Risskov Bibliotek

Fortebakken 1, Risskov

Tirsdag den 30. april 2024, kl. 18-20.Andet

Klimavenlig fællesspisning

Vær med til snakken hen over maden i Risskov Biblioteks pavillon. Hver deltager medbringer en klimavenlig ret til fælles tag-selv-bord og gerne en opskrift, som kan give inspiration til klimaglad m.

Den grønne omstilling lykkes kun i samspil mellem kommunens klimaplaner og borgernes konkrete handlinger i hverdagen - hver for sig og sammen.

Risskov Bibliotek og Risskov Grønne Nabofællesskaber inviterer derfor til klimavenlig fællesspisning.

Sammen lægger vi op til uge 17, hvor alle landets biblioteker fejrer de 17 verdensmål med et hav af grønne arrangementer og debatter.

Risskov Grønne Nabofællesskaber ønsker at skabe handling. Derfor er man i 2023 gået sammen om at starte arbejdet med den grønne omstilling og et mere bæredygtigt liv i Risskov.

Fællesskabet er for alle os i Risskov, der ikke længere har tålmodighed til at vente på, at andre handler på den grønne omstilling.

Dagsordenen sætter fællesskabet selv og er gået i gang med at vælge, hvordan man vil handle. Der arbejdes bl.a. med insekthoteller sammen med Strandskolen, med fællesspisninger, bygning af kvashegn, fælles køkkenhaver, flere arealer med vilde blomster o.l. Læs mere på facebookside: Risskov Grønne Nabofællesskaber og følg med.

Snakken over maden er uforpligtende men vigtig.

Kom med en ven eller alene, der er plads til alle.

Der vil komme et mindre oplæg fra Grønne Nabofællesskaber og nogle samtalestartere ved bordene.

Service og bestik er ikke nødvendig at medbringe.

Aftenen er uden alkohol. Der serveres vand fra hanen.

Gratis men tilmelding nødvendig.

Køb/bestil billet Læs mere på hjemmesiden