Nyborg Bibliotek

Torvet 11, Nyborg

Tisdag 21 maj 2024, kl. 18.30.Lyrik/recitation

DR Romanklubben: "Molbohistorier"

Få nye store læseoplevelser og del dine tanker med andre til vores åbne læsekreds DR Romanklubben. Denne gang skal vi læse romanen "Molbohistorier" af Rasmus Theisen.

Romanklubben finder sted en gang om måneden fra december til maj, men du vælger selv, om du vil tilmelde dig til en, flere eller alle seks gange. Hvis du tilmelder dig til alle seks gange, har du den fordel, at du kan stemme på din favorit til DR Romanprisen til maj 2024.

De 6 romanklubber:
  • 11. dec. 2023: "De bedste familier"
  • 17. jan. 2024: "Rans vilje"
  • 21. feb. 2024: "Hver gang du trækker vejret, indånder du støvet fra vores knogler"
  • 21. mar. 2024: "Jordisk"
  • 18. apr. 2024: "Mestrene"
  • 21. maj 2024: "Molbohistorier"


Alle gange 18.30-19.30

Tilmelding

Da der er 10 pladser pr. gang, skal du tilmelde dig ved at bestille en billet.

Du kan tilmelde dig på nyborgbibliotek.dk, på telefon 63337075 eller ved direkte henvendelse på dit bibliotek.

Sådan får du fat i bogen

Kom forbi Nyborg Bibliotek med din billet. Så udlåner vi et læsekredseksemplar til dig, som du låner helt frem til 21. maj 2024.

Vi har endnu ikke modtaget dette læsekredssæt. Når du er tilmeldt, får du besked, når bogen kan lånes.

Hvis du bor tættere på Ørbæk Bibliotek eller Ullerslev Bibliotek, kan du låne bogen på dit lokale bibliotek. Tag fat i din bibliotekar, send en mail til bibliotek@nyborg.dk eller ring på 63337075.

Molbohistorier

KNEBEL VIG, 2023: Efter et årelangt regnfald tager en lokal forfatter på bodega og finder en efterladt notesbog, som viser sig at tilhøre den sky, lokale havearbejder Viktor. I notesbogen beretter Viktor om sin dagligdag med ufaglært arbejde, om sin kæreste, tilflytteren og kunstneren Monika, deres datter, Alex, og forældreskabets veje og vildveje. Familien lever på et nedlagt landbrug, kører til og fra Brugsen, deltager i forældremøder, fodrer høns, elsker, hugger brænde og holder fri. Da en voldsom regn begynder at falde, viser Mols og Djursland sig ikke at være et idyllisk sted, men et grusomt sted med en iboende ødelæggende kraft, lurende et sted i istidslandskabet. På bodegaen beslutter forfatteren at beholde Viktors notesbog for at få hold på året, hvor det regnede og nærme sig den unge families skæbne.

Molbohistorier er en roman om det unge par på Djursland, om den lang­varige regn, der får syner og nye organer til at vokse frem blandt de lokale. Det moderne landboliv sætter rammen, som snart sprænges af gamle løgne, en genskabt fortidssø og et grådigt østersopdræt. Det er en roman om rævefælder, poesi og et nyt væsen i landskabet. En folkhorror fuld af vold og hverdag, kærlighed og kunst.

Gratis billetter

Köp/beställa biljetter