Kontakt

Haderslev Erhvervsråd
Jomfrustien 27
6100 Haderslev

T: +45 12 34 56 78
E: kontakt@mail.dk

Viser 1-21 ud af 29 resultater
Andet
F&E Fodboldskole - uge 31, 2021 ved GIF-Gram
GIF-Gram
F&E Fodboldskole - uge 31, 2021 ved GIF-Gram
F&E Fodboldskole - uge 31, 2021 ved GIF-Gram
Mandag den 2. august 2021, kl. 09.
GIF-Gram
Stadionvej 15, Gram
Pris: Entré: 1030 kr
Den fedeste uge i sommerferien! F&E Fodboldskole 2021 hos GIF-Gram i uge 31. En uge med masser af fodbold, nye venskaber og tid til masser af fodboldsnak.

Vi udfordre dig igennem øvelser både teknisk, taktisk, fysisk og mentalt - intensiv træning tilpasset efter dit niveau, og alder med plads til en masse glæde sammen med vennerne.

Som deltagere på en F&E fodboldskole får du:
Fuld tøjpakke - F&E fodboldskole speciel edition t-shirt, & shorts fra Craft Sportswear
Drikkedunk
Diplom
Feedback efter ugen
Select bold
5 dages træning, hvor du udfordres mentalt, teknisk, taktisk og fysisk på dit niveau
Sundt, og lækker frokost alle 5 dage
Forfriskninger alle 5 dage i form af frugt
Og, en oplevelse som du sent vil glemme.

Fodboldskolen er for drenge, og piger fra U6 (årgang 2015) til U14 (årgang 2007). Fodboldskolen er fra mandag til torsdag fra kl.9-15, og fredag fra kl.9-14.

Tilmeldingsinfo:
Efter dit køb af fodboldskolebillet vil der gå optil 4 hverdage inden du modtager en mail fra Fodbold- og event med link til bestilling af fodboldskoletøj, og relevante informationer omkring fodboldskolen.

Fodboldskolens officielle partner, og samarbejdspartnere:
Craft Sportswear, Sport24, BGI Akademiet, Billetlugen, & DinMadpartner.

Læs meget mere omkring fodboldskolen lige her: https://www.fodboldskole-fodboldogevent.dk

Vi glæder os helt vildt til at se din fodboldstjerne til sommerens helt store oplevelse!

Hvad er en F&E fodboldskole?
- En F&E fodboldskole er ikke bare en normal fodboldskole - det er en fodboldskole med fokus på det hele fodboldmenneske. Vi udfordre alle fodboldstjerner mentalt, teknisk, taktisk og fysisk igennem forskellige øvelser, og intensiv træning. Vi elsker at have fokus på det hele fodboldmenneske, og det har vi på vores fodboldskoler!

Ingen er perfekte, og ingen er ens, derfor tilpasser vi træningen efter niveau, og alder - og, vi lære spillerne at det er helt okay at lave fejl, for at blive bedre. Derfor vil fodboldspillerne også opleve at der er flere trænere/assistenter på i hver gruppe, for at alle fodboldspillere bliver set, hørt og hjulpet.

Alt i alt er vores fodboldskolekoncept et koncept som giver alle fodboldstjernerne en uforglemmelig oplevelse, og samtidig en fyldt rygsække med en masse værktøjer som de kan bruge i egen klub, og haven
Mandag
Aug
2
Andet
De 9 indsigter
Den Holistiske Højskole
De 9 indsigter
De 9 indsigter
Lørdag den 31. juli til fredag den 6. august 2021, kl. 16.
Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29, Gram
Pris: Entré: 5150 kr
Livsbekræftende kursus med her-og-nu udbytte! En indsigt er noget man får - noget, der kommer til en. Det er ikke noget du kan forcere i utide, da det kommer, når det kommer; og altid til tiden.

Du har sikkert allerede fået nogle af de 9 indsigter - ikke ved at læse dig til dem, eller høre om dem, men ved at "få dem".

I løbet af dette kursus vil vi sammen bevidstgøre dem endnu mere; og styrke dem, så vi kan bruge den fantastiske energi, der er til rådighed for at fuldføre vores spirituelle mission.

Vi vil have ét modul med hver af disse 9 indsigter:

* Det kritiske Punkt, hvor vi er tilstrækkelige mange, der oplever vores liv, som en rejse, hvor vi bliver guidet ved hjælp af meningsfulde sammentræf, der fører os tættere på det vi vil og skal i vores liv.

* Det forlængede NU, som handler os menneskers egentlige formål med at være her på jorden. Tættere på universets virkelige natur.

* Et spørgsmål om energi, hvor alt udgør et felt af energi, som vi kan sanse og fornemme via vores intuition. Vi fokuserer på det vi ønsker, fordi det vi giver opmærksomhed, får vores energi.

* Kampen om energien handler om den kamp vi mennesker er i, når vi forsøger at få energi fra andre i stedet for fra kilden. Knaphed i stedet for overflod.

