Viser 6 events i Frederikssund Kommune mellem 21. okt. og 19. nov. 2021

Fra sømand til landmand

Fredag den 22. oktober 2021, kl. 13.
Pris: Entré: 50. kr Med kaffe/kage
Lundebjerggård Lundevej 48, Frederikssund
O.P. Nielsen (Dildal) fortæller engageret om sin tid som kaptajn på Skoleskibet Danmark. Hvordan former livet sig ombord for de unge mennesker? Hvordan klares udfordringerne, vejret og den pædagogiske side af livet tæt inde på hinanden? Det drejer sig.

Jacob Sveistrup

Torsdag den 28. oktober 2021
Pris: Entré: 200 kr Køb/bestil billet
The Legends Bar Østergade 12, Frederikssund
Jakob Sveistrup - Intimkoncert 2021. Jakob Sveistrup bør opleves i dette intime format, da det, som han siger, er mere sårbart og ægte end det at stå på de store scener. Med en stribe udgivelser i bagagen samt mange år på de skrå brædder, har Jakob fundet sig selv musikalsk. Repertoriet tæller numre fra samtlige af hans albums, både de danske og engelsksprogede. Herunder runder han et par af sine absolutte yndlingsnumre, som fortolkes med respekt for originalerne.
"Jeg kommer ud i små rum helt tæt på publikum og kan ikke skjule mig bag god lyd eller fede produktioner. Det her er sgu farligt og sårbart, men også virkeligt spændende og sjovt."
Med sig rundt har han sin musikpartner "in crime" Dennis Flacheberg på guitar og det er tydeligt for alle, at de to har det godt sammen foran publikum og nyder at optræde sammen. Dennis Flacheberg er at finde blandt Danmarks bedste guitarister og hans uovertrufne teknik sammen med Jakob Sveistrups garvede og unikke vokal giver publikum en oplevelse ud over det sædvanlige. Deres gode humør, interaktion og sikke mindst samspil krydres med anekdoter fra livet på landevejen.
Glæd dig til at opleve Sveistrup - Helt tæt på!
Det bliver en stor aften

Kjell og Drengene

Torsdag den 28. oktober 2021, kl. 14-15.
Jørlunde Sognehus Bygaden 28 C, Jørlunde, Slangerup

Koncert med musikpatruljen

Lørdag den 30. oktober 2021, kl. 10.30-12.
Frederikssund Kirke Ved Kirken 8, Frederikssund
Kom til en sjov og spændende børnekoncert i Præstegården. Fri entre.

Troels Gustavsen(noah) i Slangerup

Lørdag den 30. oktober 2021, kl. 18.
Pris: Entré: 450 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Slangerup Idræts- og Kulturcenter Idrætsvej 3-5, Slangerup
Troels Gustavsen (NOAH) i Slangerup. Spisningen er en lækker buffet. Kom til skøn intim koncert med NOAH der kommer som trio. Program: 17:00 Dørene åbner 18:00 Spisning 19:30 Andreas Langvad 21:00 Troels Gustavsen (NOAH) 22:30 DJ 01:30 tak for en fantastisk aften. NOAH er garant for dansksproget pop fra allerøverste hylde og med hans velkendte, nordiske tone af melankoli, har sangerens singler domineret de danske radiostationer og streamingtjenester. Som opvarmning/support kommer Andreas Langvad - en upcoming ung mand med en skøn stemme og et charmerende ydre. Varighed: 8,5 timer
Islebjerg Kirke Ansgarsvej 2, Frederikssund