Kontakt

Haderslev Erhvervsråd
Jomfrustien 27
6100 Haderslev

T: +45 12 34 56 78
E: kontakt@mail.dk

Viser 1-21 ud af 52 resultater
Andet
Stensbæk - Light and Deep
Den Holistiske Højskole
Stensbæk - Light and Deep
Stensbæk - Light and Deep
Fredag den 23. til søndag den 25. april 2021, kl. 16.
Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29, Gram
Pris: Entré: 3250 kr
Det bedste fra Stensbæk! Velkommen til det lette og dybe, som er essentielt i Stensbæk. Det handler om at forbinde sig med hinanden, være i naturen, i oaserne i haven, at bevæge sig, lege, være kreativ, udveksle med hinanden, og ikke mindst få super mad.

Om morgenen laver vi sammen de 5 Tibetaner, mediterer og synger.

Siden vandrer vi i naturen.

Foruden det, kommer du rundt til disse 3 aktiviteter:

Dans, bevægelse og stræk ved Vibeke:

Her arbejder du med din fysiske væren og dit fysiske udtryk i en god vekselvirkning mellem tempo og langsomhed, det indadvendte og det udadvendte. I denne bevægelsessession inviteres du til at mærke, sanse og registrere sammenhænge mellem det, der foregår i det fysiske, og det, der sker i dit indre; herunder hvordan energien påvirkes i overensstemmelse med den givne aktivitet. Målet er bevidstgørelse af kroppens sanselighed, med henblik på at identificere ressourcer og veje hertil.

Numerologi ved Shela:

At være oplyst er det samme som at søge indad, og erkende, hvem eller hvad vi er. I vil modtage jeres eget personlige livs-skema med de tal og energier I har med jer. Her vil jeg gennemgå hovedtrækkene.

Numerologi: Tallene rummer altings mysterium. Igennem dem kan mennesket få indsigt i det skjulte. Sådan beskrev man numerologien i de gamle skrifter fra mysterieskolerne i Alexandra, for 2500 år siden. Her lærte terapeuterne at benyttede sig af forståelsen for tallenes energier. Jeg vil vise jer, det gematriske numerologi-system, som giver et overordnet billede af årsagerne og meningen med Sjælenes inkarnation i dette liv. Jeg vil gennemgå skemaet hvor du putter dine egne tal i. Håber dine tal vil kunne inspirere dig, til en dybere forståelse af dig selv og de mange kvaliteter du indeholder. (Det har intet med navneskift at gøre)

Collage ved Linnea:

Du laver collage, der har sit udgangspunkt i det kreative udtryk, der bliver skabt gennem dig. Den primære indfaldsvinkel vil handle om, hvad dit unikke aftryk er, på en collage, og måske i det hele taget. Du bestemmer selv, hvor dybt du vil gå i det personlige arbejde.

Collagerne kan laves på andre materialer end papir, f.eks. på en træplade, en LP, eller et stykke bark. Tag evt. personlige billeder eller andet med, der inspirerer dig, og som måske også har en betydning for dig. Du kan selvfølgelig også samle i naturen
Fredag
Apr
23
Andet
Bliv bevidst om dit livsformål
Den Holistiske Højskole
Bliv bevidst om dit livsformål
Bliv bevidst om dit livsformål
Fredag den 30. april til søndag den 2. maj 2021, kl. 16.
Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29, Gram
Pris: Entré: 3250 kr
Kurset indeholder blandt andet: - Guidet rejse til livet mellem livene, hvor du kan undersøge, hvorfor din sjæl har valgt netop denne inkarnation - Progression til fremtiden, hvor du kan blive klogere på dine muligheder - Shamanistisk trommerejse.

Om underviseren

Rie Jespersen er moderne shaman og hypnoterapeut og har desuden en akademisk baggrund som antropolog med speciale i intuition og rationalitet. Når Rie ikke underviser på Stensbæk Højskole, tilbyder hun sessioner med hypnoterapi, healing og guidekontakt (spirituel vejledning) i Risskov ved Århus. Rie Jespersen arrangerer også ture og rejser med energiarbejde til kraftsteder i naturen, blandt andet til De Bosniske Pyramider, som hun har skrevet en bog om.

"Rie sætter en tryg og tillidsvækkende ramme for undervisningen, og formidler med ro og kærligt nærvær øvelserne, både i præsentationen af øvelserne samt i hendes guidance. Jeg oplever en meget ren energi i Ries nærvær, samt at man som deltager bliver mødt med rummelighed og nænsom respekt. Jeg har kun gode ting at sige, og vil anbefale Rie til alle, som har lyst til at prøve det som hun tilbyder."

Vibeke, deltager på kursus med Rie Jespersen
Fredag
Apr
30
Andet
KreaFLOW med engle
Den Holistiske Højskole
KreaFLOW med engle
KreaFLOW med engle
Fredag den 30. april til søndag den 2. maj 2021, kl. 16.
Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29, Gram
Pris: Entré: 3250 kr
Træd ind i et rum hvor tid og sted forsvinder! På dette kursus vil vi lade energien flyder - og du vil mærke, at du er i FLOW. Du dykker ned i din sanselige kreativitet og er skabende.

Temaet er hele weekenden "Engle og energier".

Du skaber din egen skytsengel, producerer en smuk energi chime (uro).

Du får indsigt i spirituel farvelære og vi arbejder med energien i englekort og laver små meditationer der stimulerer dine kreative energier.

