Trekanten - bibliotek & kulturhus

Sebbersundvej 2A, Aalborg Øst

Torsdag 25 april 2024, kl. 14-16.Undervisning

Uge 17: Lær at lave klimavenlig mad

Mød en kok som viser, hvordan vi kan lave klimavenlig mad.

Vi har lånt Carsten Svendsen, som er kok i Trekantens Café. Han er vant til at lave klimavenlig mad, og her deler han ud af gode tips og tricks, så du og familien kan lege videre hjemme i køkkenet. Og der er små smagsprøver til sidst. Mums!

Arrangementet foregår på Trekanten i Orangeriet fra 14 - 16 og er en del af Uge 17 - Borgernes verdensmålsuge.

Om Uge 17 - Borgernes verdensmålsuge

Uge 17 - Borgernes verdensmålsugen er en uge, hvor vi gør en ekstra indsats for at synliggøre de ting, der allerede sker i lokalområderne. Her kan vi få nye ting til at ske ved at binde lokale kræfter sammen med fælles mål og ambitioner.

Ugen afholdes parallelt med en række landsdækkende UGE17- initiativer, hvor bibliotekerne og en lang række nationale organisationer sætter spot på verdensmål, bæredygtighed og alt det grønne. Du kan læse mere på www.aalborgbibliotekerne.dk/uge17 og få idéer til aktiviteter, der kan afholdes i netop dit lokalområde. Lokalbibliotekerne i hele kommunen markerer også uge 17 og samarbejder gerne om arrangementer, lokaler m.v.

Tilgængelighed

Mulighed for at trække sig: Ja
Niveaufri adgang: Nej - kontakt personalet for niveaufri adgang
Handicapvenligt toilet: Ja
Fast teleslyngeanlæg: Nej - kontakt personalet for lån af mobil teleslynge

Læs mere om tilgængelighed og planlæg dit besøg på Trekanten

Vi arbejder hele tiden på at forbedre tilgængeligheden på vores biblioteker, så har du andre særlige behov eller spørgsmål til arrangementet, kan du skrive til os på bibliotek@aalborg.dk eller ringe på tlf. 99314300.

Gratis