Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.
  • Alle genrer
  • Nulstil
Teaterbygningen - Køges Kulturhus

Teaterbygningen - Køges Kulturhus

Bag Haverne 1
4600 Køge
Tlf: 56 67 67 00
Hjemmeside
Åbent: Åbent efter behov

Teaterbygningen er et kulturhus under Køge Kommunes kulturafdeling. Arrangementer omfatter f.eks. Kurser, foredrag, musik, teater, konferencer, udstillinger, foreningsarrangementer m.m. Kapacitet Teatersalen 600 personer ved stående koncerter, 270 ved siddende koncerter, Musikcafeen rummer max. 102 personer.Ååbent efter behov



Viser 49 events fra/efter 29. maj 2024

Motionsdans og bevægelse (8X) m/ Evy Sampson

Mandag den 22. april til mandag den 17. juni 2024, 8 mødegange kl. 09-10.20.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Teaterbygningen - Køges Kulturhus Bag Haverne 1, Køge
Dans dig glad på dette hold. Dette hold er for dig, som elsker musik og ønsker træning og øvelser for hele kroppen. Dette hold er en kombineret måde at træne, styrke og forebygge din krop på en sjovere måde til musik. På holdet får vi pulsen op til skøn musik, og hele kroppen bliver arbejdet igennem med små lette serier. Holdet er egnet til alle, der ønsker en sjov og legende måde at forbrænde kalorier, smide kilo og samtidig arbejde med at sammensætte trin til små serier og lave bevægelser for hele kroppen.

Sjov konditionstræning kombineret med trænng af kroppen og simple basistrin. Timen indeholder en let til moderat opvarmning med simple danse- og aerobictrin, skulderøvelser og skøn musik at synge med til!

Ligesom dengang i 80'erne.

Hver gang vil du blive arbejdet igennem både konditionsmæssigt og med styrkende øvelser for mave, baller, lår, ryg og arme.

Vi afslutter med mave- og rygtræning, grundig udstrækning og afspænding

På holdet vil du både forbrænde kalorier, smide kilo, stramme op, tone ind og øve lette serier og bevægelser.

En sjov måde at bevæge kroppen på.

Alle kan deltage, på den måde, der føles godt for dig.

Vi ses til træning.

Kærligst fra Evy

Underviser: Evy Sampson
Hold: 46241465S
Luk

Stærk krop, stærk ryg, hensynt. (5X) m/ Evy Sampson

Mandag den 13. maj til mandag den 17. juni 2024, 5 mødegange kl. 10.30-12.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Teaterbygningen - Køges Kulturhus Bag Haverne 1, Køge
Dette hold er for dig med skavanker og særlige hensyn*. Måske du lider af smerter, spændinger eller fysiske skavanker, på holdet tager vi hensyn og tilpasser øvelserne til den enkelte. Du får en effektiv og energifyldt blanding af styrke og konditionstræning, effektive styrkende øvelser gjort i et tempo, der gør det muligt for alle at være med.

Der vil være fokus på en let opvarmning, styrke og strækøvelser. Derudover vil der være blide cirkler der løsner og styrkeøvelser for mave, baller, lår og arme. Afslutningsvis er der udstræk og ro

Kort sagt en god træning for hele kroppen, men med ekstra fokus på ryggen - og her er der plads til dig

Personlig træner & sundhedscoach Evy Sampson inspirerer til mere sundhed, sjov og varierende træning, glæden ved alsidig bevægelse, sammenhold og positiv livsstil.

"Du er enestående engageret og brænder for det du laver. Du underviser med et engagement og med empati, der favner alle der er til stede i rummet. Din begejstring for det du laver, er meget smittende og med din omsorg og nærvær skaber du glæde omkring dig.
Jeg glæder mig virkelig hver gang til vi skal træne." Citat Karin

"Du er så kærlig, givende, rolig og meget dygtig. Jeg er total afhængig af din undervisning. Du rummer os alle " Citat Annemarie

*OBS! Hensyntagende hold er for dig, der har et behov for særlig hensyn i undervisningen og ikke kan følge et almindeligt hold inden for det pågældende område. Undervisningen foregår på små hold, så der er mulighed for at få individuel vejledning i forhold til den enkeltes gener og skavanker. Deltagelse på et hensyntagende hold kræver, at du underskriver en (handicap)erklæring om behov for hensyntagende undervisning. Denne erklæring skal accepteres ved tilmelding eller underskrives første mødegang. Hvis du har spørgsmål om dette, så kontakt os på tlf. 20285343 eller send en mail på oest-kontor@lof.dk

