Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
9/9 2014
Tante Olga
Søndergade 6
8900 Randers C
Tlf: 86 41 19 70 Fax: 86 40 51 73

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 56.4573, Lon 10.0387
Åbent: Tor kl. 20-03, fre kl. 15-05 og lør kl. 20-05
Entré: Fra 30-130 kr

Tante Olga er foruden et spillested med et stort tilbud af levende musik og Stand Up Comedy Shows også et natdiskotek, en pub, en restaurant der tilbyder selskabslokaler og afvikling af enhver fest. Email: info@tanteolga.dk


Viser 15 events fra/efter 9. apr. 2020

18. Apr Funk/Blues/R&B

Shades Of Blue

Lørdag den 18. april 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 175 kr) Køb/bestil billet
Tante Olga,
Søndergade 6, Randers C
"Sublimt sammentømret, teknisk suverænt og med et musikalsk overskud af uanede højder." Sådan lød motivationen, da Shades of Blue - ved den nyligt afviklede Danish Music Awards Blues på Turbinen i Randers - vandt Blues Liveprisen 2018..

Det var en beæret kvartet, der efterfølgende gik på scenen for at modtage den lille, men vægtige jernfugl.

"Vi har øvet os. Og vi er blevet bedre." som bassist Morten Brauner sagde det
med et lunt glimt i øjet, da DMA-statuetten blev overrakt.

Prisen er ikke det eneste Aarhus-gruppen kan fejre. Netop i år er det nemlig 30 år siden Shades of Blue blev dannet. Gennem årene har bandet givet et utal af koncerter på scener i ind- og udland og spillet for et publikum, der tæller fans i alle aldre. Koncerterne er det levende bevis på, at Shades of Blue placerer sig i en kategori for sig. Som det lyder i en anmeldelse fra Aarhus Jazz Festival:
"James Loveless synger med en ubesværet sjælfuldhed, fylde og timing, der er de færreste beskåret. Uffe Steen optræder opfindsomt og virtuost med den jazzede tilgang, der gør hans bluesspil ulig alle andres på den danske scene. Og Morten Brauner og Claus Daugaard er måske den bedste rytmesektion i dansk blues, med deres klippefaste og altid veloplagte melodiske spil og deres gode kontakt til solisterne." (Bluesnews)
Shades of Blue's helt særlige nerve og autenticitet er mere end intakt her tre årtier efter, at bandet spillede sin første koncert. Forsanger James Loveless er vokset op med blues og gospel i Florida. Rødderne slår ikke bare igennem, når han synger, men også i hans rolle som sangskriver. Hans stilsikre originalnumre med iørefaldende hook-lines er et stærkt og ægte bud på en respektfuld nytolkning af bluesen. Sangene giver gruppen et ekstra dynamisk gear og frirum til at 'lege' ved koncerterne. Udover egne numre tager Shades of Blue også bluesklassikere fra mestre som Muddy Waters og Howlin' Wolf under kærlig behandling.
"Efter at have spillet sammen alle disse år, føler vi os stadig tændte og privilegerede, når vi går på scenen. Det er fantastisk at kunne dele hinandens selskab og sammen gøre det, vi alle brænder for Playing the blues!"

Hos Tante Olga kan vi til stadighed glæde os over de mange gange Shades Of Blue har gæstet Tante Olga gennem de sidste 30 år - det har været rigtig godt hver gang
Vis kort
30. Apr Rock/Pop

Santa Cruz

Torsdag den 30. april 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 175 kr) Køb/bestil billet
Tante Olga,
Søndergade 6, Randers C
JAAA!!! Hvor blev vi glade da telefonen ringede og Frans Bak fortalte os at nogle af branchens dygtigste og fineste mænd tager sammen på landevejen igen i EN ENKELT UGE I APRIL 2020! Og, vi var hurtige hos Tante Olga..

SANTA CRUZ har spillet sammen i mere end 30 år. Alle fem bandmedlemmer er veletablerede og højt anerkendte musikere og komponister, som har sat kraftigt præg på det danske musikliv på kryds og tværs af genrerne gennem de sidste mange år. Alligevel bliver de ved med at mødes og udfordre hinanden i deres helt specielle udgave af fusionsmusikken. Poul Halberg (guitar), Frans Bak (keys), Bo Stief (bas), Alex Riel (trommer), Hans Ulrik (sax) Santa Cruz er et dansk orkester som har spillet sammen i mere end 30 år. Alle fem bandmedlemmer er veletablerede og højt anerkendte musikere og komponister, som har sat kraftigt præg på det danske musikliv på kryds og tværs af genrerne gennem de sidste mange år. Alligevel bliver de ved med at mødes og udfordre hinanden i deres helt specielle udgave af fusionsmusikken. Hver bidrager med det de kan indenfor jazz og rock og det bliver kombineret med gode melodier, og fantastiske soloer. De er musikalske legekammerater i et univers af rock, jazz og det indimellem. Enhver der har oplevet en livekoncert med bandet vil ikke være tvivl om, at de elsker det! Orkestret har udgivet 4 anmelderroste albums siden debuten i 1985. Alex Riel har netop modtaget den ærefulde Ken Gudman Pris. I den forbindelse blev Santa Cruz gendannet for at hylde deres bandmedlem, det gav orkestret en ny energi, og en kæmpe lyst til at spille koncerter igen. Både for at præsentere de bedste af deres ældre numre, og for at mærke musikken vokse og udvikle sig sammen med publikum
Vis kort
1. Maj Rock/Pop

