Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
9/9 2014
Tante Olga
Søndergade 6
8900 Randers C
Tlf: 86 41 19 70 Fax: 86 40 51 73

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 56.4573, Lon 10.0387
Åbent: Tor kl. 20-03, fre kl. 15-05 og lør kl. 20-05
Entré: Fra 30-130 kr

Tante Olga er foruden et spillested med et stort tilbud af levende musik og Stand Up Comedy Shows også et natdiskotek, en pub, en restaurant der tilbyder selskabslokaler og afvikling af enhver fest. Email: info@tanteolga.dk


Viser 12 events fra/efter 23. okt. 2019

25. Okt Funk/Blues/R&B

Boo Boo Davis

Fredag den 25. oktober 2019
Pris: (Entré: 180 kr) Køb/bestil billet
Tante Olga,
Søndergade 6, Randers C
Legendariske Boo Boo Davis tilhører den sidste generation af delta blues musikere, der skriver og spiller blues baseret på erfaringer fra det hårde liv i Mississippi Delta..

Boo Boo Davis er født og opvokset med arbejde i bomuldsmarkerne i Drew, Mississippi, som ligger i hjertet af Mississippi Delta. Specielt dette område var en magnet for nogle af datidens største musikere. Boo Boo arbejdede fra han var ganske ung i bomuldsmarkerne og her sang man højlydt for at få de lange, opslidende timer på bomuldsmarkerne til at gå hurtigere. Ligeledes sang han i en meget tidlig alder i kirken. Det er her han uden tvivl udviklede sin store, voluminøse blues-vokal. I hjemmet blev der spillet rigtig meget, hvor musikere som John Lee Hooker, Elmor James, Robert Pete Williams mfl. jævnligt deltog i musikudfoldelserne. Boo Boo Davis fik musikken ind med modermælken. Allerede som femårig spillede han mundharpe, og som trettenårig beherskede han guitaren. Herefter begyndte han at optræde for andre. Han har spillet med alle de største (også de mindre) inden for bluesmusikken. Nu kan han opleves i Randers hos Tante Olga, hvilket må være et must for alle, der elsker Delta-blues!
Vis kort
1. Nov Rock/Pop

Noahs Ark

Fredag den 1. november 2019, kl. 20.
Pris: (Fri entré)
Tante Olga,
Søndergade 6, Randers C
Tante Olgas bidrag til Spil Dansk ugen i Randers er Noahs Ark, der har udvalgt et spændende og varieret musikprogram denne aften. Fra skøn pop med flerstemmig sang til hårdtslående rock..
Vis kort

Blues Explosion

Fredag den 8. november 2019
Pris: (Entré: 175-318 kr) Køb/bestil billet
Tante Olga,
Søndergade 6, Randers C
Oplev toppen af dansk blues på én og samme aften!Det er et rent musikalsk overflødighedshorn, når toppen af dansk blues mødes til en fantastisk blues aften på Tante Olga..

Blues Explosion er et nyt, spændende tiltag inden for den danske blues-verden, og som den nye superkonstellations navn indikerer, er der virkelig tale om en blueseksplosion. I Blues Explosion mødes nemlig tre af de absolut største stemmer fra den danske blues-scene: Big Creek Slim, Miriam Mandipiri og Mr. Blues himself - Troels Jensen. Her er altså tale om noget af det bedste indenfor Dansk Blues i dag.Big Creek Slim er indbegrebet af blues med en stemme og en blues-feeling uden lige. Han er bl.a. inspireret af helte som Muddy Waters, Howling Wolf og John Lee Hooker. Han tryllebinder publikum med sin stemme og sit nærvær, og han har derfor helt fortjent vundet priser som "Årets Danske Bluesnavn 2015", "DMA Årets Blues Album 2016 og 2017".Miriam Mandipiri er Danmarks nye store blues-, jazz- og gospeldronning. Den betagende sangerinde er født i Zimbabwe og finder inspiration i legender som Ella Fitzgerald, Etta James, Bessie Smith og Aretha Franklin. Mandipiri har oplevet stor succes på den danske blues-scene de seneste år, hvor hun også er kåret som "Årets Danske Bluesnavn 2016".Troels Jensen er "dansk blues' godfather". Han har gennem de seneste 50 år slået sit navn fast i Danmark og resten af Skandinavien - bl.a. som frontfigur i Delta Blues Band, mange forskellige blueskonstellationer og gennem sine optrædener med navne som Sonny Terry & Brownie McGee og Bo Diddley. Troels Jensen fik som den første, i 2002, Copenhagen Blues Festival's pris: "Årets Danske Blues Navn 2002".Der kan ikke herske nogen tvivl om, at der virkelig er tale om nogle kraftige musikudladninger, som bliver værd at opleve, når Blues Explosion gæster Tante Olga i november. Det bliver ren kræs
Vis kort
14. Nov Funk/Blues/R&B

