KultuNaut

KultuNaut har siden 1996 indsamlet og publiceret oplysninger om offentligt tilgængelige kulturarrangementer i Danmark. Arrangementerne spænder fra små, lokale loppemarkeder til festivaler og stadionkoncerter.

Det er gratis at indtaste sit arrangement i KultuNauts database. Arrangementet vil derefter blive godkendt af KultuNaut, før det vises på hjemmesiden. Det betyder at der normalt går 1-2 dage, før eventet kan ses på hjemmesiden, men det er nødvendigt for at undgå dubletter, spam og andet uønsket indhold.

Læs mere om KultuNauts samarbejde med kommuner, turistorganisationer mv.
Langt de fleste af landets kommuner og turistdestinationer anvender KultuNauts specialkalendere. Dertil kommer en række aviser, lokalforeninger, tværregionale kultursamarbejder samt kommercielle aktører som samarbejder med KultuNaut. Oplysningerne fra www.kultunaut.dk fordeles i gennem dette netværk ud til flere hundrede andre websites samt trykte og/eller digitale medier.

Kontakt KultuNaut hvis du ønsker at få en aftale om integration af KultuNauts kalender.

De mange samarbejdspartnere, gør at oplysningerne kommer ud til mange, som måske ikke kender eller bruger KultuNaut direkte.

Der er mange forskellige tekniske løsninger:
Kontakt gerne KultuNaut for at høre mere