Museum For Papirkunst

Museum for Papirkunst er nordens eneste specialmuseum, som udelukkende viser kunst, kunsthåndværk og design i papir. I kerneudstillingen møder du psaligraf Bit Vejles mesterværker, som har rejst jorden rundt og vundet stor international anerkendelse. Kunstmuseet viser skiftende udstillinger af både nationale og internationale kunstnere.

I en verden præget af rastløshed, hastværk og høje krav finder roen sin plads på Museum for Papirkunst. Museet er et åndehul, et frirum, hvor ro, refleksion og fordybelse er i centrum. Et sted, hvor du kan stoppe op, glemme tiden for en stund og bare lade dig rive med.

Museum for Papirkunst har aktiviteter for hele familien. Du kan slippe din indre papirkunstner fri i papirværkstedet, udforske din pilotdrøm på vores Paper Plane Airport eller gå på opdagelse i udstillingerne med vores aktivitetskuffert, som er forbudt for voksne og fyldt med sjove lege.
Foruden at besøge museets udstillinger kan du nyde en kop frisktbrygget kaffe i caféen eller finde inspiration i museumsbutikken.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på Museum for Papirkunst


Museum For Papirkunst

Ilsigvej 2

9492 Blokhus

Tlf: 60 12 94 92

Yderligere information: Hjemmeside
Åbningstider:

Åbent: Kl. 10-16

Entré: 85. /voksne, 45. /børn