Vi skaber en atmosfære der vækker dine sanser og får englene til at synge.

Kurset kræver ingen forkundskaber.

Om underviserne:

Susanne Ragus:

Indehaver af Ragus & Co, Boligstylist.

Stifter af Kreaskolen Rumlig

Underviser i retail design, VIA Design.

Shela Fozzi:

Terapeut & lydhealer v Lars Muhl & Githa Ben David.

Aromatouch uddannet m. æteriske olier.

Tidl. billedskolelærer og interiør designer
Fredag
Apr
30
Andet
Human Design
Den Holistiske Højskole
Human Design
Human Design
Fredag den 7. til søndag den 9. maj 2021, kl. 16.
Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29, Gram
Pris: Entré: 3250 kr
KURSET ER PÅ ENGELSK. Hvad er HUMAN DESIGN? Forestil dig at have en "brugsanvisning" for dit liv. Hvordan ville denne brugsanvisning hjælpe dig? Manualen vil vejlede dig om, hvordan du kan navigere igennem livet, perfekt afstemt med, hvem du er.

Denne manual afslører, hvordan dit indre vejledningssystem fungerer, og giver dig praktiske teknikker til at træffe beslutninger, der i høj grad kan forbedre dine oplevelser her i livet

Opdag, hvordan man kan forbedre kvaliteten af dit liv i en enkel, men uhyre effektiv måde

Træffe de rigtige øjeblik-til-øjeblik beslutninger, hvilket resulterer i forbedrede relationer og karrierevalg

Menneskeheden er delt op i 4 typer:

Generators (Inkl. Manifesting Generators)
Manifestors
Projectors
Reflectors
Generators are the dominant Type on the planet with nearly 70% of the population. They are the driving life force of the planet. Their strategy is to respond, and through response to find satisfaction and avoid frustration. They have an open and enveloping aura, and need to learn about themselves.

Projectors are around 20% of the population. Their strategy is to wait for the Invitation to find success and avoid bitterness. They have a focused and absorbing aura, and need to learn about and understand the other.

Manifestors are about nine percent of the population. Their strategy is to inform before they act to find peace and avoid anger. They have a closed and repelling aura, and are here to understand their impact on others.

Reflectors are just over one percent of the population. Their strategy is to wait a full cycle of the moon before making decisions to find clarity, leading to a life of more surprise and less disappointment. They have a resistant and sampling aura, and are learning to reflect rather than identify.

Læs mere om typerne her: HUMAN DESIGN / JOVIAN ARCHIVE

Du kan også lave dit eget "Chart" for at finde ud hvilken af de 4 typer du er: GET YOUR CHART

'Living your Human Design' er grundkurset i læren og forståelsen af The Human Design System.
Kurset introducerer dig til dit eget design, hvilket på sigt vil forstærke dit sande jeg i din beslutningsproces. Som vi lærer mere omkring vores menneskelige design, kommer du ind i en fascinerende proces med selv-opdagelser og transformation.

På dette kursus vil vi komme omkring alle grundelementerne i Human Design, så du har et solidt grundlag at arbejde ud fra.

Dette inkluderer udforskningen af de 9 Centre i forhold til The Human Design Bodygraph og at se hvordan de 4 Typer dukker op i auraens energiske frekvens. Dette giver dig mulighed for at komme helt ind til kilden og din unikke vej, så du kan forstærke din beslutningsproces.

Hver kursist vil få sit eget diagram lavet, som kan bruges i dette kursus.

Hvad kommer kurset til at tilføre dig?

Ved at lære og forstå Human Design kan kurset igangsætte en proces af selvundersøgelse og tilføre dig en helt ny forståelse for dit liv.

I denne weekend vil vi bevæge os hen mod at engagere dine personlige gaver og talenter, så du kan omsætte dem på en levende måde.

Kurset vil opmuntre dig til at vække dit sande jeg skridt for skridt, mens du bevæger dig gennem hvert center og i de-konditionerings processen,

Human Design kurset vil give dit praktisk viden omkring The Bodygraph (Kropsgrafen), De 4 typer og om hvert designs unikke autoritet. Vi vil undersøge det kreative potentiale i åbne centre omkring opfattelse og læring, ligesom smertens vilkår som opstår gennem livet.

Human Design giver os en ressource til at støtte os i vores opvågningsproces og i at finde vores egen sande stemme til at udtrykke os. Gennem weekenden vil du lære teknikken bag Human Design, hvordan du spørger og skriver indlæg i Wild-Mind dokumenteringen; at have tid til at dele, stille spørgsmål og høre om andres erfaringer.

Alt dette er for at støtte dig på din helt unikke vej, ikke kun mod selvopdagelse og -opfyldelse. Men også for at tillade dig, at opleve dit helt eget unikke perspektiv. Hvad der dukker op, er dit helt eget smukke, praktiske, personlige og elegante sti, hvor du fremhæver din selvbevidsthed og får en følelse af forbundethed til en selv og andre
Fredag
Maj
7
Andet
Forløs og giv fri - med bolde, bevægelser og bekræftelser
Den Holistiske Højskole
Forløs og giv fri - med bolde, bevægelser og bekræftelser
Forløs og giv fri - med bolde, bevægelser og bekræftelser
Fredag den 14. til søndag den 16. maj 2021, kl. 16.
Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29, Gram
Pris: Entré: 3250 kr
I denne weekend fordyber vi os i at slippe og forløse spændinger både i kroppen og på det indre plan, for at erstatte dem med dét der føles bedre.

