Haderslev Fodboldklub - for mænd med kræft

Et fællesskab og nye kammerater, der er i samme båd som dig. Dertil kommer bedre fysisk form, måske et par kilo mindre på sidebenene og et skud energi ind på kontoen. Holdet er åbent for alle mænd, der har prostatakræft, anden kræftform eller andre udfordringer/skavanker.
Det er, hvad du kan opnå ved at blive en del af FC Prostata og Sundhed og spille fodbold sammen med andre mænd, der også har været igennem et forløb med prostatakræft. Du er velkommen, uanset om du har en fortid som semi-prof på grønsværen eller aldrig har snøret fodboldstøvlerne før.
Forskning viser, at regelmæssig motion har en god effekt for mænd med prostatakræft, f.eks. i forhold til sygdommens virkning på f.eks. muskelstyrke, kondition og træthed. Også livskvalitet og humør kan få et væsentligt løft.
Selve fodboldtræningen foregår i en klub med hold udelukkende for mænd med prostatakræft. Holdets træner er særligt uddannet i at tage hensyn og give de rigtige udfordringer. Der trænes typisk to gange om ugen i en time og man kommer igennem både opvarmning, øvelser og spil.

Haderslev Fodboldklub - for mænd med kræft

Stadionvej 5

6100 Haderslev

Tlf: 24650326

Yderligere information: Hjemmeside
Åbningstider:

Åbent: Der trænes to gange om ugen

Entré: Ingen entre