Viser 84 events i Frederikssund Kommune mellem 30. jul. og 28. aug. 2021

Trætelt i Svanholms skove

Fredag den 30. juli 2021, kl. 14-12.
Pris: Entré: 400 kr Køb/bestil billet
Cafébutikken Svanholm Gods Svanholm Gods 16A, Skibby
Arrangør: Svanholm Gods
Få en oplevelse tæt på naturen i Svanholms gamle bøgeskove. Vi har sat jeres trætelt op på forhånd, så I skal bare komme med jeres sovegrej. Vi anbefaler, at I medbringer gode soveposer, et lggeunderlag og evt. et ekstra tæppe. Teltet har plads til 3 personer, men er også god som singlebolig eller til en partur. I råder over teltet fra kl. 14 på ankomstdagen til kl. 12 den følgende dag.

Teltene er i spadsereafstand fra en lysning med das, vand, bålsteder, brænde og overdækkede spisepladser.Der er gode forbindelser med bus fra Frederikssund til Dalby eller Krogsstrup Kirke ca. 2 km fra pladsen.

Når I ankommer til godset, skal I henvende jer i gårdbutikken, Svanholm Gods 16A. Her får I udleveret et kort, så I kan finde hen til jeres telt. I gårdbutikken kan I også fouragere til bålmad og bestille skovbrunch leveret ved teltet næste morgen

Mød dyrene i fjorden

Onsdag den 7. til lørdag den 31. juli 2021, kl. 11.
Pris: Entré: Gratis 0-18 år, 50 kr for voksne (+billetgebyr)
Frederikssund Museum, Færgegården Færgelundsvej 1, Jægerspris
Udforsk livet i vandet, kæl for en krabbe og smag på en fisk tilberedt over bål. Sammen med Frederikssund Museum Færgegården kan du udforske fjordens maritime kulturhistorie og dyreliv, som lige siden jægerstenalderen har formet den måde, vi har levet på.

Gudstjeneste: 9. s. e. trin

Søndag den 1. august 2021, kl. 09.
Kyndby Kirke Hyggevej 33, Kyndby, Jægerspris

Gudstjeneste: 9. s. e. trin

Søndag den 1. august 2021, kl. 09.
Ferslev Kirke Kirkegade 24B, Ferslev, Skibby

Gudstjeneste, Snostrup Kirke

Søndag den 1. august 2021, kl. 09.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Snostrup Kirke Snostrupvej 10A, Frederikssund

Gudstjeneste

Søndag den 1. august 2021, kl. 09.30-10.30.
Slangerup Kirke, Sankt Mikaels Kirke Strandstræde 2, Slangerup

Gudstjeneste Draaby Kirke

Søndag den 1. august 2021, kl. 09.30-10.30.
Draaby Kirke Kirkevej 1, Jægerspris
Pris: Fri entré
Grønlien Grusgrav Ågade 56, Frederikssund
Søndag d. 1. august inviterer Fishing Zealand i samarbejde med Frederikssund Kommune til fisketur ved Grønlien Sø. Ved søen vil der være mulighed for at få instruktion i lystfiskeri, og samtidig kan du låne fiskeudstyr, hvis du ikke har dit eget. Familiefisketur ved Grønlien Sø - Frederikssund

Sommersolen er over os, og nu har du muligheden for at komme ud på en vaskeægte fisketur. For børnefamilier er skolernes sommerferie nemlig en oplagt anledning til at opleve livet under søens overflade på allernærmeste hold.

Søndag d. 1. august inviterer Fishing Zealand i samarbejde med Frederikssund Kommune til fisketur ved Grønlien Sø. Ved søen vil der være mulighed for at få instruktion i lystfiskeri, og samtidig kan du låne fiskeudstyr, hvis du ikke har dit eget. Arrangementet henvender sig særligt til børn og unge, men det er naturligvis oplagt at benytte tilbuddet som en familieaktivitet. I søen findes der bl.a. skaller, brasen, karper og aborrer, og det er netop disse arter, som vi vil forsøge at fange.

Da arrangementet foregår nær bredden af søen, så vil det være en god ide at medbringe gummistøvler eller andet praktisk fodtøj. Ligeledes kan det være en fordel at medbringe et tæppe til at sidde på og i det hele taget sørge for påklædning, der kan matche sommervejret.

Arrangementet er gratis og åbent for alle. Det betyder, at hver voksen kan deltage sammen med ét barn/ung. Unge over 13 år kan deltage på egen hånd.

Fisketuren starter med en kort introduktion kl. 10 og slutter igen kl. 14. Mødested er ved bredden af Grønlien Sø. Parkering foregår ved p-pladsen ved Ågade, Frederikssund.

Tilmelding sker ved at sende en mail til henrik@fishingzealand.dk

Gudstjeneste: 9. s. e. trin

Søndag den 1. august 2021, kl. 10-11.
Jørlunde Kirke Bygaden 26A, Jørlunde, Slangerup

Gudstjeneste

Søndag den 1. august 2021, kl. 10-11.
Frederikssund Kirke Ved Kirken 8, Frederikssund