* Mystikernes budskab fra alle traditioner var, at det er muligt at forbinde os med den guddommelige energi i vores indre. En fornemmelse, der føles som kærlighed, lethed, livsmod - så vi kan ganske enkelt tjekke, om disse følelser er til stede, så er vi i kontakt med det guddommelige.

* Afklaring af fortiden handler om at blive bevidst om, hvornår vi manipulerer og stjæler energi fra andre; og når det er bevidstgjort, kan vi finde vore personlige spirituelle vej her i livet, så vi kan bidrage til denne verden.

* At følge strømmen via kendskabet til vores personlige mission. Vi vil have spørgsmål; og vi vil få svar på de mest mystiske måder - i en smuk synkronisitet.

* Den mellemmenneskelige etik øges ved at støtte hvert menneske, der kommer ind i dit liv - se skønheden i deres ansigt. Vi styrker hinanden i fællesskaber; og sørger for ikke at miste vores energi, når vi bliver forelskede.

* Den frembydende kultur handler om, at vi udvikler os mere og mere hen mod opfyldelsen af vores spirituelle mission. Denne vækst vil føre os til højere og højere energitilstande for til sidst at afslutte den eksisterende cyklus af fødsel og død.

Kurset vil have fokus på at integrere de 9 indsigter, så de kan hjælpe dig med at leve det liv, der giver mening for dig; og dermed for dine omgivelser
Lørdag
Jul
31
Teater
Detektivgåden på Gram Slot - 28. juni til 8. august 2021
Gram Slot
Detektivgåden på Gram Slot - 28. juni til 8. august 2021
Detektivgåden på Gram Slot - 28. juni til 8. august 2021
Mandag den 28. juni til søndag den 8. august 2021, kl. 11.
Gram Slot
Slotsvej 54, Gram
Pris: Entré: Fra 0-150 kr
Noget er helt galt på Gram Slot denne sommer. En tidsmaskine er landet midt på gårdspladsen og danner indgangen til sommerens oplevelse for både børn og voksne. Som usynlig detektiv bliver du sendt tilbage i tiden og skal løse et mysterium.

Forestil dig, at du sidder godt tilrette i din lænestol med en spændende detektivroman. Lige pludselig bliver du så suget ind i siderne, og lander midt i dramaet, som kun kan løses med dit skarpe detektivblik.

Noget er helt galt på Gram Slot denne sommer. En tidsmaskine er landet midt på gårdspladsen og danner indgangen til sommerens familieoplevelse "Detektivgåden" på Gram Slot. Som usynlig detektiv bliver du sendt tilbage til en tid med grevinder, fæstebønder og et Danmark i krig mod svensken.

Når du træder ind ad porten til slottet, vil du blive mødt af skuespillere, der giver liv til de karakterer, som er en del af Detektivgåden. Din opgave er nu at løse en række gåder og hovedbrud i forskellige sværhedsgrader. Så hvem er den klogeste og hvem er den modigste detektiv?

Tag udfordringen op og besøg os i ugerne 26, 27, 28, 29, 30 og 31. Åbent alle dage fra kl.11.00-17.00. Billetter skal købes på forhånd.

Udover at prøve kræfter med sommerens Detektivgåde kan du som gæst også besøge slottets mini zoo, naturlegeplads, landbrugsmuseum, gårdbutik, park og restaurant
Lørdag
Jul
31
Andet
Fossil Hunter Guides
Museum Sønderjylland - Gram Lergrav - Palæontologi
Fossil Hunter Guides
Fossil Hunter Guides
Lørdag den 26. juni til søndag den 8. august 2021, kl. 10-17.
Museum Sønderjylland - Gram Lergrav - Palæontologi
Lergravsvej 2, Gram
Pris: Entré: Gratis ved betalt entré til museet
Få fif og tricks til at finde fossiler.

I sommerferien kan du få hjælp af vores dygtige Fossil Hunter Guider i lergraven, til hvordan du bedst undersøger lergraven for fossiler.

De hjælper dig med fif og tricks, til hvordan du bedst kan grave for at finde fossilerne og med at finde ud af hvilke fossiler, du har fundet.

Du hjælper til gengæld museet og forskerne med at få undersøgt den 10 millioner år gamle havbund for dens hemmeligheder.

Når du har fundet dine første fossiler, kan du købe vores lille Fossil Hunter Guide og få endnu flere ideer til din nye samling.

Her kan du også se, hvordan de sjældne fund kan se ud, og hvilke fossiler du skal aflevere til museet.

Heldigvis må du beholde langt de fleste, og du kan naturligvis altid komme igen og grave videre en anden dag.

Vi anbefaler, at du så melder dig ind i museumsforeningen, fordi du så kommer gratis ind og får mange andre fordele.

Du kan også tilmelde dig museets fossilsamler klub og blive en del af teamet, som jævnligt arbejder i lergraven.

