Øster Allé, Nord enden

Øster Allé, København Ø

Fredag den 1. juli 2022, kl. 12.Cykelløb

Grand Départ Copenhagen DenmarkTour de France 2022 skydes i gang med en 13 km lang enkeltstart i Københavns gader. Med start på Nørre Farimagsgade ved Ørstedsparken kører rytterne forbi Telia Parken Den Lille Havfrue med mål på H.C. Andersens Boulevard

VIP-PAKKE indhold:
VIP-området ligger på hjørnet af Per Henrik Lings Allé Øster Allé. Området er lukket giver kun adgang til et begrænset antal gæster. I spiseteltet serveres der en lækker frokostbuffet lavet på de bedste råvarer. Frokosten indtages ved lange borde, hvor der er free seating.
I VIP-området er der de nødvendige faciliteter, bl.a. toiletter som kun er til hospitality-gæsternes benyttelse. Man kan følge den direkte transmission fra TV 2 på skærme i loungeområderne, så man kan orientere sig i den aktuelle stilling. VIP-området ligger direkte ud til ruten, hvor du kan komme tæt på rytterne fra de reserverede tribuner.
Alle gæster modtages af vores værtinder, som sørger for at gæsten akkrediteres med armbånd. Det giver gæsten mulighed for at komme ud ind af VIP-området bl.a. besøge den officielle fan zone i Fælledparken på den anden side af Øster Allé.
Traktementet er på højeste niveau, der er hele dagen fri adgang til den bløde bar

Arrangementet omfatter:

Gæsterne modtages af vores værtinder akkrediteres med armbånd

Velkomst med champagne

Blød bar med øl, vand, vin snacks

Lækker sommerinspireret frokostbuffet

Live tour-dækning på store TV-skærme

Adgang til reserveret tribune

Mulighed for at gå ud ind af området

Lokation: Øster Allé, KØBENHAVN Ø

Offentlig transport: VIP-området ligger 300 meter fra Vibenhus Runddel Metrostation

Information om arrangøren:
ALIVE A/S er officiel Hospitality Partner til Grand Départ Copenhagen Denmark. ALIVE A/S har de eksklusive rettigheder til at producere sælge de officielle Hospitality-pakker til Tour de France i Danmark 2022. ALIVE A/S har så rettighederne til at lave officielle skræddersyede virksomhedsevents i de gule farver, før, under efter touren. Derudover står ALIVE A/S så bag den officielle Grand Départ Business Club med 60 virksomheder 150 medlemmer
ALIVE A/S er et eventbureau ejet af Aller Media A/S
Kontakt os på letour@alive.dk, hvis du er interesseret i at vide mere om dine muligheder
Check så vores tour-hjemmeside på www.alive.dk/letour
Arrangør: ALIVE A/S, Havneholmen 33, 1561 København V.

Praktisk information:
I VIP-pakken er det muligt at købe unummererede enkeltbilletter. I forbindelse med spisning er der free seating i spiseteltet.
Ønsker du at købe mere end 20 billetter, så skal du kontakte arrangøren.
Arrangøren udsender praktiske informationer til alle ordregivere/billetkøbere i foråret 2022 - VIP-PAKKE København. Dato: Fredag, 01-07-2022 kl. 12.00-18.00. Lokation: Øster Allé, København Ø - på hjørnet af Per Henrik Lings Allé bag iskiosken.

Entré

Køb/bestil billet