Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 9 events i Randers Kommune mellem 24. sep. og 23. okt. 2023

27. Sep Andet/Ukendt

Orgel og storskærm

Onsdag den 27. september 2023, kl. 19:30.
Pris: Entré: 50 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Enghøj Kirke, Enghøj Allé 10, Randers NV
Du kan både høre Jonas Hellesøe spille orgel og se hvad han gør på en storskærm. Jonas spiller musik til stumfilmen "The Immigrant" af Charles Chaplin, musik af bl.a. Bach og Reger, og laver improvisationer over melodier og temaer publikum kommer med..

Jonas Hellesøe spiller musik til stumfilmen "The Immigrant" af Charles Chaplin, musik af bl.a. Bach og Reger, og laver improvisationer over netop de melodier og temaer publikum tager med - så det er en god idé at tænke lidt over hvilke yndlingssalmer og sange man har, før man kommer til koncerten.
Efter koncerten kommer Jonas ned i kirken, og der er mulighed for at hilse på ham.

Jonas Hellesøe (f. 1991) organist i Risskov Kirke, og en af de mest fremadbrusende unge musikere i Danmark. Han har spillet solokoncerter i de fleste danske domkirker og medvirket i Go'morgen Danmark, og i 2021 og 2022 har han spillet i La Sagrada Familia i Barcelona samt i Koncerthuset i Ankara i Tyrkiet. Jonas er en efterspurgt solist og orkestermusiker, og spiller bl.a. med Randers Kammerorkester, Aarhus Symfoniorkester og BaroqueAros
Vis kort
30. Sep Andet/Ukendt

Orgelsafari - til fem af byens kirker

Lørdag den 30. september 2023, kl. 12-16.
Pris: Entré: 75 kr
Sct. Clemens Kirke, Parkboulevarden 15, Randers C
Tag med safaribussen (eller kør i egen bil) rundt til fem af byens kirker (Sct. Peders, Lem, Sct. Clemens, Klosterkirken og Sct. Mortens) og hør fem forskellige organister spille på seks (!) meget forskellige orgler..

Undervejs serveres kaffe og kage i Sct. Mortens Hus.

Det bliver en musikalsk oplevelse af de sjældne!

Tilmelding til Britta Nedergaard Hansen på tlf. 29405659 eller mail bnh@enghøjkirke.dk

Betaling (75,-) i kaffepausen undervejs
Vis kort
1. Okt Andet/Ukendt

Koncert med Aarhus U

Søndag den 1. oktober 2023, kl. 15-16.
Sankt Andreas Kirke, Hadsundvej 81, Randers NØ
Vis kort
1. Okt Andet/Ukendt

Jubilæumskoncert

Søndag den 1. oktober 2023, kl. 17-18.
Sct. Peders Kirke, Fabersvej 43, Randers C
Kom og hør et rent festfyrværkeri af musikalske toner og vær med til at fejre Kaspers 25-års jubilæum..

Koncerten byder på en masse god musik, lige fra det klassiske til det moderne, bevægende fra Mozart, Bach og Schubert til film, musical og Disney musik - kort sagt hits fra Kaspers store musik-skattekiste. Kom og hør en af Schuberts smukke lieder, May it Be fra Ringenes Herre, en af de fantastiske duetter fra Disneys univers og meget mere. Vær med til at fejre Kaspers 25-års jubilæum. Efter koncerten er menighedsrådet vært ved et glas i Sct. Peders Hus, hvor der er mulighed for at gratulere jubilaren Lidt om de medvirkende: Kasper Wittrup Laursen startede i Aspirantkoret i 1997 og i 1998 kom med i det daværende Drenge- og Pigekor, hvor han 1. oktober blev ansat som sanger ved kirken. I 2002 blev ansættelsen skiftet til Gudstjenestekoret og herforuden kirkens Koncertkor. Det har resulteret i solier i mange korsammenhæng, en solistrolle ved Den Jyske Opera i Lars Johan Werles koropera Pandoras Æske (2000) og seneste solorolle i Henrich Sctütz Saul, Saul, was verfolgst du mich (2018), samt flere solo- og duetkoncerter. Desuden har Kasper modtaget 1,5 års sangundervisning på Det Jyske Musikkonservatorium. Ved flygelet sidder pianist Vibeke Bonde Persson, kandidat i klassisk klaver fra Det Jyske Musikkonservatorium, hvor hun har studeret hos Jørgen Hald Nielsen. Vibeke blev tidligt i sin karriere særligt optaget af den kammermusikalske og akkompagnementsmæssige del af klaverspillet. Denne del har således haft en betydelig rolle i hendes samlede musikervirke. Hun har spillet i mange forskellige kammermusikkonstellationer, og har desuden spillet med forskellige orkestrer og større ensembler. Ved siden af sit udøvende virke har hun undervist i klaver på bl.a. Favrskov Musikskole og AOF i Randers, og er ansat som organist i Sankt Andreas og Lem sogne i Randers. Hertil flankeres Kasper af sopran Kristine Mågaard, uddannet cand.musicae i klassisk sang, musikdramatik og musikpædagogik fra Det Jyske Musikkonservatorium (DJM) i Aarhus. I 2017 fik hun sin første store scenedebut i rollen som Ursula (understudy) og korsanger i Den Jyske Operas produktion af operaen "Intet", og hun har roller som Pamina (Tryllefløjten, Mozart), Donna Elvira (Don Giovanni, Mozart), Grevinden (Figaros Bryllup, Mozart), Emilia (Flavio, Händel) på sit CV. Efteråret 2022 spillede hun Kokkepigen i Operaen i Midtens opsætning af Nattergalen (Stravinsky). Kristine spiller koncerter med bl.a. guitarist Kirsi Tilk og pianist Esben Lund Brummer, og hun er en aktiv solist i operaer, oratorier og solokoncerter. Hun har optrådt på scener i flere steder i Danmark, Sverige, Tyskland og Letland. Ved orglet sidder kirkens organist Hanne Lund Nielsen. FRI ENTRE
Vis kort
7. Okt Andet/Ukendt