Spørg din fossil hunter guide hvis du vil være med
Lørdag
Jul
31
Andet
Feminin/maskulin kærlighed, sex og urkraft
Den Holistiske Højskole
Feminin/maskulin kærlighed, sex og urkraft
Feminin/maskulin kærlighed, sex og urkraft
Lørdag den 7. til fredag den 13. august 2021, kl. 16.
Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29, Gram
Pris: Entré: 5150 kr
Få balance i dit indre feminine og maskuline regnskab og elsk med dit liv!

Få balance i dit indre feminine og maskuline regnskab og elsk med dit liv!

Dit hjerte holder visdommen og din seksualitet er til for at manifestere

denne visdom på jorden.

I en tid hvor mænd og kvinder kæmper om grænser, rettigheder og forståelse, inviterer vi her til en uges fordybelse med fokus på, at feminin og maskulin er to enestående og udadskillelige poler af det at være menneske - og derfor ikke behøver at skulle kæmpe mod hinanden, men derimod rummer nøglen til at vokse sammen.

De første skridt på rejsen kan ske på Den Holistiske Højskole denne sommer, hvor vi gennem en intens og legende uges arbejde med krop, sind og ånd, maskulint og feminint vil åbne rummet for en dybere selvindsigt og masser af livskraft.

Alt hvad vi indser som mennesker skal have jordforbindelse for at blive til virkelighed. Denne jordforbindelse hænger direkte sammen med vores seksualitet og livskraft.

Derfor skal vi arbejde med vores seksualitet/livskraft og forstå hvad det vil sige at elske med livet. At ære sit kraftfulde sårbare hjerte og stå op for sig selv.

At være den voksne der bære sin barnlige uskyld gennem livet i alvor og leg
Lørdag
Aug
7
Udstilling
De 17 Verdensmål
Gram Slot
De 17 Verdensmål
De 17 Verdensmål
Fredag den 27. til søndag den 29. august 2021
Gram Slot
Slotsvej 54, Gram
Pris: Entré
Oplev De 17 Verdensmål/The Global Goals gennem en kunstners fortolkning.

Udstillingen, som er den første, samlede parafrasering i Danmark af de 17 ikoner, er af Hans Tyrrestrup lånt ud til Soroptimister i Danmark med henblik på gennem kunsten - ord, akvarel og maleri - at sprede viden om The Global Goals. Kunstudstillingen "The Global Goals - De 17 Verdensmål - Hans Tyrrestrup" kan opleves ved Gram Slot fra den 27.-29. august. Udstillingen er blevet til i samarbejde med Soroptimister fra Rødding-Gram-Toftlund, Hans Tyrrestrup og Gram Slot.

Anledningen til udstillingen er, at Soroptimist International (SI)* fylder 100 år, og det skal naturligvis også fejres i Danmark.

Derfor er der også lagt op til en spektakulær fejring af dagen, og fredag den 27. august er der fernisering på udstillingen, hvor du som gæst både får foredrag, musikalske oplevelser, lidt at spise og naturligvis mulighed for at møde kunstneren, Hans Tyrrestrup, og se hans værker.

Program for fredag
FYRAFTENSARRANGEMENT

Kl.18.00 Velkomst v. SI-RGT præsident for Soroptimister Gram-Rødding-Toftlund, Alice Timmerman.

Kl.18.05 Foredrag v. Hans Tyrrestrup - dansk maler og forfatter af de 17 Verdensmål - gennem malerierne og digte at kunne formidle viden om FN's Verdensmål, at give håb for fremtiden.

Kl.19.00 Bobler og snacks, hvor Hans Tyrrestup går rundt, og der er mulighed for at nyde hans malerier og stille spørgsmål.

Kl.19.30 Musikalsk indslag v. The Clowns - vores stemningsfyldte sange beskæftiger sig med livets mange sider på godt og ondt, og giver lyttere plads til harmonisk eftertænksomhed. To guitarister, en energisk bassist med rødder i Gram, en blæksprutte-percussionist og en sanger, der jævnligt skifter sin klare vokal ud med melodica.

Kl.19.45 Foredrag v. Martha M. O`Reilly om Virksomheder og Verdensmål. Foredraget er baseret på hendes aktuelle master i International Economy, som omhandler virksomheder og deres indsats ifm. bæredygtighed.

Kl.20.05 Indslag v. The Clowns.

Kl.20.25 Foredrag v. lærere Janni Krath og Jakob Denning, og elever fra Gram skole - deres projekt vedr. Verdensmålene og Hædersprisen.

Kl.20.45 Tak til alle medvirkende til programmet v. SI-RGT præsident, Alice Timmerman.

