Hørning Sognegård

Nørre Alle 4, Hørning

Tisdag 19 mars 2024, kl. 19:00.Klassiskt

Klaverkoncert med Marianna Shirinyan

Koncert med en af de mest efterspurgte koncertpianister i Europa i dag. På programmet er musik af Schubert, Chopin og Ravel. Koncerten er støttet af Kulturpuljen i Skanderborg Kommune.

Til koncert i Hørning kirkes sognegård, kan man opleve den Armensk-fødte Marianna Shirinyan. Hun betegnes som en af de mest kreative og efterspurgte pianister i Europa i dag. Hendes livlige og virtuose musikerskab har bragt hende i publikums søgelys, både som solist og som kammermusiker. Shirinyan spiller med en følsomhed, musikalsk forståelse, teknisk brillans og klangskønhed, hvilket afspejles i hendes brede repertoire. Kærligheden til musikken, og glæden ved at dele den med publikum mærkes tydeligt når hun optræder.

Bosat i Danmark siden 2004, har hun modtaget Danmarks Radios prestigefyldte P2-pris for sit bidrag til dansk musikliv, Musikanmelderringens Kunstnerpris og Carl Nielsen og Anne Marie Carl- Nielsens Hæderslegat i 2022.

Marianna har fået ry som én af sin generations førende pianister gennem solooptrædener med orkestre som Bayerns Radios Symfoniorkester, DR SymfoniOrkestret og Oslo Filharmonien. Hendes indspilninger er blevet rost af anmelderne, og i juni 2023 udkommer et album med Ballader og Scherzoer af Chopin. Marianna er professor i klaver ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København og gæsteprofessor ved Det Norske Musikkonservatorium i Oslo.

Der venter en særlig oplevelse, når Marianna gæster Hørning kirke sognegård.

Fri entré