Rage Again

Fredag den 1. maj 2020, kl. 21.
Pris: (Entré: 100 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Tante Olga,
Søndergade 6, Randers C
STOR energi kanaliseret ud gennem de bedste numre fra Rage Against The Machine Køb billet:..

Energien ryger helt til tops, når RAGE AGAIN denne aftenen besøger Tante Olga. RAGE AGAIN er langt mere end et knivskarpt RATM tribute band - det er en bevægelse! De tre aarhusianere eksekverer musikken og vokalen med militærisk præcision, og kanaliserer det oprindelige raseri - et raseri, der har skabt klassikere som BOMBTRACK, BULLS ON PARADE og KILLING IN THE NAME.

RAGE AGAIN leverer lydbølgerne med et vildskab og et groove, der kickstarter masserne hurtigere end de kan skrige "f$EURk you I won't do what you tell me!"

TAKE THE POWER BACK!
Vis kort
13. Maj Andet/Ukendt

Søren Andersen - Clinic og koncert

Onsdag den 13. maj 2020
Pris: (Entré: 225 kr) Køb/bestil billet
Tante Olga,
Søndergade 6, Randers C
Søren andersen nyt soloalbum og turné i marts 2020En mand med mange talenterSuperguitarist, sangskriver, producer og medindehaver af det legendariske MEDLEY STUDIE..

Kendt som den ene halvdel af det danske guitarfænomen ELECTRIC GUITARS og mangeårig guitarist for Mike Tramp. Turnéer og livejobs med bla. Anne Linnet, Sanne, Jesper Binzer og Marco Mendoza. Ja selv D.A.D har han været afsted med, da han i en periode varetog bassen for sygdomsramte Stig Pedersen.De kendtes guitaristGennem årene har Søren Andersen da også delt scene med nogle af verdens mest ansete guitarister og ikke mindre imponerende er hans årelange samarbejde med Deep Purple-sangeren Glenn Hughes med hvem han har rejst verden tynd og spillet riffs, licks og soloer til alle de gamle klassikere og han er da også at finde på Glenn Hughes seneste soloplade 'Resonate' som guitarist og co-producer. Det har selveste Joe Satriani himself bemærket. Sådan sagde han tidligere på året til musiksitet Aficinado:"...Wow, listen to that!" This guitarist is somebody I don't know who's also the co-producer, Soren Andersen, and man, he's so good-every time I put the record on, I go, "Hey, I didn't hear that before." I love when an album does that to me. Glenn has always played with great guitarists, and he's got another one with Soren Andersen..."Flotte ord fra en mand, der ved hvad han taler om.Nyt soloalbum ude til efteråretOg nu er Søren så klar med hans nye soloalbum om hvilket han siger:"...Det her er et livsprojekt. Jeg har altid haft den her type plade i mig. Jeg ved godt, det ikke er særligt hipt, men nu skal den bare ud. Det er min hyldest til en periode i 80'erne med Topgun og Miami Vice. Det er mere den slags temaer, end det er pral..."Albummet der har fået titlen 'Guilty Pleasures' udkommer 11. oktober, men allerede nu kan man høre og se numrene 'City Of Angels' og 'Birdfeeder'. Liveshows og ClinicI forbindelse med udgivelsen er der planlagt en kortere turné i foråret 2020 hvor Søren Andersen, sammen med et hold af kompetente musikere, vil præsentere sangene fra det nye album.Og som lidt ekstra guf for aspirerende 'superguitarister ' og andre interesserede med billetter til aftenens koncert, vil Søren umiddelbart før hvert arrangement afholde en clinic. Her vil han fortælle om iværksættersiden af at være prof. musiker. Hvad det kræves af dig som sideman. Sammensætning af udstyr og meget, meget mere. Der vil afsluttende være en Q & A runde, hvor gæsterne har mulighed for at stille spørgsmål.Alt i alt er der her lagt op til en musikalsk oplevelse i særklasse.Som et lille kuriosum kan det nævnes , at langt tilbage i i 90'erne var Søren på Tante Olga, som ung guitarist i bandet Kick The Kangaroo - der er løbet meget vand i Gudenåen siden da
Vis kort
16. Maj Rock/Pop

Best Of Bowie

Lørdag den 16. maj 2020
Pris: (Entré: 175 kr) Køb/bestil billet
Tante Olga,
Søndergade 6, Randers C
En hyldest til David Bowie - Sublim hyldest til en af de største Rock Ikoner, autentisk og med stor styrkeBest Of Bowie tager os igennem memory lane, når de blænder op for nogle af de største, men også mindre kendte sange, fra det britiske musik-ikon..