Kl.21.00 Afslutning
Fredag
Aug
27
Andet
Naturlig Forbindelse
Den Holistiske Højskole
Naturlig Forbindelse
Naturlig Forbindelse
Fredag den 27. til søndag den 29. august 2021, kl. 16.
Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29, Gram
Pris: Entré: 3250 kr
Forbind dig med Moder Jord og din spirituelle kerne Et 3 dages kursus hvor du lærer at forbinde dig selv med Moder Jord, essensen og udstrålingen af alt levende og din spirituelle kerne og dit højere potentiale.

Alt i naturen er forbundet til det elektromagnetiske felt, der omgiver vores jord, og derigennem forbundet til universet. Alt levende har sin egen udstråling, essens og energi. Ofte bemærker og føler vi det ikke, fordi vi har for travlt og er for "larmende". Vi lever på planeten men ikke i planeten.

På dette kursus vil du lære, hvordan du kan mærke og sanse udstrålingen fra planter, træer, åer, søer, sten, mineraler og jordstråler. Du vil lære at føle, se og rense din aura. Du vil lære, hvordan du kan rense dit hjem for dårlig energi, og hvordan du kan tiltrække fin og healende energi. Du vil lære om de naturlige lovmæssigheder og principper bag alt det, der lever, og hvordan de påvirker os.

KOM OG FIND DIN INDRE RO OG STILHED!

Kursusleder Mark Stolk:

55 år, født i Holland, har arbejdet i mere end 25 år som spirituel coach, træner og team builder.

Mark har givet internationale foredrag om skønhed og farvers betydning, og han har publiceret mange artikler i Danmark og udlandet
Fredag
Aug
27
Andet
Stemmens Kraft
Den Holistiske Højskole
Stemmens Kraft
Stemmens Kraft
Fredag den 27. til søndag den 29. august 2021, kl. 16.
Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29, Gram
Pris: Entré: 3250 kr
Tag på rejse i din lyd og syng dig fri Krop, psyke, stemme og sjæl er uløseligt forbundne. Og når vi giver lyd, kan vi komme i direkte kontakt med vores følelser og vores sjæl.

Gennem din stemme kan du give slip på traumer og skabe plads indeni til at være dig.

Ved at hengive dig til din stemmes kraft kan du transformere selvkritik til selvværd, du kan transformere angst og frygt til styrke og glæde. Du kan transformere din ensomhed til at føle dig forbundet og som en del af et fællesskab. Du er ikke alene. Og din stemme er et alkymisk redskab som du kan bruge, når du føler dig svag. Du kan synge dig stærk og glad. Jeg har prøvet det selv mange gange. Og jeg har set det ske igen og igen hos mange kursister. Det kræver ikke en god sangstemme, eller at man er stærk i sangteknik. Alt hvad det kræver er villighed og mod til at tage på rejse med stemmen.

På denne sangterapeutiske workshop får du mulighed for at møde din stemme på en ny måde. Du vil få mulighed for at finde ind til dit personlige udtryk i et trygt og omsorgsfuldt rum. Og du vil få mulighed for at komme i kontakt med din urkraft, din livsglæde og de dybere dele af dig selv. Kom og syng dig fri af negative opfattelser om dig selv og vær den smukke og strålende person du er.

I workshoppen vil bl.a. indgå samtale og individuelle sessioner hvor gruppeenergien støtter den enkelte i at frigøre sit udtryk. Der vil være åndedrætsøvelser, afspænding af kroppen, fysiske øvelser, kreative øvelser, energetiske øvelser, meditation, toning, improvisation, frisyngning, lydhealing og fællessange. Jeg arbejder ud fra Githa Ben-Davids principper om "tonen fra himlen" og regressiv cellesang samt de erfaringer jeg har gjort mig igennem mit eget virke som sanger og sangunderviser/sangterapeut.

Medbring noget at skrive med og skrive på og løstsiddende tøj.

Kontakt mig gerne på mail eller telefon, hvis du har spørgsmål:

20 95 82 29/ birgittewarberg@hotmail.com

Om underviseren: Birgitte Warberg (f. 1974) er sanger, sangskriver, sangunderviser og sangterapeut.

Hun har udgivet cd'en "She keeps on running" med den kvindelige folk/pop-duo VARNA og har arbejdet med stemmer i alle aldre i mange år. Hun er uddannet cand. mag. i musikvidenskab med speciale hos Anne Rosing i sammenhængen ml. krop, psyke og stemme. Og hun har bl.a. videreuddannet sig som vokal lydterapeut hos Githa Ben-David
Fredag
Aug
27
Foredrag
Støttefest for Gram Højskole
Gram Slot
Støttefest for Gram Højskole
Støttefest for Gram Højskole
Lørdag den 4. september 2021, kl. 13.
Gram Slot
Slotsvej 54, Gram
Pris: Entré: Billetter 105-500 kr
Kom til fest med spisning og koncert med kollegerne, naboerne fra vejen, familien - eller bare alle dem, I ikke fik set under den lange nedlukning.

Vi fejrer Gram Højskoles opstart med en stor åbningsfest for hele byen på højskolen.

