Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 95 events i Randers Kommune mellem 16. jun. og 15. jul. 2019

16. Jun Skuespil

Børneteaterfestival med kunstprogram

Lør. d. 15. og søn. d. 16. juni 2019, Lør-søn kl. 9-16.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Randers EgnsTeater, Mariagervej 10, Randers C
Randers EgnsTeater og Randers Kunstmuseum inviterer til en weekend med kulturoplevelser for børn og deres familier. Oplev det bedste børneteater fra ind- og udland og gå på opdagelse i kunstens verden med udendørs installationer, hvor du selv kan deltage..

Oplev noget af det bedste børneteater fra ind- og udland i salenes mørke eller på pladsen foran egnsteatret. Gå på opdagelse i kunstens verden med spændende udendørs installationer, hvor du selv deltager. For dem, der selv vil slippe kreativiteten løs, er der krea-workshops både inde og ude. Fælles for både kunstværkerne, scenekunsten og de forskellige workshops er, at publikums forskellige sanser kommer i spil. Fx den prisvindende forestilling Knud Romers ABC, der blander elementer fra opera, musik, dans og teater samtidig med, at publikum befinder sig i et blødt univers midt i scenografien. Der er gratis adgang til alt på festivalen, der skydes i gang med et spektakulært åbningsshow den 15. juni klokken 10.
Vis kort
16. Jun Musical

Støvringgård Festspil

Fre. d. 7. til søn. d. 16. juni 2019, kl. 14/19.
Pris: (Entré: Voksen 150,00 - barn 75,00)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Støvringgaard Kloster, Støvringgårdvej 73, Støvringgård, Randers NØ
Støvringgård Klosters smukke park danner atter rammen om årets festspil. I år opfører STØVRINGGÅRD FESTSPIL den populære musical FRK. NITOUCHE..

I år opfører STØVRINGGÅRD FESTSPIL den populære musical FRK. NITOUCHE. Filmen af samme navn blev i 1963 en blændende succes båret frem på flotteste vis af Lone Hertz og Dirch Passer i hovedrollerne. Forestillingen spiller 7 gange i perioden fra d. 7/6 til d. 16/6
Vis kort
17. Jun Foredrag

En uddøende dyrerace ved Randers Fjord v. Poul Thomsen

Man. d. 17. juni 2019, kl. 13.30-15.30.
Pris: (Entré: 20 kr.)
Ældre Sagen Randers-Nørhald-Langå, Odinsgade 14A, Randers C
Mandagscafé. Poul Thomsen, der er kendt fra TV, vil holde et muntert indlæg om livet ved Randers Fjord..

Arrangeret af Ældre Sagen Randers-Nørhald-Langå
Vis kort
18. Jun Andet

Sanse-vandring

Tir. d. 18. juni 2019, kl. 10.30-11.30.
Sankt Peders Kirke, Fabersvej 43, Randers C
"Lugt til byens liv" Vi begynder og slutter ved kirken. Vi oplever byrummet og naturen omkring en times vandring med oplæg og tid til både snak, bøn, stilhed og salmesang. Tilmelding senest dagen før til sognepræst Ulla Horsholt på 2170 0328..
Vis kort
18. Jun Andet

Strikkecafé

Tir. d. 18. juni 2019, kl. 14.30-16.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Sognegården ved Dronningborg Kirke, Egholmsvej 8, Randers NØ
Strikkecaféen er et mødested og et fællesskab for strikkeglade i Dronningborg og Gimming. Læs mere..
Vis kort
18. Jun Klassisk

Sommerkoncert

Tir. d. 18. juni 2019, kl. 19-20.30.
Hornbæk Kirke, Randers, Hornbæk Kirkevej 9, Hornbæk, Randers NV
Sommerkoncert markerer sæsonafslutningen for vores Ungdomskor. De vil synge en række af de bedste sange fra årets repertoire. Desuden vil Reelika Raadik Christensen og Thomas Ede spille musik for fløjte og orgel. Der er fir entré og alle er velkomne..
Vis kort
18. Jun Banko

