More news

 
Misc.
Juleshow i Musikhuset

Find old news:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Juleshow i Musikhuset
Tues 5 Dec 2017
source: KultuNaut


Mek Pek, Anna Spejlæg og Kalle Mathiesen spiller sig direkte ind i børnenes julehjerter, når de går på scenen den 9. december i Musikhuset i Aarhus for at jule-underholde hele familien. Der er lagt i ovnen til en fantastisk julefest med lige dele sjov, spas, musik og hvad trioen ellers kan finde på af skøre påfund.

I front for det hele er Mek Pek, en af landets elskede og kendte børneværter. Hans tid på tv-skærmen og scenen går helt tilbage til 90'erne. Han er særligt kendt for sine utallige optrædener ved Åh Abe-koncerterne og med sit backup-band Habbasutterne.

Anna Spejlæg fortæller historier og medbringer sin velkendte sangkuffert, der selv sætter tonen for, hvilke jule- og børnesange, der skal på programmet.

Kalle Mathiesen er kendt fra tv-kanalen Ramasjang og spiller på trommer eller hvad som helst andet, hans trommestikker kan få rytmer ud af.

Trioen får musikalsk opbakning af Mek Peks søn Emil Falk, der har spillet guitar for en lang række store danske kunstnere såsom Thomas Helmig, Black Dylan og Kesi.

Det Store Juleshow kan opleves i Musikhuset Aarhus, Rytmisk Sal, lørdag den 9. december klokken 13.

Billetsalg via Musikhuset Aarhus hjemmeside