Kaffekoncert

Lørdag den 7. oktober 2023, kl. 15-16.
Hornbæk sognegård, Hornbæk Kirkevej 7, Randers NV
Lyden af Paris Claude Chichon og Emir Bosnjak spiller og synger kendte viser fra den franske sangskat, fremført i bedste franske stil - med sang, klaver og musette-harmonika. Ægte og autentisk, nøjagtig som om du sad på en café i Paris..

Alle er velkomne. Der opfordres til at give et lille bidrag til vores menighedsplejekonto (tilsvarende de tidligere 20 kr. for kaffe)
Vis kort
11. Okt Andet/Ukendt

Koncert med voksenkoret i Essenbæk Kirke

Onsdag den 11. oktober 2023, kl. 19.30-20.30.
Essenbæk Kirke, Volkmøllevej 2, Assentoft, Randers SØ
'Nu lyser bøgens blade atter op', hedder en af de sange, som koret skal synge - en let og glad efterårssang. Vi skal også høre mere alvorlige sange, fx 'Jeg venter dig, Herre Jesus, til dom'..

Det bliver en farverig buket med både noget kendt og noget ukendt. Der er selvfølgelig også fællessalmer på programmet. Alle er velkomne, og der er gratis entré
Vis kort
11. Okt Andet/Ukendt

Sangaften ost & rødvin

Onsdag den 11. oktober 2023, kl. 19.30-21.
Sankt Andreas Kirke, Hadsundvej 81, Randers NØ
Metalkoret Scandia synger koncert i kirken kl.1930-2000 Kl.2000-2030 ost & rødvin i de tilstødende gemakker kl.2030-2100 højskolesang/fællessang ved bordene under Vagn Egon's ledelse..
Vis kort
16. Okt Andet/Ukendt

Spil rock! - Kom til Bandworkshop

Mandag den 16. oktober 2023, kl. 10-14.
Pris: Fri entré Køb/bestil billet
Randers Bibliotek, Hovedbiblioteket, Stemannsgade 2, Randers C
Så er der gratis bandworkshop med lærere fra Randers Musikskole på Randers Bibliotek..

Spiller du guitar, bas, klaver, trommer - eller synger du, kan du gratis komme til bandworkshop med lærere fra Randers Musikskole.
Det er Rikke Bjerring, sang, Boyana Bjørn, klaver, Knud-Erik Jensen, guitar, Jan Naaijen, trommer, og Frederik Hagner, bas

Vi slutter dagen med en lille koncert kl. 13.30.

Tilmelding nødvendigt med angivelse af instrument, alder og niveau (nybegynder/øvet). Yderlige oplysninger hos Peter Elmelund pe@randersbib.dk eller tlf. 20 12 58 48.

Du må meget gerne medbringe eget instrument.

For de 10-14 årige.

Tilmelding skal ske
Vis kort
18. Okt Andet/Ukendt

Koncert med Aarhus Solist Ensemble - Fra Skagen til Jerusalem

Onsdag den 18. oktober 2023, kl. 19.30.
Pris: Fri entré
Sankt Andreas Kirke, Hadsundvej 81, Randers NØ
Kom med "Fra Skagen til Jerusalem" i selvskab med trompetisten Boris Kertsman, organisten Louise Boll og virtuoso-harmonikaspilleren Iliya Magalnyk fra Israel..

Kombinationen af harmonika, trompet og orgel er en sjælden oplevelse, som byder på en spændende rejse fra Carl Nielsen og Skagens komponister til jødisk folkemusik og lyden af klezmer og balkan. Du vil ikke komme til at kede dig under denne koncert!

Koncerten er et samarbejde mellem Aarhus Solist Ensemble og gæstemusikeren, Iliya Magalnyk.

Aarhus Solist Ensemble er et musikerkollektiv bestående af debuterede og studerende fra Solistklassen fra Det Jyske Musikkonservatorium, musikere fra Aarhus Symfoniorkester og andre dygtige musikere fra Aarhus-området. Ensemblet stræber efter at bidrage til det jyske kulturmiljø med kammermusik på højeste plan, samt at støtte det enorme musiske talent i området, blandt andet gennem tværfaglige projekter med uddannelsesinstitutioner og andre kunstformer.

Gratis entré
Vis kort