Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 8 events i Randers Kommune mellem 3. apr. og 2. maj 2020

5. Apr Andet/Ukendt

Randers Jernbaneorkester spiller på Værkets Foyerscene

Søndag den 5. april 2020, kl. 15.
Pris: (Fri entré)
Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Igen i år spiller Randers Jernbaneorkester på Foyerscenen på Værket. Denne gang bliver det søndag 5. april kl 15. Vi spiller som altid et variereret repertoire og glæder os til at vise jer, hvad vi kan..

Endnu en gang spiller Randers Jernbaneorkester koncert på Værkets Foyerscene. Som sædvanlig byder koncerten på lyttevenlige numre i mange forskellige genrer, som f.eks. Swing, Musical, Pop og Funk. Også i år er koncerten krydret med solister, denne gang fra egne rækker. Heriblandt kan I glæde jer til at høre vores dygtige dirigent og trompetist, Eyal Weinberger, når han giver den fuld gas.

Værket er et pragtfuldt sted at spille. Lyden er fantastisk. Publikummet er altid oplagt.

Vi glæder os til at spiller for jer
Vis kort
6. Apr Andet/Ukendt

Sang Café - Syng med

Mandag den 6. april 2020, kl. 13.30-15.30.
Pris: (Entré: 20 kr incl kaffe og småkager)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Ældre Sagen Randers-Nørhald-Langå, Odinsgade 14A, Randers C
Kan du lide at synge, så kom. Eftermiddagen vil være som en ønskekoncert. Oplysninger: Yvonne Petersen, tlf. 21 56 10 39 og Ebba Offenbach, tlf. 21 27 17 94..
Vis kort
16. Apr Andet/Ukendt

Bare mænd: Musik og hygge

Torsdag den 16. april 2020, kl. 17-20.
Sognegården ved Dronningborg Kirke, Egholmsvej 8A, Randers NØ
Velkommen til en hyggelig og afslappet aften med sang og musik ved Tommy Gilkou. Pris inklusive smørrebrød, øl, vand og kaffe og kage 50 kr..
Vis kort
17. Apr Andet/Ukendt

The Sandmen

Fredag den 17. april 2020, kl. 21.
Pris: (Entré: 240 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Turbinen kl. 21.00 Stående koncert Arrangør: Turbinen Foto, video, audioudstyr og drikkevarer må ikke medtages Ungdomsbillet er kun gyldig ved forevisning af foto-id Dørene åbnes kl. 20.00..
Vis kort
24. Apr Andet/Ukendt

Fifi Dong

Fredag den 24. april 2020, kl. 18.30.
Pris: (Entré: 349 kr) Køb/bestil billet
Pakhuset, Kulholmsvej 4, Randers NØ
Minde damer og herrer, kære gæster, så kan I godt begynde at glæde jer. FIFI DONG ER TILBAGE I PAKHUSET. En rigtig festlig aften!! Det fås ikke bedre!!.

Gasolin-kopibandet Fifi Dong behøver vist ikke nærmere præsentation. Bedre findes simpelthen ikke! De skal opleves....live, og i Pakhuset, hvor de hver gang leverer et brag af en fest!

KOM OG SKRÅL MED PÅ ALLE DE KENDTE FEDE NUMRE - som Smukke Møller, Charlie, Drøne derudaf, Langebro - for at ende i Rabalderstræde med Strengeleg, Sirene sang, Kattemor og ikke mindst Kvinde min..Skulle din far gi dig lov, så sørger vi for det bedste til dig og dine venner...og selvfølgelig de uundgåelige Kim Larsen sange: Nana, Jyllingevej, Joanna, og Østre Gasværk.

En rigtig fed aften, i selskab med glade mennesker.

DU FÅR VELKOMSTDRINK, FISKE BUFFET, VARM BUFFET, DESSERT OG NATMAD

FISKEBUFFET med ca. 70 fade med mange forskellige fiskeretter som f.eks. hummer, krebs, muslinger, røget laks, gravad laks, helstegt laks, tun, rejer, røget ål, sværdfisk og meget mere.

BUFFET MED VARME RETTER- her serveres bl.a. blæksprutteringe, frølår, forskellige stege og meget andet, delikat tilberedt med sprøde grøntsager og lækre saucer. (de varme retter kan variere fra gang til gang). Hertil hører en salatbar.

Du slutter af med med DESSERT. Omkring midnat serveres NATMAD.

Prisen er inkl.: velkomstdrink, fiskebuffet, varm buffet, dessert og natmad.
EKSTRA til avisens abonnenter: 1 glas øl eller vin

Bemærk: Du skal mindst bestille 6 billetter, for at få eget bord.

Teknisk arrangør: Pakhuset Randers
Medbring din billet i udprintet form
Vis kort
28. Apr Andet/Ukendt

Påskekoncert i Asferg kirke

Tirsdag den 28. april 2020, kl. 19.30.
Asferg Kirke, Østergade 1A, Fårup
Påskekoncert med Randers Egnsteaters kor Randers Egnsteater Kors 15 amatørsangere leverer rytmisk kormusik på et professionelt niveau. Randers Egnsteaters Kor startede i 2000..

Siden da har koret optrådt i teaterforestillinger, i kulturhuse, i kirker, til festivaler, i sportshaller, på TV, til open-air-koncerter, i forsamlingshuse, i soveværelser, på sygehuse, i drivhuse og mange andre steder. Randers Egnsteaters Kor, som dirigeres af Kari Steen, er et samarbejde mellem Randers Musikskole, AOF-Randers samt - naturligvis - Randers Egnsteater
Vis kort
29. Apr Andet/Ukendt

Vi synger sommeren ind

Onsdag den 29. april 2020, kl. 19.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Sct. Clemens Kirke, Parkboulevarden 15, Randers C
Sct. Clemens Kirke har et særdeles rigt kor-liv, og onsdag 29. april kan man få lejlighed til at høre både Ungdomskoret, Børnekoret, Juniorkoret og Folkekoret ved kirkens traditionsrige forårs-koncert..

Repertoiret spænder fra ældgamle salmer til nye arrangementer af rytmiske hits. Der bliver endvidere lejlighed for alle til at røre stemmen med fællessange og -salmer. Arrangementet er ganske gratis
Vis kort
2. Maj Andet/Ukendt

Kaffekoncert

Lørdag den 2. maj 2020, kl. 15-16.
Hornbæk sognegård, Hornbæk Kirkevej 7, Randers NV
Fløjte & Guitar For anden gang gæster duoen Birthe Brunsbjerg, tværfløjte, og Morten Sejersen, guitar, Hornbæk Sognegård. De to musikere spiller værker af bl.a. Pergolesi, Carl Nielsen og Piazzolla..

Udover duoværker vil der også blive lejlighed til at høre instrumenterne folde sig ud hver for sig. Gennem de sidste 300 år har kombinationen tværfløjte og guitar været meget benyttet i kammermusik og der findes talrige kompositioner for netop den besætning. De to instrumenter klæder hinanden særdeles godt! Birthe Brunsbjerg er uddannet på Musikvidenskabelig Institut ved Århus Universitet og på Det Jyske Musikkonservatorium hos docent Thomas Jensen. Morten Sejersen er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium hos Maria Kämmerling og Leif Christensen. Som duo har de spillet sammen i ca. 15 år. Fri entré, kaffe 20 kr
Vis kort