Augustenborghallerne

Kettingvej 19A, Augustenborg

Fredag den 26. april til fredag den 21. juni 2024, 8 mødegange kl. 10-11.15.

Arrangør: FOF SønderborgGymnastik/aerobic

Senioryoga - Augustenborg - Sommer

Senioryoga er specielt velegnet til dig, der gerne vil dyrke yoga men måske ikke længere får lige så meget ud af det på et traditionelt yogahold. Der vil derfor her blive taget hensyn til en aldrende krop og de skavanker, du med tiden kan få.

Der er lagt op til en rolig og blid træning.

Med alderen forandres kroppen, og du kan ikke mere det samme. Yogaen giver dig mulighed for at styrke, strække, smidiggøre og arbejde med krop og sind på en blid måde. Der er på dette hold særligt fokus på arbejde med åndedræt, rolige og stille bevægelser på gulvet i liggende stillinger, balancen og andre stående øvelser og stillinger for bl.a. rygsøjlen og hoften. Det er et bestemt basisprogram, der bruges, men inden for den ramme er der også mulighed for afveksling i de forskellige stillinger og øvelser, så vi kommer igennem hele kroppen.

I øvrigt er det Hatha Yoga, én af de populære former for yoga, der er grundstenen i denne undervisning. Der kan evt. være afspænding sidst på timen. Således kan både kroppen og sindet fungere optimalt langt oppe i alderen, og du kan bevare et godt og sundt helbred. Du vil opleve mere energi, en ydre og indre ro og glæde i din hverdag. Nogle lærer at slappe af, andre får deres gode søvn tilbage, mens andre igen får mere energi. Den enkelte får noget forskelligt ud af yogaen

Underviser: Dorthe Kruse Bille
Hold: 1241411.

Læs mere på hjemmesiden