Der arbejdes således med at bevidstgøre og forløse både fysiske spændinger samt indre "spændinger" i form af følelser og overbevisninger, for ad denne vej at fremme oplevelsen af din værenstilstand på både det ydre og indre plan.

Kurset bliver tilrettelagt således, at der både lørdag og søndag er en god blanding af aktiviteter, som spænder fra mentale processer, hvor der både arbejdes i dybden og i overfladen, til fysisk udfoldende aktiviteter og processer. Vi vil til nogle øvelser benytte os af den skønne natur, der omgiver højskolen.

Bevægelsesdelen af undervisningen indbefatter instruerede øvelser, der centrerer sig omkring led-bevægelighed, balance og stræk med og uden musik. - Ad denne vej får vi en fokuseret "værensoplevelse" gennem kroppens bevægelse og sansningen heraf. Herigennem skærper vi vores bevidsthed og skaber muligheden for at slippe det der skal slippes, og højne fokusset på det som gavner og gør godt.

Derudover vil kurset rumme meditationer i form af bodyscans og guidede afspændinger samt skriveøvelser, hvor der arbejdes med at erstatte uhensigtsmæssige overbevisninger, med hensigtsmæssige overbevisninger.

Vi vil i løbet af lørdagens program arbejde med frigørelse af åndedrættet ved hjælp af instrueret "selv-massage" med grønne minibolde. De grønne minibolde er specifikt designet til dette formål, og kan gøres bløde og/eller hårde efter behov. Kroppen gemmer ofte på muskulære spændingstilstande, som i større eller mindre grad kan hæmme det frie åndedræt. Det arbejder vi med, på nænsom vis
Fredag
Maj
14
Andet
Drømmetydning
Den Holistiske Højskole
Drømmetydning
Drømmetydning
Fredag den 28. til søndag den 30. maj 2021, kl. 16.
Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29, Gram
Pris: Entré: 3250 kr
En forlænget weekend, hvor vi vil boltre os med drømme på alle mulige måder, da der findes utallige, spændende indfaldsvinkler til tydning af dine drømme.

Underbevidstheden kender dine ønsker, muligheder og potentialer. Derfor kan du bruge drømmetydning som et værktøj til at blive klogere på dig selv, og det liv du lever. Du kan få mere at vide om, hvilke ressourcer der gerne vil op til overfladen, og bruges i dit vågne liv.

Vi kommer også ind på, hvordan du nemmere husker dine drømme, eller dele af dem. Det du husker fra en drøm, er som regel essensen af drømmen.

Vi vil bruge forskellige metoder til at dykke ned i dit drømmeunivers. Du lærer at forstå drømmene og siden bruge beskederne til handling i dit vågne liv.

I løbet af den forlængede weekend med drømmetydning inddrager vi meditation, vandring i naturen, dybt åndedræt, bevægelse, de originale drømmekort m.m. Alle aktiviteter er for at hjælpe dig med at forstå dine drømme, og for at nå til dybere erkendelser og bevidst udvikling.

Drømme har en timing uden lige. De kommer og fortæller, hvad der er vigtigt at være opmærksom på i dit liv lige her og nu.

En aften vil vi vise drømmefilmen "Nattens syn".

Det kræver ingen bestemte forudsætninger for at deltage på drømmetydnings-kurset. Har du tidligere arbejdet med drømme, og ved du allerede en masse om drømme, vil du stadig kunne få udbytte af kurset, da vi arbejder individuelt med drømmene.

Underviser:
Linnea Beek Hansen: Drømmetyder, lærer, lifecoach og Transformational Breath® seniortrainer
Fredag
Maj
28
Andet
Feminin & Maskulin
Den Holistiske Højskole
Feminin & Maskulin
Feminin & Maskulin
Fredag den 28. til søndag den 30. maj 2021, kl. 16.
Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29, Gram
Pris: Entré: 3250 kr
Få balance mellem din indre feminine og maskuline styrke.

Hvad menes der med den nye feminine og den nye maskuline energi? Hvordan integrerer vi disse energier i os selv, så vi bliver hele?

På denne workshop vil vi arbejde med balancen mellem vores egen indre feminine og maskuline kraft. Hvordan vi til enhver tid kan trække dem hjem.

Ofte ligger vi ubevidst under for mønstre vi ser i samfundet og fra vores eget familiesystem. Gamle paradigmer der ikke længere føles rigtigt i den nye tid vi lever i.

Vi kommer også til at arbejde med vores indre tvillingeflamme der opstår, når vi kommer helt i balance.

En workshop, hvor vi via egne historier, øvelser, dybe meditationer, musik, sang og bevægelse kommer i kontakt med de forskellige udtryk af at være Feminin og Maskulin i et balanceret samspil
Fredag
Maj
28
Børn
Rundvisning på slottet kl. 13
Gram Slot
Rundvisning på slottet kl. 13
Rundvisning på slottet kl. 13
Søndag den 6. juni 2021, kl. 13.
Gram Slot
Slotsvej 54, Gram
Pris: Entré: Billetter 60 kr
Når du tager på rundvisning på Gram Slot får du en spændende tur rundt på slottet. Under rundvisningen fortæller vi om stedets historie og ikke mindst om slottets spøgelse, den gale grevinde, Anna Sophie Schack.

Vi fortæller om landbruget, om Sanne og Svend Brodersens køb af slottet, deres planer og visioner for Gram Slot, samt de igangværende projekter, der hele tiden er på et stort gods.

