Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.com - the electronic culture guide
News

 
Music
Manolito y su Trabuco
COPENHELL 2019
Copenhagen Irish Festival
Mirja Klippel på turné
 
Exhibition
Vejret Rundt i Rundetaarn
 
Movies
Venom
Vildheks
 
Misc.
NGO leder omfavner Danmark
Halloween i Tivoli

Find old news:
NGO leder omfavner Danmark

source: KultuNaut
Wed 10 Oct 2018

Brøndby Hallen danner 23. - 24. oktober rammen for den internationalt prisbelønnede humanitære og spirituelle leder Ammas første besøg i Danmark.

Den indiske spirituelle og visionære humanitære leder Mata Amritanandamayi - kendt over hele verden som Amma ('Moder') - besøger Danmark for at give alle, der ønsker det, en omfavnelse. Her vil hun lede et to-dages meditations- og fredsevent i Brøndby Hallen. Fra ind- og udland forventes tusindvis af besøgende, der alle vil få mulighed for at høre Amma og modtage den omfavnelse, som hun gennem årene har givet 38 millioner mennesker. Der er gratis adgang til eventet - og det er gratis at modtage Ammas omfavnelse.

Amma udtrykker sig i sang og med sig har hun 15-20 dygtige sangere og musikere, der spiller traditionel indisk spirituel musik. Der vil også være mulighed for meditation og at spise lækker indisk og vesterlandsk mad m.m.
Eventet arrangeres af et team af 700 frivillige hjælpere.

Det er Ammas budskab om og levende eksempel på kærlighed, der tiltrækker folk af alle nationaliteter, trosretninger og baggrunde. I år går hendes tur for første gang til København, samt 11 andre europæiske byer, hvor Amma forventes at omfavne mindst 150.000 europæere. Amma holder desuden tilsvarende events hvert år i de øvrige verdensdele.

Amma er globalt anerkendt og respekteret for sit humanitære arbejde i velgørenhedsorganisationen Embracing the World (ETW), der arbejder med en bred vifte af indsatsområder: miljøtiltag, katastrofehjælp, myndiggørelse af kvinder, uddannelse, forskning, lægehjælp m.m. Alt sammen udført på basis af frivillig arbejdskraft og finansieret af private donationer.

Som NGO-leder har Amma fået særlig rådgivende status i FN. Hun har selv vundet internationale anerkendelser for sit humanitære arbejde, herunder i 2002 Gandhi King Award for Non Violence, som tidligere er givet til bl.a. Kofi Annan og Nelson Mandela. I 2006 modtog Amma Interfaith Center of New Yorks James Parks Morton Interfaith Award, der tidligere er givet til Dalai Lama. I 2014 underskrev Amma sammen med Paven Faith Leaders' Universal Declaration Against Slavery (Vatican).

Læs mere og se fuldt program for begge dage

Andre links:
Facebook - Mød Amma i Brøndby Hallen
https://amma-danmark.dk
Embracing the world video

Documentary about Amma
https://www.facebook.com/
embracingtheworld/

 

Contact - Advertising - Corrections - Print page
© 2011 KultuNaut.dk - E-mail: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Danish version Swedish version English version German version
Find events
Search for specific topics and interests
Literature
Scout
Role Playing Game
Health
Chess
Free
Storytelling
Dogs
Entrepreneur
Evening Courses
Folk dance
Rootszone
Electronic/Club/DJ
Viking/Medieval
Knitting/weaving
Bicycle Tours
Church music
Circus
Garden/plants
Choir singing
More categories
Films at the cinema