Club Paramount Fønix

Mail: kontakt@clubparamountfoenix.dk

Club Paramount Fønix er en ny forening, stiftet i januar 2016 af en gruppe gamle Paramount-aktivister. Vi vil arbejde for, at arrangere live-musik for alle, der elsker og værdsætter det. Vi vil bestræbe os på, at det bliver til en rimelig og fair pris.

Foreningens bestyrelse og medvirkende ved arrangementernes afvikling, arbejder alle frivilligt og gratis. Der skal ikke tjenes penge på det - det skal bare løbe rundt.

Vi hælder ikke til nogen specifik stilretning eller tidsperiode. Vi ønsker at præsentere forskellige stilretninger og typer af live-musik. Vi vil tilrettelægge arrangementerne ud fra, at man skal have "en god aften i Paramount". Vi vil her normalt bruge en 3-trinsraket, hvor vi først præsenterer noget nyt og/el. anderledes, herefter et hovednavn i koncert-mode og afslutningsvis noget dansevenligt til bevillingen udløber kl. 02.00.

Når vi er kommet i gang - og foreningen forhåbentlig har fået en masse medlemmer - vil vi hjertens gerne lytte til forslag om, hvem og hvad vi bør præsentere.

Club Paramount Fønix

Eriksvej 40

4000 Roskilde

Tlf: 20 65 67 92