Vær med til et væld af aktiviteter for både børn og voksne hele dagen, fest med højskolen og hinanden og afslut dagen med et brag af en koncert med Folkeklubben i Den Holstenske Lade ved Gram Slot.

Vi håber, at I vil købe billetter til festen og koncerten og på den måde støtte højskolen. For prisen får I et reserveret bord på højskolen, lækker menu fra højskolens køkkenchef - og naturligvis adgang til koncerten om aftenen.

Under koncerten vil der også være aktiviteter for børn med voksentilsyn, så hele familien kan være med hele dagen.

Der er adgang uden billet til fællesarrangementerne på højskolen i løbet af dagen, hvor alle er velkomne - både børn og voksne.

Koncerten er stående!
Lørdag
Sep
4
Børn
Rundvisning på slottet kl. 13
Gram Slot
Rundvisning på slottet kl. 13
Rundvisning på slottet kl. 13
Søndag den 5. september 2021, kl. 13.
Gram Slot
Slotsvej 54, Gram
Pris: Entré: Billetter 60 kr
Når du tager på rundvisning på Gram Slot får du en spændende tur rundt på slottet. Under rundvisningen fortæller vi om stedets historie og ikke mindst om slottets spøgelse, den gale grevinde, Anna Sophie Schack.

Vi fortæller om landbruget, om Sanne og Svend Brodersens køb af slottet, deres planer og visioner for Gram Slot, samt de igangværende projekter, der hele tiden er på et stort gods.

Mødested: Slottet
Parkering ved Gramgård (ved reception/gårdbutik). Når du tager på rundvisning på Gram Slot får du en spændende tur rundt på slottet.

Under rundvisningen fortæller vi om stedets historie og ikke mindst om slottets spøgelse, den gale grevinde, Anna Sophie Schack. Vi fortæller om landbruget, om Sanne og Svend Brodersens køb af slottet, deres planer og visioner for Gram Slot, samt de igangværende projekter, der hele tiden er på et stort gods.

Mødested: Slottet
Parkering ved Gramgård (ved reception/gårdbutik)
Søndag
Sep
5
Musik
The Kilkennys i Gram
Gram Slot
The Kilkennys i Gram
The Kilkennys i Gram
Onsdag den 15. september 2021, kl. 15.09.2021 20.
Gram Slot
Slotsvej 54, Gram
Pris: Entré: 249-295 kr
Glæd dig til en festlig koncert med det fantastiske irske folkeband The Kilkennys, når de charmerende sangfugle igen besøger Danmark.

Du får autentisk irsk stemning, når bandet forvandler traditionelle irske-keltiske toner til fængende moderne irsk popmusik. Tag med til en betagende musikalsk aften i selskab med den internationale anerkendte kvartet. Dato 15.09.2021 kl. 20.00. Gram Slot.

Pris Abonnent 265 kr. + 20 kr. gebyr. // Ikke-abonnent 295 kr. + 20 kr. gebyr.

Bemærk Dørene åbner kl. 19.00. Tilkøber du spisning, begynder arrangementet kl. 18.00.

Om The Kilkennys

The Kilkennys består af i alt fire charmerende irske sangfugle Davey Cashin, Mick Martin, Tommy Mackey og Robbie Campion. Bandet er højt elsket blandt det irske folkefærd og er særligt kendt for deres unikke evne til at forvandle de traditionelle irske-keltiske toner til moderne irsk popmusik. Der er altid garanti for en festlig aften til koncert med de dygtige musikere. Med sig på scenen har de et væld af instrumenter heriblandt bodhran, percussion, mandolin, banjo, guitar, fløjte og bas samt deres vokale talent.

The Kilkennys i udlandet

Det er ikke kun i hjemlandet The Kilkennys imponerer med deres fantastiske irske popmusik. Kvartetten har med stor succes turneret over hele verden og er særligt populære i både Skotland og USA. Foruden stor international succes har The Kilkennys delt scener med nogle af Irlands største musikalske ikoner heriblandt Shane MacGowan og Finbar Furey. I 2019 kan du glæde dig til at opleve den festlige stemning og betagende musik, når The Kilkennys turnerer Danmark rundt med masser af hits i bagagen.

Program

Kom til en festlig koncert med den musikalske kvartet The Kilkennys. Oplev den fantastiske irske stemning, når bandet fortolker de traditionelle irske-keltiske toner og forvandler disse til moderne irsk popmusik. Glæd dig til en fantastisk aften med masser af hits, når The Kilkennys for 5. gang besøger Danmark.

Teknisk arrangør er CSB Island Entertainment.
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.
Der er tale om nummererede pladser.
Dørene til koncerten åbner kl. 19.00.
Tilkøber du spisning, begynder arrangementet kl. 18.00
Onsdag
Sep
15
Andet
Lyssang og Bevægelse
Den Holistiske Højskole
Lyssang og Bevægelse
Lyssang og Bevægelse
Fredag den 17. til søndag den 19. september 2021, kl. 16.
Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29, Gram
Pris: Entré: 3250 kr
Kom i balance i krop, sind og ånd. Vores stemmer er kraftfulde redskaber i healing af os selv og hinanden. Lyssang vækker skjulte følelser, som forløser og frigiver kreativitet og styrke.