Mødested: Slottet
Parkering ved Gramgård (ved reception/gårdbutik). Når du tager på rundvisning på Gram Slot får du en spændende tur rundt på slottet.

Under rundvisningen fortæller vi om stedets historie og ikke mindst om slottets spøgelse, den gale grevinde, Anna Sophie Schack. Vi fortæller om landbruget, om Sanne og Svend Brodersens køb af slottet, deres planer og visioner for Gram Slot, samt de igangværende projekter, der hele tiden er på et stort gods.

Mødested: Slottet
Parkering ved Gramgård (ved reception/gårdbutik)
Søndag
Jun
6
Andet
Reclaim your Breath
Den Holistiske Højskole
Reclaim your Breath
Reclaim your Breath
Fredag den 4. til søndag den 6. juni 2021, kl. 16.
Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29, Gram
Pris: Entré: 3250 kr
Oplev og udforsk, hvordan du kan bruge Transformational Breath® til at skabe mere fred indeni, større glæde og en ny spirituel opmærksomhed, som giver en ny ro og forståelse.

Du får instruktion og redskaber til at arbejde videre med, og udvikle din vejrtrækning, når du er derhjemme.

Reclaim your BreathTM (RyB) er en officiel introduktions-træning indenfor Transformational Breath®. RyB giver dig adgang til at lære mere omkring de tre niveauer i Transformational Breath®`s træninger: fysisk, mentalt/emotionelt og spirituelt. Du kommer til at opleve det i fire meget kraftfulde åndedræts-sessioner i løbet af weekenden.

Du kan med et minimalt engagement, stifte bekendtskab med Transformational Breath® gennem RyB. Denne åndedræts-introduktionstræning er en perfekt måde, med et maksimalt resultat.

Du vil lære om dit eget helt unikke vejrtræknings-mønster, åbne dit åndedræt mere, og mærke markante skift i flowet i dit liv, som resultat deraf. Herefter fortsætter processen, hvor du kan gå ind og benytte denne form for vejrtrækning til at udrense og fjerne negativitet i din underbevidsthed og samtidig forstå, hvordan Transformational Breath® kan fjerne negativ cellulær hukommelse.

Mange deltager på RyB inden det mere intensive 6-dages seminar i Transformational Breath®

Der vil også være meditation, bevægelse og muligheden for at opleve den dejlige natur.

Underviser: Linnea Beek Hansen, Transformational Breath® seniortræner, drømmetyder, lærer og lifecoach.

Der vil være flere facilitatorer til at assistere din proces
Fredag
Jun
4
Andet
Kroppen som sjælens budbringer
Den Holistiske Højskole
Kroppen som sjælens budbringer
Kroppen som sjælens budbringer
Fredag den 4. til søndag den 6. juni 2021, kl. 16.
Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29, Gram
Pris: Entré: 3250 kr
Hvilke døre i din krop leder ind til din sjæl? Hvordan fornemmer du at sjælen snakker til dig via din krop?

Vores sjæl har mange udtryksformer. Kroppen er vor sjæls bolig, og ved at lytte til kroppens signaler, kan vi få øje på hvad der rører sig af sjælelige budskaber i os.

En god kontakt mellem krop og sjæl vil også styrke vores evne til nærvær og tilstedeværelse.

I en legende og tryg atmosfære vil vi undersøge de budskaber og temaer der dukker op, og lade os inspirere og forundres over, sjælens forskellige udtryksformer.

Der vil være øvelser med fokus både på krop og kropsudtryk, på vore sanser, og ved brug af farver og papir. Der lægges op til både individuelt fokus og et samspil med andre, hvor vi kan lade sjælens sprog komme til udtryk
Fredag
Jun
4
Andet
Spirituel Englemale Workshop
Den Holistiske Højskole
Spirituel Englemale Workshop
Spirituel Englemale Workshop
Fredag den 4. til søndag den 6. juni 2021, kl. 16.
Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29, Gram
Pris: Entré: 3250 kr
Lær at male dine egne engle! Und dig selv en dejlig oplevelse i selskab med ligesindede spirituelt nysgerrige sjæle.

Kom og deltag aktivt i denne inspirerende, holdningsændrende, horisontudvidende og underholdende workshop med Helle Brisson og Grethe Gadegaard om bl.a. intuition og kommunikation med dig selv, englene dine personlige guider, maling af din egen engel.

Du vil lære, hvor nemt og sjovt det er, at modtage beskeder fra englene og dine guider samt, hvordan du nemt kan forstå og bruge dem og din intuition kreativt i hverdagen. Dette vil hjælpe dig mod større kærlighed for dig selv og visioner for dine fremtidige planer.

Und dig selv en dejlig oplevelse i selskab med ligesindede spirituelt nysgerrige sjæle.

I den ene del af dagen vil Helle guide os gennem kanaliserings- og skriveøvelser ledsaget af meditation, hvor du lærer, hvordan du modtager beskederne, og hvordan du bedst udtrykker dem.

Hun afmystificerer via personlige anekdoter fra hendes liv og bog: "Engletræf og Vingestrejf" - krydret med god humor, det at bruge hjælpen fra oven og din egen stærke intuition
Fredag
Jun
4
Andet
Offline - i 48 timer
Den Holistiske Højskole
Offline - i 48 timer
Offline - i 48 timer
Tirsdag den 8. til torsdag den 10. juni 2021, kl. 16.
Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29, Gram
Pris: Entré: 3250 kr
Et kursus om 2-3-4-5G, IT-afhængighed, stråling - og om at finde indre ro. Dette er et kursus og workshop som er helt fri for teknologi og fyldt med nærvær og bøger.