Underviser: Evy Sampson
Hold: 46241464S
Luk
Pris: Entré: 195 kr Køb/bestil billet
Teaterbygningen - Køges Kulturhus Bag Haverne 1, Køge
Journalist radiovært Ditte Okman er kendt som en person, der siger det, mange andre tænker, men ikke tør formulere. What you see is what you get. Med knivskarp analytisk evne uden så meget filter skærer hun igennem alle forsøg på spin, hykleri bortforklaringer. Politisk korrekthed giver hun ikke meget for. Hør et befriende ærligt foredrag, hvor Ditte Okman på sin egen bramfri facon giver et underholdende indblik i nogle af de ting, der gør hende rasende. Men så om det, der gør livet værd at leve.

Sladder - Det, vi taler om

Få masser af insider-viden, når Danmarks ukronede "sladderdronning" fortæller om sine erfaringer med den sladderjournalistik, mange foragter, men endnu flere læser.

Der er masser af myter om sladderbranchen. Ditte Okman kender dem alle sammen giver et blik bag kulisserne fra en af journalistikkens mest udskældte brancher. Men er sladderjournalistikken egentlig så anderledes end den såkaldt "seriøse" af slagsen? Og Ditte forklarer gerne, hvorfor hun mener, sladder har en rolle at spille i samfundet.

Få har så bred en journalisterfaring som Ditte Okman. Hun kender journalistikkens verden fra begge sider af billedet: både som pressemedarbejder i partiet Venstre fra medier som SE Hør, Ekstra Bladet, Radio 24Syv. Som vært på et af Danmarks mest populære programmer "Det, vi taler om" har hun slået sit navn fast som en journalist med kilderne i orden.

Og hun har en masse saftige anekdoter på lager, som hun gerne deler ud af.

Dørene åbner kl.: 18.30

www.bygningen.dk
Luk

Linedance for begyndere

Fredag den 31. maj 2024, kl. 19.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Teaterbygningen - Køges Kulturhus Bag Haverne 1, Køge
Annette Dida Nielsen fra Greve linedance instruerer fra scenen. Vi danser på række, uden partner. Kom som du er - eller giv den gas med cowboystøvler, hat ternet skjorte. Vi har plads til alle. Der vil være tom sal, uden borde. Dansefredagen er en del af Teaterbygningens tiltag om at afprøve forskellige danseformer, som singledans. Vi kommer vidt omkring, fx salsa, disco, Britney Spears trin, folkedans ikke mindst linedance.
Fælles for det hele er, at man kan møde op alene eller med venner/veninder. Dansedagene ligger som regel torsdage eller fredage.

Velkommen til en glad aften med fællesskab god motion.

Linedance er populært hos os:.

For ledsagerbillet betales billetgebyr.

www.teaterbygningen.nu
Luk

Gården, håndværket og naturen

Torsdag den 6. juni 2024, kl. 19.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Teaterbygningen - Køges Kulturhus Bag Haverne 1, Køge
Gården, håndværket naturen - med FRANK ERICHSEN FRA KASTANJEGÅRDEN - ALIAS 'BONDERØVEN'. I dette foredrag føres publikum med om bag kameraet til en fortælling om de tanker overvejelserne bag livet på Kastanjegården. En fortælling om arbejdet med byggerierne, haven, markerne dyrene, i den evige jagt på selvforsyningen, drevet først fremmest af lysten til at lære lære fra sig.

Om jagten på alle de håndværk kundskaber som skal genopdages. Men så en fortælling om hvordan vi finder en sund balance mellem naturens behov vores egne.

Vi mennesker er ved at miste noget værdifuldt, nemlig vores praktiske dannelse naturforståelse. Med dette foredrag vil Frank fejre det praktiske sammen med publikum igen sætte det i rampelyset, som måske det vigtigste for at lykkes med den grønne omstilling.

Foredraget tager udgangspunkt i Franks bog "Udsigt fra en malkeskammel" fra 2022.

En bæredygtig livsstil i praksis

Med sit levende foredrag giver Frank Erichsen deltagerne tips til et liv med selvforsyning underholder samtidig med historier fra de mange sæsoner som hovedperson i det succesfulde DR-program "Frank & Kastanjegården", som indtil 2020 hed "Bonderøven".

Senest har han været vært på DR-programmet "Giv naturen tilbage" med fokus på vild natur biodiversitet.