Lyssang kombineret med intuitiv dans og bevægelse åbner vores hjerter og forbinder kroppen, sindet og ånden.

På denne workshop vil vi arbejde med at synge lyssang fra hjertet, og når vi er flere der synger, skabes alkymi og healing i gruppen og i energierne omkring os.

Der kræves ingen forudsætninger for at kunne synge lyssang. Det behøver ikke lyde smukt. Hver har vi vores bidrag til helheden, og vi lader vores intuition åbne op.

Der vil være meditation, dans, lyssang, kreative indslag, livsglæde, latter, prøvelser ud af komfortzonen - alt sammen i et trygt og kærligt forum!
Fredag
Sep
17
Foredrag
Foredrag med Hella Joof - Papmachéreglen
Den Holstenske Lade
Foredrag med Hella Joof - Papmachéreglen
Foredrag med Hella Joof - Papmachéreglen
Onsdag den 22. september 2021, kl. 19.
Den Holstenske Lade
Slotsvej 54, Gram
Pris: Entré: 289-319 kr
Arrangementet er flyttet fra 1. oktober 2020 til 8. april igen til 22. september 2021. Evt. refundering senest 16.marts 2021. Hella Joof vender tilbage til Gram Slot! Og denne gang er det Papmachéreglen.

Med udgangspunkt i sin bestsellersucces "Papmaché-reglen" er Hella Joof aktuel med et foredrag af samme navn. Det vil omhandle de samme 25 livsråd, som hun behandler i bogen - alle med et komisk strejf af genkendelighed. Bogen blev især rost for sin enestående blanding af humor seriøsitet, hvilket så vil præge foredraget. Hør om alt fra den store kærlighed til hverdagens småproblemer, alt sammen i bedste Hella-stil.

"Papmaché-reglen" er Hella Joofs lune karismatiske succesbog, der udkom i oktober 2016 har ligget øverst på bestsellerlisten adskillige uger.

MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle danskere som har haft MODET til at forfølge at realisere deres drøm.

Følg os på FB

Bemærk: Begrænset antal billetter.. Det er ikke muligt at medbringe egne drikkevarer eller mad... Kom i god tid - dørene åbner kl. 18.15
Onsdag
Sep
22
Andet
Drømmetydning
Den Holistiske Højskole
Drømmetydning
Drømmetydning
Fredag den 24. til søndag den 26. september 2021, kl. 16.
Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29, Gram
Pris: Entré: 3250 kr
En forlænget weekend, hvor vi vil boltre os med drømme på alle mulige måder, da der findes utallige, spændende indfaldsvinkler til tydning af dine drømme.

Underbevidstheden kender dine ønsker, muligheder og potentialer. Derfor kan du bruge drømmetydning som et værktøj til at blive klogere på dig selv, og det liv du lever. Du kan få mere at vide om, hvilke ressourcer der gerne vil op til overfladen, og bruges i dit vågne liv.

Vi kommer også ind på, hvordan du nemmere husker dine drømme, eller dele af dem. Det du husker fra en drøm, er som regel essensen af drømmen.

Vi vil bruge forskellige metoder til at dykke ned i dit drømmeunivers. Du lærer at forstå drømmene og siden bruge beskederne til handling i dit vågne liv.

I løbet af den forlængede weekend med drømmetydning inddrager vi meditation, vandring i naturen, dybt åndedræt, bevægelse, de originale drømmekort m.m. Alle aktiviteter er for at hjælpe dig med at forstå dine drømme, og for at nå til dybere erkendelser og bevidst udvikling.

Drømme har en timing uden lige. De kommer og fortæller, hvad der er vigtigt at være opmærksom på i dit liv lige her og nu
Fredag
Sep
24
Andet
Retreat med Et Kursus i Mirakler
Den Holistiske Højskole
Retreat med Et Kursus i Mirakler
Retreat med Et Kursus i Mirakler
Fredag den 1. til søndag den 3. oktober 2021, kl. 16.
Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29, Gram
Pris: Entré: 3250 kr
Kurset er for dig, der allerede er i gang med bogen eller bare er nysgerrig på, hvad Et Kursus i Mirakler lærer os. Det er ikke nødvendigt, at have bogen for at deltage. Når noget er så smukt skrevet og alligevel så tungt at læse, kan et retreat med lige.

"Et mirakel i mit liv er bogen "Et Kursus i Mirakler", fordi den lærer mig, hvordan jeg til hver en tid kan gå fra frygt til Kærlighed" Gitte Koldtoft

Et Kursus i Mirakler er tre bøger skrevet af Helen Schuchman i 1960erne, der nu er samlet til én bog. Den handler om, hvordan du afvikler egoet's mange lag og vender tilbage til den essens, du hele tiden har været - nemlig ren Kærlighed.

