Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 5 events i Randers Kommune mellem 20. aug. og 18. sep. 2019

30. Aug Andet/Ukendt

The Doors Tribute - special guest Jerry Scheff

Fredag den 30. august 2019
Pris: (Entré: 148-250 kr) Køb/bestil billet
Tante Olga, Søndergade 6, Randers C
Helt speciel aften med Jerry Scheff og The Doors Tribute - Denne aften genskabes magien og intensiteten af The Doors' musikalske katalog i en udsøgt koncertoplevelse..

Særlig fokus på sange fra albummet LA Woman, hvor Jerry medvirker, samt en unik Story Teller oplevelse i mellem koncertens 2 sæt med anekdoter og beskrivelser fra et langt musikliv.

Jerry har spillet med Elvis Presley's i TCB Band i over 10 år, har spillet med Bob Dylan, John Denver, Elvis Costello, Juice Newton, Roy orbinson og mange, mange flere. En hel ekseptionel aften - kun denne ene aften.

Publikum har også mulighed for spørgsmål, Jerry ser dog helst de gives forlods, så Troels Witter stiller spørgsmålene.
Jerry's honorar, samt oveskuddet går til Hospitalsklovne i Randers.
Arrangementet gennemføres med stor støtte fra bl. a. Hotel Randers og Invita Køkkener Randers.

The Doors Tribute hylder legenderne ved at genskabe magien og intensiteten af The Doors' musikalske katalog i en udsøgt koncertoplevelse. Det er et must-see for alle The Doors-fans og for alle der ønsker, at opdage og opleve en fantastisk og unik genskabelse af deres musik.

Ved brug af vintage udstyr og moderne instrumenter til at replikere fornemmelsen og auraen fra de originale studieoptagelser, er målet at give et publikum et fuldstændigt live-spektrum af The Doors' mange facetter og alsidighed.

Dette er IKKE det lidt vanlige kopi og look-a-like kostume-show! Medlemmerne af The Doors Tribute er ikke kun et regulært A-hold af velkendte og etablerede professionelle musikere og kunstnere, men har et tilhørsforhold i stil og musikalsk arv, der komplimenterer den oprindelige

Doors besætning. Man kan sige, at deres engagement i denne musik er et udslag af lige dele kærlighed, respekt & beundring: "Vi føler os ret beærede over muligheden for, at viderelevere denne legendariske musik til en ny generation af potentielle lyttere og give den ældre et nostalgisk glimt tilbage til en tid, hvor konventionerne blev udfordret og der for alvor var revolution i luften."
Vis kort
4. Sep Andet/Ukendt

Sam Kelly Trio (UK)

Onsdag den 4. september 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 175 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Sam Kelly Trio - Turbinen unummererde siddepladser Arrangør: Folkemusik i Randers Foto, video, audioudstyr og drikkevarer må ikke medtages Dørene åbner kl. 19.00..
Vis kort
9. Sep Andet/Ukendt

Sang Café - Syng med

Mandag den 9. september 2019, kl. 13.30-15.30.
Pris: (Entré: 20 kr incl kaffe og småkager)
Ældre Sagen Randers-Nørhald-Langå, Odinsgade 14A, Randers C
Kan du lide at synge, så kom. Eftermiddagen vil være som en ønskekoncert. Oplysninger: Yvonne Petersen, tlf. 21 56 10 39 og Ebba Offenbach, tlf. 21 27 17 94..
Vis kort
15. Sep Andet/Ukendt

Clara Schumanns jubilæumskoncert

Søndag den 15. september 2019, kl. 15.
Pris: (Entré: 155 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Clara Schumann jubilæumskoncert Søndag 15. september 2019 kl. 15.00. Værkets koncertsal The Danish Clarinet Trio markerer 200-året for Clara Schumanns fødsel ved at opføre fire mesterværker af Clara Schumann, Robert Schumann og Johannes Brahms..

De tre komponister havde tætte, personlige relationer og var musikalsk inspireret af hinanden. Klarinet-trioen består af tre fremragende kammermusikere, Tommaso Lonquich, klarinet, Jonathan Slaatto, cello, og Martin Qvist Hansen, klaver, som i 2011 mødte hinanden i Ensemble MidtVest. Arrangør: Kammermusikforeningen Brage
Vis kort
17. Sep Andet/Ukendt

Sharon Shannon & Band (IRL)

Tirsdag den 17. september 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 200 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Sharon Shannon & Band Unummereret siddepladser Dør åbner kl. 19.00 Arrangør: Folkemusik i Randers Foto, video, audioudstyr og drikkevarer må ikke medtages. Dørene åbnes kl. 19:00..
Vis kort