Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
3/10 2016
Randers Regnskov
Tørvebryggen 11
8900 Randers C
Tlf: 87 10 99 99 Fax: 87 10 99 98
Yderligere information: Hjemmeside
Åbent: Man-fre kl. 10-16, lør-søn kl. 10-17, i sommerperioden dgl. kl. 10-18
Entré: kr. 150,- for voksen og kr. 90,- for børn 3-11 år. Børn 0-2 år gratis. Entrebilletten giver fri adgang hele 2009, hvis den udfyldes og registreres personligt ved første besøg.

Udstillingen i Randers Regnskov
Randers Regnskovs udstilling er opbygget så naturtro som muligt, og således at dyr og planter findes i det samme miljø som gæsterne. Antallet af net og bure er derfor begrænset mest muligt. For at øge det holistiske indtryk inddrages også klimatiske forhold samt geologiske og kulturelle elementer.
Udstillingen har fokus på verdens regnskove, men også lokal natur som Vorup Enge og udstillingselementer, der kan øge forståelsen og interessen for naturen prioriteres.

3600 kvadratmeter tropeudstilling
Udstillingen består i dag af 3 kupler med dyr og planter fra verdens regnskove, en slangehal med fritgående slanger og et saltvandsakvarie.

Udendørs børnezoo med klappegeder og kaniner
Ud over Regnskovens tropeudstilling er det også muligt at besøge den udendørs børnezoo ved Regnskovens Café og legeplads. Her kan forældrene slappe af mens børnene hygger sig med dyrene eller leger på naturlegepladsen.

118 ha natur tæt ved Randers Regnskov
Husk også at besøge det spændende naturområde Vorup Enge, mindre end 300 meter fra Randers Regnskov. I engene er der anlagt stier, og der er opført tre nye fugletårne, hvorfra områdets spændende dyreliv kan iagttages. I sommerhalvåret afgræsses engene med gamle danske husdyrracer