Bankospil

Tir. d. 18. juni 2019, kl. 19-21.30.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Asferg Forsamlingshus, Vestergade 2, Fårup
Vis kort
18. Jun Klassisk

1.Sommerkoncert i Sct. Mortens Kirke

Tir. d. 18. juni 2019, kl. 19.30.
Pris: (Fri entré)
Sct. Mortens Kirke, Vester Kirkestræde 7, Randers C
Solist: Organist Erik Kolind, København. Klokkespilskoncert fra kl. 19..
Vis kort
18. Jun Andet/Ukendt

Koncert med Skifter og Saabye

Tir. d. 18. juni 2019, kl. 19.30.
Pris: (Fri entré)
Udbyneder Kirke, Udbynedervej 15, Havndal
Duoen består af vokalist Mai-Britt Skifter og pianist og sanger Runa Saabye. Desuden medvirker Mikkel Möglich (kontrabas) og Emil Möglich (trommer). De fortolker kendte og mindre kendte salmer og sange kombineret med egne sange. Gratis entré..

Duoen består af vokalist Mai-Britt Skifter og pianist og sanger Runa Saabye. De kommer med et bredt repertoire af kendte og mindre kendte salmer og sange, som de fortolker og giver et akustisk udtryk. Dette kombineres med egne sange, som er inspireret af oplevelser og indtryk fra deres eget liv. De ønsker med deres fortolkninger at bringe livsglæde, autencitet og tid til eftertanke. Desuden har de allieret sig med to professionelle konservatorieuddannede musikere fra Vejle og Odense, brødrene Mikkel og Emil Möglich, som spiller på henholdsvis kontrabas og trommer.

Velkommen til en dejlig sommerkoncert.

Efter koncerten vil der være kaffe og kage i våbenhuset
Vis kort
19. Jun Andet

Babysalmesang

Ons. d. 19. juni 2019, kl. 09.30.
Skt. Andreas Kirke, Hadsundvej 81, Randers NØ
Babysalmesang i Skt. Andreas Kirke I fællesskab synger vi salmer, laver fagter, bruger kroppen, blæser sæbebobler, leger med tørklæder og meget andet..

Babysalmesang er både hyggeligt og sanserigt og kan være en god inspiration for forældre, som ønsker at inddrage mere musik, sang og leg i samværet med deres barn. Forældre kan måske godt være lidt forbeholdne over at skulle sidde og synge sammen med andre, men for et barn er de dejligste stemmer i verden fars og mors. I behøver ikke at være vant til at synge sange eller salmer eller at være kirkevante. I lærer kirken at kende som et sted med plads til både ro og tryghed og til leg og glæde. Praktisk information Tid: Onsdage kl. 9.30-10.30 Kirken er åben inden babysalmesang, så dit barn evt. kan nå at blive skiftet eller få noget at spise, inden vi går i gang. De ti lektioner varer ca. 35 minutter hver gang - herefter er der kaffe og te samt plads til lidt løs snak i våbenhuset eller de tilstødende lokaler. Pris: Gratis. Tilmelding: Til Vibeke Bonde Persson på vip@andreaskirke.dk Oplys venligst dit navn og telefonnummer samt dit barns navn og alder. Ved holdstart er det mest optimalt, at dit barn er mellem ca. 1-9 måneder, for at I får mest muligt ud af de aktiviteter, vi laver med babyerne. Datoer for Babysalmesang 2019 9. jan. 16. jan. 23. jan.30. jan. 6. feb. 27. feb. 6. mar. 20. mar. 27. mar. 3. apr.10. apr. 24. apr. 1. maj 8. maj 15. maj 22. maj 29. maj 5. jun.12. jun. 19. jun. Du er til en hver tid velkommen til at springe på holdet, hvis der er ledige pladser
Vis kort