Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 26 events i Randers Kommune mellem 27. nov. og 26. dec. 2020

27. Nov Andet/Ukendt

Love Shop 3

Fredag den 27. november 2020, kl. 20.
Pris: Entré: 295 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Turbinen kl. 20.00 Nummererede borde Varighed: 2 x 40 min. Arrangør: Turbinen Foto, video, audioudstyr og drikkevarer må ikke medtages Dørene åbnes kl. 19.00..
Vis kort
28. Nov Andet/Ukendt

Julefrokost

Lørdag den 28. november 2020, kl. 18.
Assentofthallerne, Stadionvej 41, Assentoft, Randers SØ
Vis kort
1. Dec Andet/Ukendt

Obs. Ændret tidspunkt: Julekoncert med Randers Kammerorkester

Tirsdag den 1. december 2020, kl. 18.30-19.30 & 20-21.
Langå Kirke & Sognegård, Ulstrupvej 30B, Langå
Tirsdag den 1. december er dagen for den traditionelle julekoncert med Randers Kammerorkester i Langå Kirke. Der plejer at være fuldt hus, og der er sædvanligvis lidt godt til ganen bagefter..

Desværre må det i år blive lidt anderledes: På grund af corona-restriktioner må der kun være 40 publikummer i kirken. Dette medfører, at vi i år vil afholde 2 koncerter for at kunne give så mange som muligt adgang til denne dejlige oplevelse med Randers Kammerorkester under ledelse af den altid veloplagte David Riddell. Der vil blive koncert kl. 18.30 og kl. 20.00. Vi er desuden nødt til at lave forhåndstilmelding, så vi ikke skal stå og afvise gæster ved indgangen. Derfor starter vi telefonisk tilmelding på tirsdag den 24. kl. 12.00. Man tilmelder sig på tlf.: 23209848. Tilmeldingen kan kun ske ved direkte forbindelse, altså ikke på telefonsvareren, og man får således straks accept på tilmeldingen. Er telefonen optaget må man prøve igen. Tilmeld navn og tlf.nr. og antal personer, også ikke-medlemmer, samt til hvilken af koncerterne man ønsker plads. På gensyn og med venlig hilsen Bestyrelsen for Langå Koncertforening og Menighedsrådet ved Langå Kirke. Obs. I denne uge udkommer det nye kirkeblad, og her er ovenstående ændringer desværre ikke kommet med i tide. Man bedes derfor se bort fra opslaget om koncerten i kirkebladet og holde sig til det, der står ovenfor. Mange tak. Om Randers Kammerorkester: Randers Kammerorkester er Danmarks eneste permanente professionelle kammerorkester. Orkestret spiller hvert år omkring 110 koncerter, der tæller orkester- og kammerkoncerter i Randers og det øvrige Danmark, slotskoncerter, skolekoncerter, børnekoncerter og operaforestillinger. Sammen med regelmæssige transmissioner i Danmarks Radio, en lang række cd-udgivelser og workshops har orkestret markeret sig som en vigtig institution i dansk musikliv
Vis kort
2. Dec Andet/Ukendt

Sogneeftermiddag

Onsdag den 2. december 2020, kl. 14.30-16.30.
Johanneskirken, Vorup Boulevard 29, Randers SV
Julehygge med lotteri, og julemusik ved sanger Anne Roed Refshauge og organist Monica Møller..
Vis kort
2. Dec Andet/Ukendt

Julekoncert, Randers Kammerorkester

Onsdag den 2. december 2020, kl. 19-20.30.
Hornbæk sognegård, Hornbæk Kirkevej 7, Randers NV
Denne aften har vi endnu engang den store fornøjelse at høre Randers Kammerorkester afholde en julekoncert i Hornbæk sognegård..

