: Hjemmeside