Herning Bibliotekerne

Østergade 8, Herning

Torsdag 25 april 2024, kl. 10-18.Övrigt

Plante-bytte-dag med Haveselskabet

Få en god snak og byt dine egne stiklinger.

Kom og mød Haveselskabet - afdeling Herning. De står klar med plante byt og en god snak om planter samt hvad man kan bruge haveselskabet til i Herning Kommune. Medbring dine egne stiklinger og få en ny plante med dig hjem.

Lidt om Haveselskabet
Første etablering af små haveselskaber er tilbage i 1833 og op til 2008 var det præget af masser af nye tiltag og stiftelser rundt i landet. I 2008 var der tre haveselskaber i Danmark, som besluttede at lægge sammen til en samlet forening, som vi kender i dag Haveselskabet. I januar 2024 kom der en ny struktur, "En kommune-En afdeling". I haveselskabet er der fokus på en mangfoldig linje. Det betyder mangfoldighed, hvad angår havetyper, hvordan man dyrker sin have, præsentation af planter og aktiviteter. Både lokalt, men også på Haveselskabets andre platforme, magasinet, hjemmesiden og sociale medier. Jo flere forskelligheder, des mere liv og inspiration. Det arbejder vi videre på i 2024 og glæder os til at dele vores have glæde med jer på Biblioteket i Herning.

UGE17
Plante-bytte-dagen er en del af UGE17 - Bibliotekernes verdensmålsuge. UGE17 er en landsdækkende temauge omkring FN's 17 verdensmål. Den tager afsæt i en national og fælles bibliotekskampagne med fokus på folkelig forankring, borgerinddragelse og oplysning om FN's verdensmål for bæredygtig udvikling - sammen med en masse samarbejdspartnere, både nationalt og lokalt.

Se alle arrangementer i UGE17 her >>

Fri entré