Udbytte -

Du styrker din evne til at:

Ændre dine tanker fra frygt til Kærlighed

Tilgive alle for alt

Håndtere svære livsoplevelser som sygdom, afvisninger og andre traumer

Finde tryghed i at du allerede ER Kærlighed

Skabe en hverdag, hvor din eneste virkelige opgave er at udvide den Kærlighed du allerede ER

Kursets indhold:

Vi dykker ned i udvalgte lektioner fra Arbejdsbogen "Et Kursus i Mirakler" som f.eks. lektionen "Jeg er fast besluttet på at se tingene på en anden måde" - og taler om, hvad det betyder, og hvordan det ser ud helt konkret i ens hverdag.

Mange finder bogen vildt inspirerende og kan mærke at budskabet resonerer med sandheden, men synes også teksten er tung og svær at forstå.

På dette retreat får du forklaret metafysikken bag Kurset og får svar på de oftest stillede spørgsmål, så du fremover vil have langt lettere ved at anvende Et Kursus i Mirakler. Med andre ord så er det "Et Kursus i Mirakler" gjort let, underholdende og lavpraktisk.

Undervisningsform:

Der veksles mellem foredrag om Et Kursus i Mirakler, storytelling, små filmklip, meditationsøvelser, walk-and-talks i naturen hvor vi har sparring om temaer fra Et Kursus i Mirakler og gennemgang af udvalgte lektioner fra "Arbejdsbog for studerende".

Hvorfor dette Kursus?

Kurset er for dig, der allerede er i gang med bogen eller bare er nysgerrig på, hvad Et Kursus i Mirakler lærer os. Det er ikke nødvendigt, at have bogen for at deltage. Når noget er så smukt skrevet og alligevel så tungt at læse, kan et retreat med ligesindede hvor vi gør Kurset let tilgængeligt være netop, det du søger.

Jeg glæder mig til at bruge tre dage sammen i smukke og nærende omgivelser!
Fredag
Okt
1
Andet
Healing, indre ro og glæde med æteriske olier
Den Holistiske Højskole
Healing, indre ro og glæde med æteriske olier
Healing, indre ro og glæde med æteriske olier
Fredag den 1. til søndag den 3. oktober 2021, kl. 16.
Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29, Gram
Pris: Entré: 3250 kr
Find din universelle og indre sandhed gennem naturens visdom Der findes et fælles sprog, en universel sandhed og visdom, hvor alt giver mening på et højere plan, og alle tings sammenhæng bliver synlig.

I den fysiske verden er det muligt at opleve denne tilstand gennem naturens intelligens i de æteriske olier, der er som spejl på kroppens, psykens og sindets mulighed for balance.

En forunderlig verden at kigge ind i!

Ønsker du:

Støtte til at slippe blokeringer,

At lytte til det din krop fortæller dig,

Sætte gang i din personlige udvikling,

Mærke dit potentiale,

Støtte din egen og din families sundhed på en naturlig måde,

Eller at udrense din krop?

Så deltag på denne weekend, hvor vi vil tage dig på rejse ind i de mange muligheder olierne giver, og hvor du får mulighed for at sanse oliernes væsen, og få et indblik i deres helt særlige sprog
Fredag
Okt
1
Musik
Pink Floyd Project
Den Holstenske Lade
Pink Floyd Project
Pink Floyd Project
Fredag den 15. oktober 2021, kl. 20.
Den Holstenske Lade
Slotsvej 54, Gram
Pris: Entré
Dørene åbner kl. 19:00.

Fredag
Okt
15
Andet
Bliv bevidst om dit livsformål
Den Holistiske Højskole
Bliv bevidst om dit livsformål
Bliv bevidst om dit livsformål
Fredag den 15. til søndag den 17. oktober 2021, kl. 16.
Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29, Gram
Pris: Entré: 3250 kr
Kurset indeholder blandt andet: - Guidet rejse til livet mellem livene, hvor du kan undersøge, hvorfor din sjæl har valgt netop denne inkarnation - Progression til fremtiden, hvor du kan blive klogere på dine muligheder - Shamanistisk trommerejse.

En shamanistisk og hypnotisk rejse ind i dig selv

Er du i tvivl om dit livsformål?

Har du svært ved at vælge en retning i livet?

Vil du gerne blive mere sikker på, hvad der er din rette hylde?

Ønsker du mere kraft og styrke til at følge din livsvej?

Kunne du blive bedre til at træffe beslutninger i hverdagen?

Er du nysgerrig på hypnoterapi og shamanisme?

Så er dette weekendkursus lavet til dig!