David Bowie.De bringer dig tilbage til ham, der voksede fra at være sing-a-song writer, til Ziggy Stardust, over til Major Tom og forbi The Thin White Duke, før han viste sig som David Bowie. Udover rundhåndet at give massive kæmpehits, udfordrede han både sig selv og publikum og han genopfandt sig gang på gang.Best Of Bowie leverer en koncert med stor erfaring - og de bliver bare bedre og bedre med tiden! Deres fænomenale fortolkninger af Bowies lydspor, har kastet store udsolgte koncerter af sig - både i Danmark, men også internationalt set med koncerter i Sverige og Tyskland spillet for fulde huse.Bandet består af dedikerede professionelle musikere, som alle brænder for Bowies numre og de har som deres mission, at holde liv i musikken, ved at bringe dig så tæt på den ægte vare som muligt.Best of Bowie vil gøre alt der står i deres magt til at genskabe stemningen
Vis kort
20. Maj Foredrag

Ølsmagning hos MacAle med Ølsommelier Per Boye Jørgensen

Onsdag den 20. maj 2020, kl. 18.
Pris: (Entré: 298 kr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Tante Olga,
Søndergade 6, Randers C
Et solidt måltid mad, Ølsmagning med gode indspark og historier..

Per Boye Jørgensen har i over 10 år arbejdet i Bryggeribranchen, hvor han har oparbejdet en god og bred viden om øl i almindelighed og Craft Beer i særdeleshed.

Per fortæller om aftenens Ølsmagning : " Jeg afholder en smagning hvor vi bl.a. runder øllets historie, ingredienser og den rejse øllet er på generelt.

Men vigtigst af alt, så skal vi smage på øl. Vi skal smage på nogle af de forholdsvis "nye drenge" på den danske Craftscene og skal smage øl fra bl.a. Anarkist, Kissmeyer, samt Schiøtz.

En god "allround" ølsmagning, til dig der måske deltager på sin første smagning eller bare gerne vil have rigtigt godt øl med en god historie til.

Skål og velkommen
Vis kort
22. Maj Rock/Pop

Marco Mendoza

Fredag den 22. maj 2020, kl. 21.
Pris: (Entré: 215 kr) Køb/bestil billet
Tante Olga,
Søndergade 6, Randers C
En aften med en af verdens fremmeste Rockbassister og Rock-Verdensstjerne..

Den anmelderroste bassist og sanger fra The Dead Daisies, Thin Lizzy og Whitesnake, Marco Mendoza kan denne aften opleves på Tante Olga, når han gør stop i Randers på sin Europa Tour 2020 (det eneste sted i jylland, at bemærke). En mulighed for, at opleve en levende legende, som gør aftenen elektrisk og speciel Rock - begivenhed.

Med sine virtuose og meget efterspurgte færdigheder som bassist og sanger, har han desuden optrådt som gæste- og sessionmusiker med blandt andet Glen Hughes (Deep Purple), Tommy Shaw (Styx), David Coverdale (Whitesnake), Dolores O'Riordan (Cranberries) og Neal Schon (Journey).

For tiden er han en fast del af det amerikanske superband The Dead Daisies, når han ellers ikke har travlt med sin solokarriere.

"Viva La Rock" er Marco Mendoza's seneste skud på stammen over hæsblæsende solo albums. Det er rock når det er bedst - uden så meget dikkedarer! Albummet er i øvrigt produceret af danske Søren Andersen (Electric Guitars, Glenn Hughes).

Tante Olga er stolte over at kunne præsentere en af de ikoniske Rockmusikere og har arrangeret Meet'n'Greet med Marco Mendoza for signering, selfies mm., med adgang til alle der købt billetter i forsalg.

Entré: 215 kr. (Excl. gebyr)
Entré i døren: 250 kr. i døren
Vis kort
23. Maj Rock/Pop

Paul Eastham og Finlay Wells

Lørdag den 23. maj 2020, kl. 20.00.
Pris: (Entré: 110 kr) Køb/bestil billet
Tante Olga,
Søndergade 6, Randers C
Intim koncert med Paul Eastham & Finlay Wells når de lægger vejen forbi Tante OlgaErfaringen er altoverskyggende når sangeren Paul Eastham og guitaristen Finlay Wells gæster Tante Olga d. 23. maj..