Et kursus om 2-3-4-5G, IT-afhængighed, stråling - og om at finde indre ro

Dette er et kursus og workshop som er helt fri for teknologi og fyldt med nærvær og bøger.

Hvad er det IT gør ved os, fysisk og psykisk?

Hvordan kan vi forbedre vores liv ved at forstå de trådløse teknologier og deres påvirkning af os?

Hvordan virker måleapparaterne?

Jeg tilbyder dig her et kursus med centrum i begrebet offline. Hvert øjeblik i vores liv træffer vi valg, og det er de valg, som jeg gerne vil hjælpe jer med at forbedre. Et af de vigtige valg er, om vi vil have et tændt apparat med i vores liv - og om vi vil omgive os med trådløs teknologi
Tirsdag
Jun
8
Andet
7th path selvhypnose®
Den Holistiske Højskole
7th path selvhypnose®
7th path selvhypnose®
Fredag den 11. til søndag den 13. juni 2021, kl. 16.
Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29, Gram
Pris: Entré: 3250 kr
Få din uddannelse i at blive din egen personlige hypnoterapeut!! Få redskaber til håndtering af følelser og deres påvirkning på din krop som gener eller sygdomme.

7th Path Selv-Hypnose® systemet er en holistisk Krop-Sind-Ånd tilgang til at lave betydelige positive forandringer i dit liv.

Du vil blive overrasket over den kraft der er i det, efterhånden som det begynder at arbejde for dig, i dit liv

Lær selv-hypnosens 5 erkendelser og få "muget" ud i din følelsesmæssige bagage, så du ikke skal bruge din energi 24-7 på at holde dem i skak.

Selvhypnose skaber balance i dine udfordringer, uanset om du mærker de svære følelser i hjertet, mentalt eller som fysiske symptomer.

Den frigivne energi har du til at gøre glædelige ting i dit liv.

Selvhypnose er et godt redskab, hvor du i fred og ro kan hjælpe dig selv i dit eget tempo, uden at skulle involvere andre.
Et redskab du har for livet, uanset hvor du befinder dig. Det kræver kun din fokuseret opmærksomhed og indarbejdede teknik.

ALT er energi -

Følelser er energi -

KROPPEN HUSKER og livet sætter sig i kroppen.

Følelser ophober energi i kroppen, hvis de ikke frigøres ved reaktioner eller bliver problemløst på.

Den ophobede energi i kroppen sætter sig til dårligdomme, hvis den ikke frigives.

Det er ikke kun vigtigt at frigive sin ophobede energi i kroppen, men også at lære af følelserne så de ikke igen hober sig op i kroppen.

Det sker ved Aha-oplevelser, Indsigter og Forandringer.

Det får vi netop gennem hypnose, fordi vi arbejder i underbevidstheden og den ubevidste del, hvor vi har adgang til vores livshistorie, hvor følelserne har "sat sig".

Forløs følelserne med SelvHypnose på dette weekend-kursus.

Denne weekend bliver du uddannet i at praktisere selvhypnose og kan fortsætte på egen hånd.

KURSET INDEHOLDER:

Grundig intro til hypnose og selvhypnose.

Intro til 'Følelsernes Hemmelige Sprog'

Udlevering af bog.

Del 1 med basis-erkendelserne 1-5.

Grundigt oplæg til hver af de 5 erkendelser.

Selvhypnose-sessioner x flere alle dage (VIGTIG detalje for indlæring)

En telefonisk opfølgnings-samtale.

Der bliver ligeledes en natur-vandring fredag og lørdag. Så krop-sind-ånd får en pause mellem den intense indlæring.

Der er træningsmåtter, tæpper og puder til rådighed.

Underviser Ane Mette Dam:

Certificeret 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selv-hypnose® underviser.

Holistisk fysioterapeut, Kognitiv terapeut og Mindfulness Instruktør.

Desuden certificeret Qigong Instruktør i kinesisk bevægelseskunst
Fredag
Jun
11
Andet
Begejstring for livet gennem dans
Den Holistiske Højskole
Begejstring for livet gennem dans
Begejstring for livet gennem dans
Fredag den 11. til søndag den 13. juni 2021, kl. 16.
Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29, Gram
Pris: Entré: 3250 kr
Fordybelse i fri dans/bevægelse og intuitiv dans En hel weekend i dansende og bevægende dialog med din sansende krop til inspirerende og mangfoldig musik og guidning!

Med bevidstgørende og lærerige øvelser, undervisning i krop og energi - og dans i den fri natur!

Den ikke-styrede dans og bevægelse er fri af krav. Den skærper din kontakt til jorden, til kroppen og til din ånd og sjæl.

Bag kropslige og mentale spændinger ligger undertrykt livskraft og visdom.

Tanker, følelser og humør kan bevæges som energi og give selvindsigt.

Varieret bevægelse udfordrer dine vaner og overbevisninger og giver dig flere indre nuancer og perspektiver at møde livet med.

Dit hjerte og dit åndedræt er dine livskanaler og dit grundlag for fri autentisk bevægelighed.

Find mod til at bevæge og udtrykke det, du holder tilbage på.

Her er en chance for at være mere for dig selv og finde ud af noget mere om dig selv. Ikke mindst finde ud af, hvordan du finder og balancerer din energi bedre.