Ved koncerten vil orkesteret spille musik af Bach, Händel, Vivaldi, kompositioner og arrangementer over kendte danske og engelske julemelodier m.fl. Koncerten dirigeres af David Riddell, som er kunstnerisk og administrativ leder af orkesteret. Koncerten afholdes med de gældende sikkerhedsrestriktioner - p.t. må der være 60 siddende publikummer i Hornbæk kirke. Der er fri entré. Evt. bidrag vil gå til Folkekirkens Nødhjælp. Alle er velkomne. Randers Kammerorkester (RKO) er Danmarks eneste permanente professionelle kammerorkester og blev grundlagt i 1945. De spiller hvert år omkring 110 koncerter i Randers og det øvrige Danmark, slotskoncerter, skolekoncerter, børnekoncerter og operaforestillinger. Sammen med regelmæssige transmissioner i Danmarks Radio, en lang række cd-udgivelser og workshops har orkesteret markeret sig som en vigtig institution i dansk musikliv. Med udgangspunkt i Værket, hvor RKO hver sæson spiller omkring tyve abonnementskoncerter, har orkesteret desuden en omfattende turnevirksomhed. De har optrådt i bl.a. Kina, Rusland, Grønland, Island, Estland, Syrien, Italien, Skotland, Norge og Sverige. Blandt fremtrædende danske og udenlandske gæstemusikere og solister, som har arbejdet sammen med RKO, kan nævnes José Carreras, Sir James Galway, Barbara Hendricks, Katrine Gislinge, Bo Boje Skovhus, Nikolaj Znaider m.fl
Vis kort
3. Dec Andet/Ukendt

Bull & Hjorth

Torsdag den 3. december 2020, kl. 20.
Pris: Entré: 150 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Turbinen kl. 20.00 Unummererede siddepladser Arrangør: Folkemusik i Randers Foto, video, audioudstyr og drikkevarer må ikke medtages Dørene åbnes kl. 19.00..
Vis kort
4. Dec Andet/Ukendt

Julekoncert med Randers Kammerorkester

Fredag den 4. december 2020, kl. 19.30.
Lem kirke, Lemvej 51, Randers NØ
Randers Kammerorkester giver julekoncert i Lem kirke. Kom og lade dig fylde af lækre toner fra Randers' fantastiske kammerorkester..
Vis kort
4. Dec Andet/Ukendt

Claus Hempler - Solo

Fredag den 4. december 2020, kl. 21.
Pris: Entré: 295 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Claus Hempler - Solo, Turbinen kl. 21.00 Nummererede siddepladser Arrangør: Turbinen Foto, video, audioudstyr og drikkevarer må ikke medtages Dørene åbnes kl. 20.00..
Vis kort
4. Dec Andet/Ukendt

Claus Hempler - Solo på Turbinen

Fredag den 4. december 2020, kl. 21.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Randers Kammerorkester, Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Oplev Claus Hempler i en solokoncert på Turbinen i Randers. Glæd dig til en særlig solokoncert med Claus Hempler som er bygget op gennem en lang, omfattende og succesfuld karriere i dansk musik..

En særlig solokoncert

Glæd dig til en helt særlig solokoncert med dansk pops elegantier, melankolske crooner, Mørkets Fyrste og hvilke andre navne Claus Hempler ellers har samlet sig gennem en lang, omfattende og succesfuld karriere i dansk musik. Selvironisk går Claus Hempler til musikken og med et legesygt glimt i øjet og et skælmsk smil i mundvigen kan I glæde jer til en spændende solokoncert.

Musikernes musiker

Allerede i starten af halvfemserne fik Claus Hempler en særlig rolle inden for dansk musik. Først blev han en fast del af Fielfraz, som blev spået til at være Danmarks "next big thing". Dog nåede bandet aldrig videre end Danmark trods begejstret omtale. Efter Fielfraz gav Claus Hempler omverden en håndfuld klart definerede soloudspil som i dag har gjort ham til musikernes musiker i Danmark.

#turbinenranders #visitranders #visitaarhusregionen

Kontakt: turbinen@vaerket.dk / +45 89 13 51 10
Vis kort
5. Dec Andet/Ukendt

Kaffekoncert i Hornbæk sognegård

Lørdag den 5. december 2020, kl. 15-16.30.
Hornbæk sognegård, Hornbæk Kirkevej 7, Randers NV
Denne eftermiddag hører vi Vokalensemblet GAIA, som synger advents- og julemusik med udgangspunkt i nordisk og engelsk tradition. GAIA er et kammerkor med base i Århus, og ledes af korets medstifter og faste dirigent, Søren Kinch Hansen..

GAIA har samarbejdet med bl.a. Århus Sinfonietta, Concerto Copenhagen, Ensemble Zimmermann og DJM-Percussion. Vedr. korets navn: "Gaia er Moder Jord i den græske mytologi og navnet betegner desuden den teori, som den britiske forsker J.E. Lovelock har fremsat om planeten Jorden som en sammenhængende, selvregulerende organisme. Med navnevalget vedkender vi os en vis (jysk) jordbundethed og samtidig en hengivenhed for det frodige, kreative og organiske princip, som gør musik til liv mellem mennesker." Koncerten afholdes med de gældende sikkerhedsforanstaltninger. Der er fri entré, kaffe 20 kr
Vis kort