Viser 6 events fra/efter 24. apr. 2019

27 Apr Fodboldkamp

Powerchair Football

Lør. d. 27. april 2019, kl. 11.
Pris: (Gratis)
Ballerup Super Arena, Ballerup Idrætsby 4, Ballerup
Vær med når landets bedste spillere kæmper om mesterskabet i Powerchair Football Danmark. Hvis du ikke kender til Powerchair Football, skal du unde dig selv at se med. Det er helt utroligt, hvad spillerne i kørestol kan med en bold..
Vis kort

Babysvømning - nye hold starter

Tir. d. 14. maj 2019, kl. 15.
Pris: (Pris: 375 (for en måned))
Hjemmeside: Se hjemmeside
East Kilbride Badet, Ballerup Idrætsby 32, Ballerup
Meld dit barn til babysvømning i East Kilbride badet - vi åbner nye hold for 0-6-årige på mange forskellige ugedage og tidspunkter..

Babysvømning er en aktivitet i vand, der er med til at gøre barnet fortrolig med vand. Dykning er en del af babysvømning, hvor baby lærer at opholde sig under vand. Indholdet i babysvømning har mange gavnlige effekter for barnet:
  • giver god trivsel
  • stimulerer babys balance, motorik og muskler
  • stimulerer sanser og overvågenhed
  • øger babys selvtillid
  • gør baby mere tillidsfuld og styrker forældre/barn forholdet


Læs mere og tilmeld dig på hjemmesiden
Vis kort
1 Jun Andet

Trierdag - kæmpe Minecraft dag

Lør. d. 1. juni 2019, kl. 11.
Pris: (Entré: 25 kr.)
Ballerup Super Arena, Ballerup Idrætsby 4, Ballerup
Kom og vær med, når TrierGaming - aka Mikkel og Emil - inviterer alle seere, følgere og fans til en hel dag i Triernes univers. Der vil være aktiviteter, konkurrencer med fede gevinster og selvfølgelig en masse sceneshow med Mikkel og Emil..
Vis kort

Linedance Festival 2019 - dag 1

Lør. d. 17. august 2019, kl. 12.
Pris: (Pris: 300)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Tapeten, Magleparken 5, Ballerup
God musik, hyggeligt samvær og sjov motion for alle aldre - lørdag er der aftenbuffet inkluderet i prisen. Workshop med Niels Poulsen, grundlægger af Love-To-Dance Denmark - og anerkendt for sine evner som koreograf både i Danmark og internationalt..

Denne weekend kommer til at stå på masser af god musik, hyggeligt samvær og sjov motion for alle aldre. Den glade danseform består af en række trin, der gentages. Det er derfor er rigtig god dans, hvor både begyndere og øvede kan danse side om side.

Begge dage vil der være workshop med Niels Poulsen, grundlægger af Love-To-Dance Denmark - og anerkendt for sine evner som koreograf både i Danmark og internationalt. I 2005 dansede han sig til en førsteplads til verdensmesterskaberne i Linedance, og siden har han rejst verden rundt for at træne andre i danseformen. Han kan give tips til både førstegangsdansere og øvede dansere, og vi er meget stolte af at have ham på programmet til vores linedancefestival 2019.

Praktisk
OBS - stedet er ændret: Linedance holdes i Tapetens lokaler - 5 minutters gang fra Ballerup Super Arena
Dato: 17.-18. august
Tid: Lørdag kl. 12.00-21.00 (inklusive aftenbuffet), søndag 10:00-16:00
Pris: Begge dage: 400 kr., Endagsbillet: Lørdag: 300 kr., søndag: 150 kr.
Mad og drikke: Der sælges mad og drikke til rimelige priser i baren, det er ikke tilladt selv at medbringe mad og drikke til arrangementet.
Tilmelding: send en mail til Anders Dalgaard på: anders.dalgaard@tdcadsl.dk
Arrangør: Ballerup Motion

Ballerup Super Arena gør også de lokale sportsoplevelser lidt større. Det er let at komme hertil med bus eller i bil - og vi har 1.400 gratis parkeringspladser lige uden for døren. Vi glæder os til at give dig endnu en god oplevelse
Vis kort

Linedance Festival 2019 - dag 2

Søn. d. 18. august 2019, kl. 10.
Pris: (Pris: 150)
Tapeten, Magleparken 5, Ballerup
God musik, hyggeligt samvær og sjov motion for alle aldre - køb weekendbillet for 400 kr. Workshop med Niels Poulsen, grundlægger af Love-To-Dance Denmark - og anerkendt for sine evner som koreograf både i Danmark og internationalt..
Vis kort

Svømmestævne: Pandekagecup

Lør. d. 28. og søn. d. 29. september 2019, kl. 10.
Pris: (Gratis)
East Kilbride Badet, Ballerup Idrætsby 32, Ballerup
Den lokale svømmeklub, Triton, holder opstartsstævne. Der vil være grill og tilskuerlounge. Så måske skal du tage en tur i svømmehallen og se et stævne? Det har den usædvanligt tiltalende titel "PandekageCup"..

Den lokale svømmeklub, Triton, holder opstartsstævne. Der vil være grill og tilskuerlounge. Så måske skal du tage en tur i svømmehallen og se et stævne? Det har den usædvanligt tiltalende titel "PandekageCup"...

Hvis du er interesseret i at deltage i stævnet, så er der forhåndstilmelding på pandekagecup@tritonswim.dk
Vis kort