Flere nyheder

 
Musik
Langelandsfestivalen, del 3

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Langelandsfestivalen, del 3
Ons. 4. aug. 2004
Torsdag klokken 18.30

Dagens første navn for de voksnes vedkommende var "Erann DD" og her er en kunstner, som virkelig egner sig til at give livekoncerter. Han havde publikum i sin hule hånd fra begyndelsen og fik spillet en masse god musik, iblandet en del tilråb til publikum. "Erann DD" leverede en rigtig god koncert i strålende solskin, så det kunne næsten ikke blive bedre.

Efter en pause på 1½ time skulle Safri Duo vise, hvad de duede til. De overraskede alle ved at komme ind i rigtigt pænt tøj og begynde at spille. Men efter første melodi trådte de lidt til side, rev det pæne tøj af, og så så de ud, som vi kender dem!! De spillede en masse af kendte såvel som ukendte melodier, hjulpet godt på vej vokalt af Clark Anderson, som Safri Duo har arbejdet sammen med på deres seneste album. Det var guf for øregangene og publikum gik fuldstændigt amok.

I år er der også opbygget en teenscene, hvor programmet har været ufærdigt lige op til festivalstart. Her kommer diverse kunstnere og optræder, især upcomming bands og programmet bliver annonceret ved scenen hver dag. Ud over scenen er der også lavet gocartbane, paintball og skydning i Teenland, så der nu også er noget for dem som er for gamle til Anne Gadegaard og B-boys, men for unge til at ville høre Zididada, Erann DD mm.

I morgen følger en reportage fra de kunstnere som skal optræde i aften, det drejer sig om bl.a. Shakin' Stevens og Sanne Salomonsen. Endvidere vil der i løbet af dagen også rulle anmeldelser fra morgendagens koncerter ind på hjemmesiden.

Læs også anmeldelserne for onsdag, torsdag formiddag, fredag formiddag og fredag aften.