Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
20/11 2015
Randers Kunstmuseum
Stemannsgade 2
8900 Randers C
Tlf: 86 42 29 22 Fax: 86 43 29 54
Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 56.4605, Lon 10.0409
Åbent: Ti.-sø. kl. 10-16. Ons. 10-20.
Entré: Gratis adgang til museets samlinger

Museets samling omfatter dansk og udenlandsk kunst fra ca. 1800 til i dag. Samlingen er især rig på danske kunstneres værker fra slutningen af 1800-tallet og begyndelsen af 1900-tallet, men rummer tillige en alsidig international repræsentation af moderne kunst. Et særligt udstillingsafsnit viser en snes arbejder af Sven Dalsgaard


Viser 2 events fra/efter 26. jul. 2021

26. Jul Billedkunst

Anders Bonnesen - Watch your language

Lørdag den 12. juni til søndag den 19. september 2021, kl. 10-16.
Pris: Entré: 50 kr
Randers Kunstmuseum,
Stemannsgade 2, Randers C
Maleri, flade, sprog og tegn er omdrejningspunktet, når billedkunstner Anders Bonnesen (f. 1976) indtager Randers Kunstmuseum..

Maleri, flade, sprog og tegn er omdrejningspunktet, når billedkunstner Anders Bonnesen (f. 1976) indtager Randers Kunstmuseum. Bonnesen har lavet en række nye værker baseret på piktogrammer og andre simple visuelle symboler. Det er et område, som har beskæftiget ham i mange år, men interessen er her kulmineret i et stort antal malerier, skulpturer, skilte og gulvtæpper. Med udstillingen udforsker Bonnesen forholdet mellem sprog og billeder og går i dialog med museets faste samling og værker af bl.a. Poul Pedersen, Sven Dalsgaard og Albert Mertz. I udstillingen indgår også nye tekster skrevet på foranledning af Bonnesen af en række yngre danske forfattere. Med humor og spidsfindighed sættes fokus på vores fælles billedsprog og forståelsen af, at billeder er en slags sprog og sproget en form for billeder
Vis kort
26. Jul Blandet/Ukendt

Sommeraktiviteter på Museum Østjylland Randers

Lørdag den 26. juni til søndag den 8. august 2021, kl. 10-16.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Randers Kunstmuseum,
Stemannsgade 2, Randers C
Gennem hele sommerferien byder Museum Østjylland Randers inden for til sommeraktiviteter som gør dig klogere - på den sjove måde! Gå på opdagelse i museets fotoudstilling hvor du kan se, lytte og fotografere..

Eller tag tilbage i tiden og besøg oldtidsudstillingen, hvor du kan tage på oldtidsjagt efter Lillefolket. Museum Østjylland Randers vrimler med sjove og lærerige aktiviteter for hele familien over hele sommeren.

Fotosjov og iscenesættelse

Oplev museets fotoudstilling I skyggen - De første kvindelige fotografer. Udstillingen byder på en række sjove opgaver. Scan QR-koder og fotografer på en helt ny måde. Besøg også udstillingens fotoateliere og prøv at iscenesætte dig selv og din familie med sjove rekvisitter. Slut af med at dele din billedhilsen på museets online-gæstebog.

Oldtidsjagt og sjove missioner

Få udleveret et kort over oldtiden og tag på oldtidsjagt med hele familien. I bliver sendt ud i udstillingen på jagt efter Lillefolket, et lillebitte oldtidsfolk der gemmer sig i revner, hule træer og sprækker. Løs missioner, sjove opgaver og find Lillefolket alle de hemmelige steder.

Der er gratis adgang til museet, og alle aktiviteter er gratis.

#museumøstjylland #visitranders #visitaarhusregionen

Kontakt: mail@museumoj.dk / +45 87 12 26 68
Vis kort