Kurset indeholder blandt andet:

Guidet rejse til livet mellem livene, hvor du kan undersøge, hvorfor din sjæl har valgt netop denne inkarnation

Progression til fremtiden, hvor du kan blive klogere på dine muligheder

Shamanistisk trommerejse, hvor du kan møde dit kraftdyr og hente hjælp og styrke til at følge din livsvej (udendørs hvis vejret tillader det)

Simple teknikker, som du selv kan bruge til at træffe bedre valg i hverdagen

Undervisning i selvhypnose og bekræftelser, så du kan omkode din underbevidsthed til at støtte dig i dine livsvalg

Indkvartering i naturskønne omgivelser på Stensbæk Højskole

Lækker vegetarisk mad af friske råvarer

Fælles morgenmeditation for alle på højskolen

Om underviseren

Rie Jespersen er moderne shaman og hypnoterapeut og har desuden en akademisk baggrund som antropolog med speciale i intuition og rationalitet. Når Rie ikke underviser på Stensbæk Højskole, tilbyder hun sessioner med hypnoterapi, healing og guidekontakt (spirituel vejledning) i Risskov ved Århus. Rie Jespersen arrangerer også ture og rejser med energiarbejde til kraftsteder i naturen, blandt andet til De Bosniske Pyramider, som hun har skrevet en bog om.

"Rie sætter en tryg og tillidsvækkende ramme for undervisningen, og formidler med ro og kærligt nærvær øvelserne, både i præsentationen af øvelserne samt i hendes guidance. Jeg oplever en meget ren energi i Ries nærvær, samt at man som deltager bliver mødt med rummelighed og nænsom respekt. Jeg har kun gode ting at sige, og vil anbefale Rie til alle, som har lyst til at prøve det som hun tilbyder."

Vibeke, deltager på kursus med Rie Jespersen
Fredag
Okt
15
Andet
Yoga og Stilhed
Den Holistiske Højskole
Yoga og Stilhed
Yoga og Stilhed
Fredag den 15. til mandag den 18. oktober 2021, kl. 15.30.
Den Holistiske Højskole
Stensbækvej 29, Gram
Pris: Entré: 4700 kr
Stilleretreat i efteråret Yoga kurset er for dig, der kender til yoga og meditation og gerne vil prøve, at være i stilhed gennem længere tid. Det er noget helt specielt, at være sammen i stilhed.

Det bliver nogle dage, hvor du får mulighed for at komme i en dybere kontakt med sig selv gennem yoga, meditation og masser af fred og ro. Vi vil også arbejde med lyd/mantra.

Kurset tilrettelægges efter yogaens forskrifter, hvor vi står tidligt op, og laver yoga og meditation før morgenmad. Der er mulighed for urtete tidligt om morgenen før yoga.

Der er et kort oplæg fredag kl. 17.30 og herefter indtræder stilheden. Vi bryder stilheden igen fredag før frokost.

Gåture om formiddagen, i de fredfyldte omgivelser, kan enten være alene eller i gruppen.

Hvis vejret er til det, vil vi meditere i haven, efter formiddagsgåturen.

OBS !

Hvis kurset har din interesse, så tilmeld dig snarest, der er kun 10 pladser og princippet først til mølle gælder. Tilmeldingen er gældende, når depositum er betalt
Fredag
Okt
15
Børn
Gramhavet under lup
Museum Sønderjylland - Gram Lergrav - Palæontologi
Gramhavet under lup
Gramhavet under lup
Tirsdag den 19. oktober 2021, kl. 11-17.
Museum Sønderjylland - Gram Lergrav - Palæontologi
Lergravsvej 2, Gram
Pris: Entré: Gratis når entréen til museet er betalt
Kom og studér fund fra lergraven.

Det er ikke kun rester af store dyr, som hvaler, man kan gå på jagt efter i leret fra den gamle havbund.

Også de små fossiler gemmer på helt særlige oplevelser.

Når man ser de små fossiler gennem mikroskopet, kan man aldrig vide, om man finder en smuk, blomsterlignende mosdyrskoloni, en glinsende skal fra et encellet dyr eller måske en 10 millioner år gammel sneglelort
Tirsdag
Okt
19
Foredrag
65+ Anne Hjernøe: Foredrag
Gram Fritidscenter
65+ Anne Hjernøe: Foredrag
65+ Anne Hjernøe: Foredrag
Tirsdag den 23. november 2021, kl. 16.
Gram Fritidscenter
Stadionvej 15, Gram
Pris: Entré: Gratis billetter
Underholdende foredrag med Anne Hjernøe.

Kom til et underholdende foredrag, hvor du får alle Anne Hjernøes egne tips til at træffe de gode valg og fortællingen om, hvordan hun selv fik de gode vaner helt på plads med fokus på sundhed og det gode fællesskab
Tirsdag
Nov
23
Det sker - Gram Handel HER

Kontakt

Haderslev Erhvervsråd
Jomfrustien 27
6100 Haderslev

T: +45 12 34 56 78
E: kontakt@mail.dk

background event