BluesJam med Jamvært Ole Frimer

Torsdag den 14. november 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 50 kr)
Tante Olga,
Søndergade 6, Randers C
Bluesjam er et arrangement, hvor alle og enhver i princippet kan smøre stemmebåndene, tage guitaren eller bassen over snakken eller putte mundharpen i lommen og have trommestikkerne klar til at "sidde ind" i de forskellige jamkonstellationer..
Vis kort
15. Nov Rock/Pop

Zididada

Fredag den 15. november 2019, kl. 21.
Pris: (Entré: Entré 215 kr Med julefrokost fra kl. 18.30, 355 kr) Køb/bestil billet
Tante Olga,
Søndergade 6, Randers C
Festlig dansk Pop sensation, man bare skal synge med til. Forsalg af billetter 215 kr. på www.tanteolga.dk. Billetpris ved døren 250 kr. (u.25 ½ pris v/ indgang)..

Der er fest og farver, når ZIDIDADA træder op på scenen hos Tante Olga.

ZIDIDADA er bandet, der introducerede Evig Sol til det danske publikum. I to årtier har bandet turneret land og rige rundt med hits som "Walking on Water", "Zididada Day" og "Princess". Uanset om du har oplevet ZIDIDADA under bøgen i Skanderborg eller på en ukendt mark i det mørke Jylland, vil du nikke genkendende til bandets altid positive og smittende budskab. Stilmæssigt er der ingen love og regler, men reggae har altid haft stor indflydelse på bandets lyd. ZIDIDADA holder fast ved det, der står deres hjerte nært - nemlig den gode melodi og så pop med stort P. Bandet er kendt for at sætte gang i festen og det gode humør med deres vanedannende og glade popmelodier.

ZIDIDADA peakede albummæssigt i 00érne, men succesen og historien om bandet er slet ikke slut endnu. For ZIDIDADA er ikke et band, der på nogen måde har ligget på den lade side - tværtimod. Kærligheden for solskinsbandet har rykket sig ud til de danske livescener, hvor bandet spiller omkring 100 koncerter og festivaler om året. Med andre ord er ZIDIDADA altså still going strong og klar til at levere gode oplevelser, strålende humør og ikke mindst masser af Zididada Days!

Julefrokostmenu: Sild m. Hjemmelavet Karrysalat, Æg & Rejer, Fiskefilet, Juleskinke, Flæskesteg, Medister, Hvide- og Brunede Kartofler, Rødkål, Rødkålssalat, Ris A La Mande m/Kirsebærsovs

Forsalg: www.tanteolga.dk fra den 10. juni
Vis kort
22. Nov Funk/Blues/R&B

Sue Foley

Fredag den 22. november 2019, kl. 21.
Pris: (Entré: Forsalg på http://bluesnight.dk/vare/sue-foley-band/ 180 kr, ved indgangen 230 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Tante Olga,
Søndergade 6, Randers C
Uovertruffen canadisk bluessangerinde og guitarist Forsalg på http://bluesnight.dk/vare/sue-foley-band/ 180 kr., ved indgangen 230 kr. Tilkøb af Julefrokost fra kl. 18.30, 138 kr. købes på www.tanteolga.dk..
Vis kort
23. Nov Rock/Pop

Mek Pek's Rock'n'roll Trio

Lørdag den 23. november 2019, kl. 21.
Pris: (Entré: Entré 150 kr Med julefrokost fra kl. 18.30, 298 kr)
Tante Olga,
Søndergade 6, Randers C
50'er Rock'n'roll i fuldt firspring. Forsalg af billetter 150 kr. på www.tanteolga.dk. Billetpris ved døren 180 kr. (u.25 ½ pris v/ indgang)..

Mek Peks store kærlighed til 50'er Rock'n'Roll har mange oplevet til koncerterne med "Stjernernes Fritidsband" Hounddogs Allstars. Nu kan Mek Pek opleves hos Tante Olga med sin fremragende Rock'n'Roll Trio, hvor han styrer gulvbassen, lead vokalen og leverer et show med humor, gang i'en og alle de store hits fra Elvis, Little Richard, og alle de andre. Guitaristen Mads Fogt leverer de vildeste solo'er, Jens Daugaard smider det tunge beat på trommerne, og Mek Pek kravler rundt på bassen, mens han synger sjælen ud.

Mek Pek har også udgivet to Rock'n'Roll albums i 90'erne; Mek & The Pek'a'billies samt jule Rock'a'billy udgivelsen med Mek & The X-mas Peks.

Det bliver mere end " Rocking Around The Christmas Tree.

