Tag dit barn med og udforsk populære japanske retter. Vi skal lave vores egne gyozaer(dumplings), lave vores egne nudler til ramen og lidt ekstra småretter. Tag dit barn, barnebarn, niece eller nevø med i køkkenet, så laver vi sammen lækker japansk mad.
Vi spiser sammen til sidst i undervisningen.
Jeg håber at I går fra kurset, med følelsen af at have været på en lille rejse til Japan, og med inspiration til at lave japansk mad hjemme i Jeres eget køkken.
Prisen gælder for 1 voksen og 1 barn. Råvareprisen for 1 voksen og 1 barn er 150 kr. og er inkluderet i prisen
Medbring drikkevarer, forklæde, en god køkkenkniv og evt bøtter til rester.
Jeg hedder Andrea Kawamura, jeg er 25 år, og bor på Østerbro med min kæreste. Til dagligt studerer jeg en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, og jeg elsker mad!
Både hele processen med at lave maden, hvordan vi bedst tilbereder de specifikke råvarer og sammensætter smage, så det hele går op i en højere enhed. Min kærlighed til mad resulterede i at jeg i 2022 var med i Masterchef, hvor jeg endte på en andenplads
Gennem min rejse i Masterchef, lærte jeg en masse af dommerne og de andre deltagere, som jeg stadig bruger hver gang jeg laver mad
Hold: 8724119081.