Fri dans/bevægelse og intuitiv dans gør det svære nemmere og måske også sjovere?

Denne weekend er tid til DIG!

I undervisningen er også indlagt stilletid og refleksionstid.

Underviser: Dennis Næsby

Dennis er uddannet fysioterapeut, Body Movement Terapeut, kognitiv terapeut og mindfulness instruktør. Han har sin egen virksomhed Dennis Naesby - Natur Bevægelse Terapi, hvor han arbejder med bevægelses- og kropsterapi, foruden fri dans/bevægelse, qigong og alternativ træning for mænd.

Dennis vil gerne hjælpe mennesker med at fremelske bevægelse og leg i dem selv som en vigtig del af at orientere sig mod egen helhed og styrke relationen til andre og til naturen
Fredag
Jun
11
Andet
Modet til at følge dit hjerte
Den Holistiske Højskole
Modet til at følge dit hjerte
Modet til at følge dit hjerte
Fredag den 11. til søndag den 13. juni 2021, kl. 16.
Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29, Gram
Pris: Entré: 3250 kr
Lær at være præcis den du inderst inde er! Tør du sætte ord på det, du drømmer om at føre ud i livet? Eller finder du - som mange af os andre - begrænsninger fra den ydre verden, som forhindrer dig i at TURDE?

Vi kommer til at arbejde med MOD, STYRKE og KRAFT til følge det vores hjerte hvisker og som du måske overhører. Den drøm der ligger på vippen til at gå i opfyldelse.

Vi kigger ind i hver vores særlige talenter og hvilke illusioner og overbevisninger, der kan forhindre os i at leve i overensstemmelse med vores kald.

Via dybe meditationer, små øvelser, vores egne livshistorier, indslag med musik, lys-sang med frigørende dans som arbejder os ud af vores komfortzone og HER mærker vi vores hjerter!
Fredag
Jun
11
Andet
At være lyssanger
Den Holistiske Højskole
At være lyssanger
At være lyssanger
Fredag den 18. til søndag den 20. juni 2021, kl. 16.
Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29, Gram
Pris: Entré: 3250 kr
Befri din stemme! I vores tid begynder vi mere og mere at få øjnene op for den healende effekt af lyd, og her har vi et healingsinstrument lige ved hånden: Vores egen unikke stemme.

Når vi frigør og frisætter vores stemme, frigør og healer vi samtidig os selv. At synge har fulgt menneskeheden lige fra tidernes begyndelse. Det ligger naturligt i vore gener.

Vi er alle født med frie, naturlige, velklingende og kraftfulde stemmer. Men blokeringer af både fysisk og psykisk art kan have nedtonet vores stemme, så den ikke udfolder sig optimalt. Igennem evolutionen har vi bevæget os støt og roligt op igennem chakrasystemet. Vi har længe befundet os i en "hjerteperiode". Der har været fokus på at "åbne hjerterne", og som en forlængelse af hjertecentret har behandlere ofte været tavse udstrømmere af det healende lys gennem hænderne. I dag opstår hos mange mennesker en trang til at arbejde med halscentret. Hvis der virkelig skal ske et løft af energien på vor jordklode, kræver det modige mennesker, som tør stå frem og ærligt og åbent give udtryk for deres sandhed. Når vi bruger vores stemme, bliver der uvilkårligt lagt mærke til os. Vi bliver synlige (og hørbare) og kan ikke længere skjule os.

Mange af os har oplevelser med i bagagen, om at være blevet dysset ned, gjort tavse, nedgjorte og straffet på forskellig vis for at stå frem og give udtryk for vores sandhed. Dette forklarer den store angst, der for mange er forbundet med at bruge stemmens lyd. I første omgang handler det om at være ærlige overfor os selv, og i denne proces kan mange følelser dukke frem i lyset i form af angst, vrede, sorg mv. Stemmen bor i kroppen, og derfor vil enhver uhensigtsmæssig spænding eller blokering i energisystement afspejles i stemmen. Stemmearbejde er derfor en unik indfaldsvinkel til at frigøre den bundne energi. Bag blokeringerne finder du din sande stemme. Du bliver et levende og vibrerende udtryk for den, du inderst inde er. Sjælens stemme får vinger. Således bliver du en lyssanger.

Kurset giver mulighed for gennem en individuel seance at kaste lys på og forløse det, som lige præcis blokerer for din stemmes frie flow. Hele gruppen støtter op om processen i et rummende og opmærksomt nærvær, og kan kaldes ind som aktive deltagere ved behov. Du må være indstillet på og have et ønske om dyb og vedvarende transformation.

Kurset henvender sig til:

Alle, som gennem et arbejde med frigøring af stemmen ønsker mere frihed i krop, sind og sjæl.

Alle, som har et ønske om at heale sig selv og deres stemme, for derved at blive mere autentiske udstrømmere af lys og hjerteenergi på vor jord. (Dette er definationen på en lyssanger).

Behandlere, plejepersonale mv , som gerne vil/eller allerede benytter stemmens lyd i deres praksis

Sangere, amatører og professionelle, som ønsker mere autentisk lyd og udtryk i deres stemme

Indhold i kurset:

Frigørende stemme, krop og åndedrætsøvelser

Toning - intuitiv sang, hvor tonerne flyder frit på åndedrættet

At turde give slip og "give over"

Selvaccept - at tackle sceneskræk og præstationsangst

At finde din indre stemme og fylde dig med essensen af den, du er

Meditativ fordybelse

Samklang med naturen og Moder Jord

Hjertesang

Kroppen som resonanskasse

Åndedræt og ånd

Leg og latter

Healingskoncert:

Lørdag aften afholdes en healingskoncert med harmoniserende klange fra 432 Hz kvarts krystallyren samt velsignelse af deltagerne i sang og kanaliseret sprog. Der er fri entré for kursister.

