Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 3 events i Randers Kommune mellem 19. jun. og 18. jul. 2021

19. Jun Andet/Ukendt

Sommer-kaffekoncert

Lørdag den 19. juni 2021, kl. 15-16.
Hornbæk sognegård, Hornbæk Kirkevej 7, Randers NV
Den store beethoven denne eftermiddag hører vi pianist Anna Nadiryan. På programmet er 4 af Beethovens fantastiske klaversonater: nr. 9, nr. 10, nr. 19 og nr.26 ("Les Adieux")..

Anna Nadiryan er armensk-græsk og begyndte at spille klaver som 5-årig, gjorde sin offentlige debut i Tbilisi Concert Hall i Georgien som 10-årig og spillede på landsdækkende TV i Armenien som 12-årig. Hun har vundet præmier i flere klaverkonkurrencer og er uddannet på Philippos Nakas Conservatory i Athen. I 2012 flyttede hun til Danmark og har her fortsat sit musikalske virke som pianist. Hun underviser i klassisk klaver på Mariagerfjord Kulturskole. Koncerten afholdes med de gældende sikkerhedsforanstaltninger. Der er fri entré, kaffe 20 kr
Vis kort
24. Jun Andet/Ukendt

Musik i sommernatten

Torsdag den 24. juni 2021, kl. 21.30.
Pris: Fri entré
Sct. Clemens Kirke, Parkboulevarden 15, Randers C
Liva Mo solo. Tidligere korist i Sct. Clemens Kirke, nu professionel sanger og komponist, fremfører egne numre fulde af skønhed og magi..

Hvad kunne være skønnere, end at spadsere en tur i den lyse sommeraften og nyde fuglesangen, alle duftene og det milde vejr? Det skulle da lige være at afslutte sin vandring med en lille halv times koncert i Sct. Clemens Kirke med dejlig musik for orgel, sang eller klaver! Kirkens to organister vil sammen med indbudte solister på skift spille tre "sommernatskoncerter" i juni og begyndelsen af juli måned. Vel mødt til en smuk afslutning på en dejlig sommerdag!
Vis kort
7. Jul Andet/Ukendt

Sommercafé

Onsdag den 7. juli 2021, kl. 14.30-16.30.
Johanneskirken, Vorup Boulevard 29, Randers SV
I Johanneskirkens sognelokaler. Musikalsk underholdning fra den nye højskolesangbog ved Anne Roed Refshauge og Monica Møller..
Vis kort