I november 2022 har Frank Erichsen udgivet bogen "Udsigt fra en malkeskammel", som først fremmest er en hyldest til det enkle, langsomme praktiske.

Dørene åbner kl.: 18.30

www.bygningen.dk
Luk

Hellere halvgammel end helt død

Fredag den 30. august 2024, kl. 19.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Teaterbygningen - Køges Kulturhus Bag Haverne 1, Køge
Hvordan er det, når familie venner falder fra man bevæger sig ind i livets efterår. Hovedet kroppen begynder at drille. Hvilke refleksioner gør man sig over det liv, som man har levet ikke mindst om døden, som utvivlsomt nærmer sig?

I dette foredrag fortæller Ulf Pilgaard ærligt, humoristisk, eftertænksomt om det at blive gammel hvordan han ser tilbage på det begivenhedsrige liv, han har levet.

Foredraget tager udgangspunkt i bogen "Hellere Halvgammel end Helt Død" er en livsglad optimistisk fortælling fra en af dansk kulturlivs helt store profiler, der stadig er nyforelsket stadig i fuld vigør.

Ulf fortæller levende indsigtsfuldt om venskaber, sorg, sex lyst, tro, fortrydelser succeser, humor - om, en dag ,at skulle byde verden farvel.

Nærmere præsentation nok ikke nødvendig, men her er alligevel en kort beskrivelse: Ulf Pilgaard (født 15. november 1940 i Skive) er en dansk skuespiller komiker. Han har i over 40 år spillet med i revyer på teatret.

Dørene åbner kl.: 18.30

www.bygningen.dk
Luk
Pris: Entré: 295 kr Køb/bestil billet
Teaterbygningen - Køges Kulturhus Bag Haverne 1, Køge
Gør generationsmødet til en succes - både hjemme på arbejdspladsen. Forstå hinanden - på tværs af generationer. Hvad kan vi lære af hinanden? På rigtigt mange virksomheder oplever man i disse år, at en af de store udfordringer er, at få mødet mellem generationerne til at lykkes.

Der opstår ofte situationer, som ikke kan forklares med kompetencer, men som nærmest ligner store grundlæggende kulturforskelle mellem generationerne.

Rekrutteringen bliver kompliceret - det samme gør fastholdelsen af medarbejdere, den generelle medarbejdertilfredshed ikke mindst: Innovationen.

I Julias medrivende foredrag serveres fem enkle genveje til at arbejde med mellem generationerne med fokus på, hvad det så er, vi kan lære af hinanden.

Varighed: kl.19.00 - 21.00.
Dørene åbner kl.: 18.30

www.teaterbygningen.nu
Luk

Dragen Børneteater: Cirkel

Torsdag den 5. september 2024, kl. 10-10.30.
Pris: Entré: 65 kr
Teaterbygningen - Køges Kulturhus Bag Haverne 1, Køge
Arrangør: Køge Bibliotek
En legende forestilling om cirkler og om de uendelige kredsløb i natur og hverdag. Cirklen er inspiration til forestillingen, som er fuld af bevægelse, musik, lys, farver og mimik.

Skuespiller Sofie Pallesen oplever sjove hverdagsmirakler og møder cirkler overalt; derhjemme, i naturen, i rummet og inde i sig selv. Og vi oplever, at vi alle er en del af det store kredsløb.

En forestilling for de 2,5 - 6-årige med Teater Baglandet.

Husk at købe billetter til både børn og voksne.

Dragen - teater for børn i Køge

Dragen Børneteater er et samarbejde mellem Teaterbygningen og KøgeBibliotekerne
En stor tak til Køge Kommunes Kulturpulje
Luk

Cajun Food & Music

Torsdag den 5. september 2024, kl. 19.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Teaterbygningen - Køges Kulturhus Bag Haverne 1, Køge
Døre åbner kl. 18.30. Spisning kl. 19.00. Musik kl. 20.00.
Luk
Pris: Entré: Billet incl. kaffe og kage 75 kr Køb/bestil billet
Teaterbygningen - Køges Kulturhus Bag Haverne 1, Køge
Syng med efter højskolesangbogen, klokken 13 - 15. Der synges i 2 timer incl. en lille kaffe/kage-pause. Ved flyglet: Nikolaj Skaaning. Forsanger: kommer senere. Før kaffepausen vælger forsanger sangene, og efter pausen kan alle byde ind med ønsker til sange
Luk
Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.