Kursusleder Maia Trayhorn:

Operasanger, healer, psykospirituel krop-, stemme- og åndedrætsterapeut, statspr. sangpædagog og lyssanger. Maia har opstartet LyssangerAkademiet med det formål at udbrede "Den hellige tone" gennem kurser, koncerter, terapi, ceremonier, healing mv. www.lyssanger.dk
Fredag
Jun
18
Andet
Healing, indre ro og glæde med æteriske olier
Den Holistiske Højskole
Healing, indre ro og glæde med æteriske olier
Healing, indre ro og glæde med æteriske olier
Fredag den 18. til søndag den 20. juni 2021, kl. 16.
Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29, Gram
Pris: Entré: 3250 kr
Find din universelle og indre sandhed gennem naturens visdom Der findes et fælles sprog, en universel sandhed og visdom, hvor alt giver mening på et højere plan, og alle tings sammenhæng bliver synlig.

I den fysiske verden er det muligt at opleve denne tilstand gennem naturens intelligens i de æteriske olier, der er som spejl på kroppens, psykens og sindets mulighed for balance.

En forunderlig verden at kigge ind i!

Ønsker du:

Støtte til at slippe blokeringer,

At lytte til det din krop fortæller dig,

Sætte gang i din personlige udvikling,

Mærke dit potentiale,

Støtte din egen og din families sundhed på en naturlig måde,

Eller at udrense din krop?

Så deltag på denne weekend, hvor vi vil tage dig på rejse ind i de mange muligheder olierne giver, og hvor du får mulighed for at sanse oliernes væsen, og få et indblik i deres helt særlige sprog
Fredag
Jun
18
Andet
Recharge and Restore
Den Holistiske Højskole
Recharge and Restore
Recharge and Restore
Fredag den 18. til søndag den 20. juni 2021, kl. 16.
Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29, Gram
Pris: Entré: 3250 kr
Dette kursus foregår på engelsk! We will share routines and rituals that help us come back to ourselves and find a deep sense of rest. The weekend will be a mix of restorative yoga, breath work, meditations, a little mantra chanting, sensory work, etc.

We will work through our sessions with time and space, moving away from the busy rhythm of daily life and into a rhythm more in sync with nature and mindfulness.

Our days will begin with breathing and earthing meditation and then, as we move through sessions, you can expect gentle movement and holding poses for extended periods of time with the support of props. Also gentle flows, sensory work with closed eyes, with music and textures. We will learn self-massage techniques, for tissue release and for mental release. The course will include enough information to give context to our practices, in the form of a little education about the nervous system as well as sharing inspirational research to open our perspective.

The experience is designed to support presence of being and a deeper experience of centering of your breath and body and aligning the physical to find deep rest and re-energize. It can also bring lower blood pressure, looser hips and spine and inner peace.

The teacher Francisca van Yurick

I have always had a deep interest in human nature and an open mind, which has lead me along a path of mixed disciplines. Along the way I have gained a wide perspective of life, nature and being human with the knowledge to hold space and share healing resources.

This has allowed me to do what I most love: explore the healing nature of humanity and support people from all over the world through their own journey. I believe the gentle integration of our aspects and radical self love with the help of nature's gifts are the way back to harmony and a fulfilled life.

Among my tools I have Yoga: classical, therapeutic, modern alignment and flow methods. I am a certified Yoga therapist from the Loknath lineage as well as a Yoga instructor in Hatha, JYOTIM and Harmonic methods. Other practices I have studied and developed are Meditation, Energy healing (Ra-Haraktys lineage) and Flower and Mineral Essences (Bach, Bush, Andean orchids, Crystal Herbs systems). Earlier in my life I trained as an actress in psychological and physical theatre, bringing expressive movement technique, spinal movement, biomechanics, human dynamics, pilates, somatic body work and breath work to my tool box. I also use ancestral arts such as sacred geometry, astrology and tarot.

My experience comes from working with people of all ages facing a wide range of challenges, conditions and/or seeking guidance for a healthy lifestyle, wellbeing and fitness in their life journey. I have been offering sessions and classes designed for the specific needs of individuals and groups since 2001.

The aim of my work is to favour healing, bring clarity, strengthen health and increase wellbeing for my clients in a way that resonates with each person and empowers them to own their journey
Fredag
Jun
18
Andet
Bevægelse og Dans
Den Holistiske Højskole
Bevægelse og Dans
Bevægelse og Dans
Torsdag den 24. til lørdag den 26. juni 2021, kl. 16.
Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29, Gram
Pris: Entré: 3250 kr
Weekendkursus med bevægelse, krop og fysiske udtryk i fokus! Du arbejder med din fysiske væren og dit fysiske udtryk i en god vekselvirkning mellem tempo og langsomhed, det indadvendte og det udadvendte, i en sal og ude i naturen, med og uden musik.

Du inviteres til at mærke, sanse og registrere sammenhænge mellem det, der foregår i det fysiske, og det der sker i dit indre - herunder hvordan energien påvirkes i overensstemmelse med den givne aktivitet.