With thousands of concerts, the two experienced gentlemen dazzle for an intimate concert, delivered superior with powerful and moving vocals that bring soul and character to the evening. Paul Eastham formed back in 2007 the international Celtic rock band "Coast" as he is frontman and songwriter for. Coast has appeared in a sea of places with concerts in i. Denmark, Germany, Scotland, England and Norway.Paul has developed as an acoustic artist and has quickly gained wide international recognition. At the same time, Finlay Wells makes a fantastic guitar sound that is well composed for more than 20 years. Look forward to a wonderful evening with Celtic touch and talented musicians who know their metier

Vis kort
29. Maj Rock/Pop

Emmelie De Forest

Fredag den 29. maj 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 250-300) Køb/bestil billet
Tante Olga,
Søndergade 6, Randers C
Hun er god på skærmen, men endnu bedre Live!.

Emmelie De Forest indtager scenen på Tante Olga, hvor hun med sin fantastiske stemme og charme ganske sikkert tryllebinder publikum. Ved koncerten hos Tante Olga, som jo er et mindre spillested, skabes et helt særligt nærvær med publikum: "Jeg når jo at have øjenkontakt med alle under koncerten, og det er meget intimt," fortæller Emmelie.

Emmelie De Forest blev i 2013 danmarkskendt, og senere hen verdenskendt, da hun med superhittet "Only Teardrops" skrev sig ind i historiebøgerne og vandt Eurovision Song Contest - endda med flest point af en dansker, nogensinde.

Siden 2013 har Emmelie De Forest udgivet musik med stor succes. Diskografien tæller flere singler og EP's samt to albums og er meget mere end Melodi Grand Prix. Med over 80 selvskrevne anmelderroste sange, bidrager hun med ny lyd, både til sig selv, men også til andre musikere.

Denne aften vil hun, sammen med sit band, fremføre flere af hendes sange fra hendes to albums samt udvalgte covernumre, men også flere nye endnu ikke udgivet numre, ser dagens lys denne aften. Aftenen byder på sjæl, charme og en fantastisk lydscene, som kombinerer akustiske- og elektroniske kompositioner.

Der er således også mulighed for spisning før arrangementet. Spisning før koncerten fra kl. 17.30 : 148 kr. Menu Tunmousse m/Tilbehør, Svinekam u/Svær, Petit Kartofler, Paprikasovs, Bønnesalat, Is
Vis kort
12. Jun Funk/Blues/R&B

Esben Just & HP Lange Trio

Fredag den 12. juni 2020, kl. 21.
Pris: (Entré: 185 kr) Køb/bestil billet
Tante Olga,
Søndergade 6, Randers C
En konstellation der SKAL opleves!.

Esben Just og HP Lange har begge længe tilhørt den del af musiklivet i DK som sværger til den håndspillede og groovy musik med rødder i blues, jazz og gospel.

Esben Just har sammen med spjustfrost og sine egne trioer gjort, specielt musikken fra New Orleans, til sit varemærke.

HP Lange er funderet i blues traditionen, men har selv boet i New Orleans, og den specielle sound fra byen og Louisiana er ikke fjern for ham.

I disse koncerter med Esben Just & HP langes trio, er der lagt op til et frugtbart samarbejde mellem to solister, der kender deres virkemidler og elsker musikken de fremfører.

Når de to sammen lægger fra land med en af landets bedste rytmesektioner - Jens Kristian Dam & Dave Stevens - er der garanteret en råswingende koncert fra start til slut.

H.P. Lange er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. Som en af de få fortolkere af den akustiske bluestradition, har han siden midt-80'erne spillet mere end 100 koncerter om året i Danmark og udlandet - lige fra små klubber til de store blues & jazz festivaler.

HP Lange har gennem tiden spillet sammen med stort set alle på den danske bluesscene - især med landevejskammeraten Troels Jensen, som han har udgivet fire cd'er sammen med siden 2002. I 1994 tilbragte han et halvt år i New Orleans. I Louisiana og i Mississippi gravede han sig endnu dybere ned i bluestraditionen. Han spillede fast på flere klubber i New Orleans og mødte og lærte bl.a. fra delta-bluesmesteren, John Mooney. Han spillede jobs i Memphis og i Mississippi Deltaet med guitaristen Kenny Brown, som introducerede ham til den specielle bluestradition i de bakkede områder i det nordlige Mississippi. Her mødte og spillede han desuden med blues legender som Junior Kimbrough og R.L. Burnside.

H.P. Lange har udgivet ni cd'er i eget navn. To af dem har vundet "The Danish Music Award" for bedste blues/roots udgivelse. Flere af cd'erne er blevet nomineret bl.a. for bedste folk-instrumentalist
Vis kort