Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.
  • Alle genrer
  • Nulstil
Plantagehuset

Plantagehuset

Plantagevej 18
7700 Thisted
Tlf: 97921122
Hjemmeside

KulturRummet og Plantagehuset er Thisted Kommunes ambitiøse og innovative satsning på kulturområdet. Et grønt og åbent kraftcenter for kultur i Thy, hvor kulturaktiviteter har vide rammer og frit spil. Et kreativt lærings- og oplevelsesrum for folk i alle aldre. Jazz i Thy blev stiftet i juni 2007. Formålet med jazzklubben er gennem en række jazzarrangementer at udbrede kendskabet til jazzmusikken og at give inspiration til lokale musikere. Rytmisk musik har mange unge talenter i Thy, og det er vores håb, at de får nogle gode musikalske oplevelser med jazzmusikken, og at det kan sætte sit præg på deres musikudfoldelse



Viser 3 events fra/efter 18. maj 2024

Hensyntagende pilates

Tirsdag den 6. februar til tirsdag den 25. juni 2024, 19 mødegange kl. 11.45-13.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Plantagehuset Plantagevej 18, Thisted
Arrangør: AOF Thisted
Vi arbejder individuelt alt efter personlige forudsætninger. Vi bruger pilates principper med åndedræt og opmærksomhed på kroppens center. Vï styrker og smidiggør musklerne og arbejder med balance, afspændning og grounding. Kurset er oprettet i samarbejde med Hjerneskadeforeningen og er et hensyntagende hold, hvilket betyder mindre holdstørrelse og hensyntagende til individuelle behov. Kurset er åben for alle

Underviser: Yulia Burdina
Hold: 8524104001
Luk

Qi Gong og Sheng Zhen - Hensyntagende

Onsdag den 21. februar til onsdag den 5. juni 2024, 15 mødegange kl. 09.15-10.45.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Plantagehuset Plantagevej 18, Thisted
Arrangør: AOF Thisted
Har du nedsat bevægelsesfunktion?. Kunne du tænke dig at få styrket både krop og sind?. Du vil lære bilde Qi Gong og Sheng Zhen-øvelser med kærlig selvomsorg og meditation for øget styrke, smidighed, energi, afslappelse og indre ro? Holdet er også for dig med en kronisk sygdom, stress mm.

Vi tager udgangspunkt i enkle fysiske bevægelser og selvmassage, som stimulerer energi- og blodkredsløbet, og du træner at kunne mærke livskraften/Qi bevæge sig. Du lærer at slappe af og åbne dit sind uden travlhed. Gradvist udøger og fordyber vi træningen, du får mere ro og lærer at forankre dig i kroppen.

Qi Gong/Sheng Zhen styrker muskler og led, og kan på længere sigt lindre ledsmerter og forebygge knogleskørhed. Træningen kan modvirke træthed, forbedre din udholdenhed, balance og koordination. Kombinationen med kærlig selvomsorg og meditation kan have en dybt afstressende, rensende og helsebringende effekt.

Vi træner på små hold, og din underviser vil støtte dig i at tilpasse Qi Gong/Sheng Zhen-øvelserne efter dit behov og din individuelle kapacitet. Du kan lære at give slip på negativitet og opleve at blive mere glad og positiv, hvilket er godt både for immunforsvaret og din psyke.

Vi træner både stående, siddende og liggende.

Kom i løstsiddende tøj. Husk egen yogamåtte, tæppe/pude og en flaske vand.
Underviser er uddannet Qi Gong-lærer og lærer i Sheng Zhen bevægelse og meditation hos Master Li Junfeng og Teacher Jing:

www.shengzhen.org

Underviser: Birgitta-Maria Lohse
Hold: 8524104003
Luk

Forskellen på meditation og bøn

Lørdag den 25. maj 2024, kl. 14:00.
Pris: Fri entré
Plantagehuset Plantagevej 18, Thisted
Catharine Kusk holder foredraget: "Meditation" set i lyset af åndsvidenskaben - Hvad sagde Martinus om det at meditere? - Hvad er forskellen på meditation og bøn? - Kan en meditationspraksis sætte skub i vores kosmiske udvikling?
Luk
Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.