The Coffee Collective

København er en kaffeby med masser af kompetente kaffenørder. En del af dem er samlet i The Coffee Collectives baffebarer.

The Coffee Collective er i dialog med kaffebønderne for at sikre kvalitet hele vejen fra jord til bord, og går ikke på kompromis - hverken i processen før eller under brygningen af deres gæsters kaffe, som altid er topkvalitet.

Kaffe med omtanke

Hos The Coffee Collective vil man gerne give kunderne en ekstra god kaffeoplevelse, og derfor er der fokus på detaljerne og kvalitet er i højsæde.

The Coffee Collective er et mikroristeri med en rækker kaffebarer og en kaffeskole. For at opnå deres mål om at servere den bedste kaffe har de indgået et samarbejde med kaffebønderne om udviklingen af kvalitetskaffe.

Kaffebaren i Kristen Bernikows Gade i Indre By har 7 forskellige fadhaner med kold kaffe, kaffekombucha, kaffeøl og kaffecocktails ud over de sædvanlige espresso- og filterkaffer.

Det historiske lokale indfanger atmosfæren fra de gamle brune værtshuse, og er fortsat et mødested for alle, selvom indholdet i hanerne nu er baseret på kofferindrikke og ikke alkohol.

The Coffee Collective findes også i i Jægerborgsgade, i Torvehallerne og på Godthåbsvej

The Coffee Collective

Kristen Bernikows Gade 2

1105 København K

Tlf: 6015 1525

Yderligere information: Hjemmeside