Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 102 events i Randers Kommune mellem 29. feb. og 29. mar. 2020

29. Feb Andet

Hør en historie - højtlæsning for dig og din familie

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 11.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Randers Bibliotek, Stemannsgade 2, Randers C
Hør en historie i børnebiblioteket. Ingen tilmelding..

Tag en pause og lyt til en historie. Frivillige voksne læser højt i en halv time af de mange fantastiske historier, der gemmer sig i børnebiblioteket. Bagefter kan du måske låne historien med hjem og læse videre sammen med far og mor.

Historierne vil fortrinsvis være målrettet børn mellem 3-6 år men alle der har lyst til en god historie er velkomne. Der er nye historier hver lørdag, og du kan også ønske en historie
Vis kort
2. Mar Andet

Babysalmesang

Mandag den 2. marts 2020, kl. 09.30.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Sankt Andreas Kirke, Hadsundvej 81, Randers NØ
Babysalmesang er både hyggeligt og sanserigt og kan være en god inspiration for forældre, som ønsker at inddrage mere musik, sang og leg i samværet med deres barn. I behøver ikke at være vant til at synge sange eller salmer eller at være kirkevante..

I lærer kirken at kende som et sted med plads til både ro og tryghed og til leg og glæde. Babysalmesang varer ca. 35 minutter hver gang - herefter er der kaffe og te samt plads til lidt løs snak i våbenhuset eller de tilstødende lokaler. Tilmelding: Til Vibeke Bonde Persson på vip@andreaskirke.dk. Oplys venligst dit navn og telefonnummer samt dit barns navn og alder. Man er til en hver tid velkommen til at springe på et hold, hvis der er ledige pladser. Datoer for Babysalmesang forår 2020 2. marts 9. marts 16. marts 23. marts 30. marts 20. april 27. april 4. maj 11. maj 18. maj
Vis kort
2. Mar Andet

Kreativ Klub

Mandag den 2. marts 2020, kl. 10-13.
Sct. Peders Hus, Fabersvej 47, Randers C
Alle er velkomne. Vi laver forskellige kreative projekter. Kun fantasien sætter grænser. Der er også plads til en kop kaffe og hyggeligt samvær..

Vi sælger det hele ved en basar to gange om året, og pengene vil gå til Julehjælp i sognet, samt støtte til vore økonomisk trængte sognebørn. Har du lyst til at være med, kan du bare møde op eller kontakte Jytte Bjerregaard, tlf. 8642 2403
Vis kort
2. Mar Andet

Formidag i kirken

Mandag den 2. marts 2020, kl. 10.30-11.30.
Tånum Kirke, Tånum Bygade 39, Tånum, Randers NV
Hver mandag i januar-februar-marts åbner en af sognets kirker op, hvor Kirke- og kulturmedarbejder Allan Wiinberg holder en kort andagt i selve kirkerummet. derefet er der kaffe og småkager i våbenhuset. formålet er at kirken åbnes op, og borgerne har..

Mulighed for adgang til den lokale sogns kirke
Vis kort
2. Mar Andet

Computer-café

Mandag den 2. marts 2020, kl. 14.30.
Pris: (Fri entré)
Sct. Clemens Kirke, Parkboulevarden 15, Randers C
Sct. Clemens kirke hjælper med de problemer, i har med jeres computer/telefon. Der er også tid til samtale, hyggeligt samvær, kage og kaffe og det er helt gratis..
Vis kort
2. Mar Andet

Suppeaften i Kollektivhuset

Mandag den 2. marts 2020, kl. 17.30.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kollektivhuset, Parkboulevarden 71, Randers NV
Suppeaften i samarbejde med kollektivhuset, En oplagt mulighed for at møde dine naboer og spise et aftensmåltid sammen. Suppen koster 35 kr. for voksne og 20 kr. for børn. eksklusiv drikkevarer..

Der er tilmelding på tlf. 89158830. Mød op det er rigtig hyggeligt og afslappet
Vis kort
2. Mar Andet

Nørkleklubben

Mandag den 2. marts 2020, kl. 19-21.
Essenbæk Kirke, Volkmøllevej 2, Assentoft, Randers SØ
Nørkleklubbens deltager arbejder flittigt den første mandag i hver måned. Mød op i Sognehuset hvis du har tid, overskud og lyst..
Vis kort
3. Mar Andet

Babysalmesang

Tirsdag den 3. marts 2020, kl. 09.30.
Spentrup Kirke, Hastrupvej 1, Spentrup
Vis kort
3. Mar Andet

Babysalmesang

Tirsdag den 3. marts 2020, kl. 10-11.
Hornbæk Kirke, Randers, Hornbæk Kirkevej 9, Hornbæk, Randers NV
En hyggelig formiddag på de midstes præmisser. Vi mødes i Hornbæk kirke til en halv times sang, dans og leg. Efterfølgende er der mulighed for at amme, pusle, drikke kaffe og sludre med de andre i sognegården..
Vis kort
3. Mar Andet

Babysalmesang

Tirsdag den 3. marts 2020, kl. 11.15.
Sct. Clemens Kirke, Parkboulevarden 15, Randers C
Babysalmesang er for de helt små mellem 0 og 10 mdr. og deres voksne. I kurset kan man hente inspiration til, hvordan man selv kan synge, danse og lege musik og livsglæde ind i barnet. Der kræves ingen forudsætninger..

Alle kan være med J Babysalmesang er en sjov og utraditionel måde at udvide sit sang- og salmekendskab på, i et herligt samspil med sit barn og andre forældre og børn. Vi synger og danser til både gamle salmer og nyere småbørnssange, flyver med tørklæder, vugger, bruger rasleæg mm. Alt sammen i en hyggelig og afslappet atmosfære i kirkerummet. Bagefter er der mulighed for en forfriskning i Clemenshuset. Det musikalske samvær styrker det intense nærvær barn og forældre imellem og er med til at udvikle barnets sanser, sprog og følelsesliv. Musikpædagog Birgitte Debel Krag, Randers Musikskole leder forløbet. Hvem? Småbørn mellem 0 og 10 mdr. og deres Voksne.Hvornår? 10 mandage kl. 11.15-12.00 (minus mandag 10/2). Start 21. januar Hvor? Sct. Clemens kirke, Parkboulevarden 15, 8900 Randers C Pris? Gratis Tilmelding, er nødvendigt pga. begrænset deltagerantal, til: Birgitte Debel Krag: E-mail: rbkrag@gmail.com eller tlf: 30137099
Vis kort