Målet er bevidstgørelse af kroppens sanselighed, med henblik på at identificere ressourcer både i det fysiske og på det indre plan samt veje til at mobilisere ressourcer.

Tanken er, at finde vej ind i det der føles godt, således at denne weekend bliver en opløftende energiindsprøjtning, med "selv-næring" gennem de naturskønne omgivelser, den gode veltillavede mad og fuld fokus på dig selv, din krop og dette program.

Der vil i programmet indgå både bundne, instruerede øvelser/bevægelsessessioner samt fri bevægelse og dans. Indholdet vil tage afsæt i temaer som flow, balance og centrering, og rumme opmærksomhed på at disse kvaliteter gør sig gældende som ressourcer både på det fysiske og det indre plan. Derudover vil der indgå guidede afspændinger, som afrunding på og forankring af det fysiske arbejde
Torsdag
Jun
24
Foredrag
Tro, håb og kærlighed - underholdning med Jytte Abildstrøm
Den Holistiske Højskole
Tro, håb og kærlighed - underholdning med Jytte Abildstrøm
Tro, håb og kærlighed - underholdning med Jytte Abildstrøm
Onsdag den 30. juni 2021, kl. 19.
Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29, Gram
Pris: Entré: 150 kr
Jytte kommer og fortæller historier fra sit liv, eventyr; og om hvordan man har et godt liv med højt humør.

Jytte har været på højskolen de sidste år, og det har været herligt berigende og sjovt. Således har vi glædet os et helt år til hun nu kommer igen! Vi er taknemmelige over, at hun igen vil krydre ugen, hvor Lars Mygind holder kursus.

Jytte kommer og fortæller historier fra sit liv, eventyr; og om hvordan man har et godt liv med højt humør.

Aftenen er gratis, hvis du deltager på Lars Myginds kursus Metasundhed. Se mere på vores hjemmeside om kurset:

https://www.holistisk-hojskole.dk/metasundhed.aspx
Onsdag
Jun
30
Andet
METAsundhed og Tankefeltterapi
Den Holistiske Højskole
METAsundhed og Tankefeltterapi
METAsundhed og Tankefeltterapi
Søndag den 27. juni til fredag den 2. juli 2021, kl. 17.
Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29, Gram
Pris: Entré: 8800 kr
Slip ubehaget - og lær at hjælpe andre med at slippe deres ubehag! Har du allerede prøvet mange metoder og teknikker uden resultat? Er du så klar til at glemme alt hvad du før har prøvet og lære nyt? Her kan du lære dette effektive selvhjælpsværktøj!

Et kursus, der vil forandre dit syn på sygdom og symptomer, og som vil give dig nye muligheder for at slippe dine sygdomme og skavanker.

På dette kursus lærer du:

Årsager til sygdom
At biologiske processer har to faser
Forbindelsen mellem krop-sind-ånd er stærkere end du troede
Følelsesmæssige chok i kombination med arv og miljø som årsag til symptomer
Hvordan anvendes METAsundheds-forståelsen i forbindelse med f.eks. kræft, hudproblemer, hovedpine, forkølelse, tandpine, rygproblemer m.m.
Praktiske øvelser

Med baggrund i METAsundhed/TFT/EFT og egne erfaringer, vil vi dele en oversigt over hvilke følelser/traumer/livssituationer, som kan føre til de forskellige symptomer. Møde med et stort antal syge mennesker har vist os, at denne oversigt har fabelagtig træfsikkerhed. Det gør det meget lettere at få gang i de selvhelbredende kræfter, når vi bedre forstår sammenhængen.

Vi vil øve enkle metoder til at få bagvedliggende følelser og hændelser frem, som fører til sygdom. Denne viden er et brugbart supplement til traditionel behandling og andre terapiformer. Kurset henvender sig til alle, som er interesseret i sin egen eller andres helse, og er også godkendt som grundkursus til METAsundhed/TFT/EFT diplomuddannelsen (for dig som ønsker at gå videre).

Det perfekte værktøj i kombination med METAsundhed, som kan lindre eller fjerne fysisk eller psykisk ubehag.

Vi anbefaler at kursisterne har set DVD om METAsundhed med Lars Mygind, har læst eller lyttet til "Din intelligente krop" af Susanne Billander og/eller "Fra kræft til kraft" af Kolås, Madsen og Helgerud.
Materialet kan købes i Lars Myginds webshop

Mange mennesker har oplevet mirakler på vores kurser og de har blot modtaget en enkelt behandling.
Vi har behandlet deltagere på kurset for bl.a.: PTSD, angst, fobi, lavt selvværd, tv-afhængighed, skriveblokering, sorg og tab, fibromyalgi, psykiske og fysiske smerter.

Basisteknikkerne i tankefeltterapi

På disse intensive kursusdage lærer du alle basisteknikkerne indenfor tankefeltterapi (TFT) Emotional Freedom Techniques (EFT) og METAsundhed/metamedicin.

Du lærer at behandle dig selv og dine nærmeste, for de mest gængse ubehag.
Gennem en passende blanding af teori, praksis og demo-behandlinger, bliver du fortrolig med denne simple metode, der kan bruges til behandling af alle former for problemstillinger - mentale, emotionelle og fysiske
Søndag
Jun
27
Det sker - Gram Handel HER

Kontakt

Haderslev Erhvervsråd
Jomfrustien 27
6100 Haderslev

T: +45 12 34 56 78
E: kontakt@mail.dk

background event