Julefrokostmenu: Sild m. Hjemmelavet Karrysalat, Æg & Rejer, Fiskefilet, Juleskinke, Flæskesteg, Medister, Hvide- og Brunede Kartofler, Rødkål, Rødkålssalat, Ris A La Mande m/Kirsebærsovs

Forsalg: www.tanteolga.dk fra den 10. juni
Vis kort
29. Nov Rock/Pop

Mike Tramp og Band Of Brothers

Fredag den 29. november 2019
Pris: (Entré: 205-345 kr) Køb/bestil billet
Tante Olga,
Søndergade 6, Randers C
Det er ROCK - råt, intimt og personligt - TRAMP: Not A Fashion - A Way Of LifeMike Tramp er tilbage hos Tante Olga efter sine forrygende, udsolgte koncerter samme sted.Der findes kun e'n Mike Tramp - så enkelt er det..

Han er manden som har rejst verden tynd, og som har optrådt alle steder fra Vesterbro til Los Angeles, Tasmanien til Montreal og Jakarta til Thorshavn. Med 27 albums bag sig, har Mike Tramp fejret sit 40 års jubilæum i rockens tjeneste.Mike Tramp kalder sin musik "Highway Rock'n'Roll"; "Det er alt det, jeg har samlet op gennem mine mange rejser fra alle mine helte og inspirationer".Mike Tramp er et nostalgiskt menneske og mener, at man ikke skal fixe det, der ikke er gået i stykker.Det seneste år har været kæmpe stort for Mike Tramp på livefronten med mange udsolgte koncerter på dansk grund, inklusiv en del af sommerens festivaler samt 60 koncerter i USA.Stærkere musikalsk end nogensinde og med en blanding af den rødternede dug og "American Rock'N'Roll", må man sige, at der kun ER en Mike Tramp!Mike stiller med et kompetent hold af musikere, som har fulgt ham tæt gennem mange år.Mike Tramp skuffer ikke - han leverer varen, og hos Tante Olga glæder vi os til, at Mike kommer tilbage
Vis kort

Midnight Blues 2019

Fredag den 6. december 2019
Pris: (Entré: 150-298 kr) Køb/bestil billet
Tante Olga,
Søndergade 6, Randers C
Biker Blues Rock med garanti for total gang i den.Er der nogen, der i den grad kan sætte gang i en fest, så er det trioen Midnight Blues..

Bandets karakteristiske udgave af bluesrock kalder de selv for "Biker Blues Rock," og der er virkelig smæk på, når de tre rutinerede musikere går i gang. Danmarks bedste blues rock-trio består i dag af Peter Domtorp, guitar og vokal, Carsten Olsen også kendt som "Den skaldede kok", Bas og vokal, samt Klaus Nielsen på trommer og vokal. Med alle de kendte klassikere, glade kommentarer og masser af god musik, bliver det ikke andet end en forrygende aften.The Midnight Blues debuterede som orkester i 1994 og har siden hen slået sit navn fast i det ganske danske liveland, som synonym for den energiladede Blues Rock med hoved-vægten på, at give publikum 100% rockgaranti. Det er i alt blevet til 8 albumudgivelser for energiske band siden 1999 og et hav af gæsteoptrædener i diverse Radio- og Tv-shows.Siden trioens andet album Holy Water har man også i udlandet fået ørerne op for bandets kontante musik, og som et resultat heraf har Midnight Blues i årenes løb haft æren af at være support og special guest for bands som Deep Purple, Bryan Adams, Thin Lizzy og Status Quo - bare for at nævne nogle af de mange store internationale bands, som drengene har turneret med
Vis kort
13. Dec Andet/Ukendt

Danmarks John

Fredag den 13. december 2019
Pris: (Entré: 205-345 kr) Køb/bestil billet
Tante Olga,
Søndergade 6, Randers C
John Mogensens musikalske lydbillede genskabes - garanti for nostalgi og fællessang.Det er lidt som at se John Mogensen live, når bandet Danmarks John går på scenen og synger sange fra John Mogensens bagkatalog med samme sjæl..

Og ånd som den savnede folkekunstner. Der opstår en magi, der ikke er til at tage fejl af, når det musikalske lydbillede bliver nøje genskabt, så publikum føler sig ført tilbage til 70'erne, hvor John Mogensen havde sin storhedstid.Det nye hold bag Danmarks John er troubadurisk, stilrent legende og ikke mindst klar til at surfe på John-bølgen. Man vil opleve en musikalsk legestue på scenen, hvor musikerne spiller på alt, hvad de kan komme i nærheden af, bytter instrumenter og synger A Capella.I front som Danmarks John står Brian Arnold, der med sit autentiske udseende og vokal som John Mogensen, krydrer showet med nostalgiske anekdoter fra folkeheltens liv og eventyr. Danmarks John har fået et nyt format, hvor det bedste fra John Mogensen er mikset med det bedste fra Four Jacks! Fire stærke vokaler er tilføjet det nye setup, hvor den solide kontrabas leder vejen for de velkendte flotte klange, man kender fra Four Jacks klassiske opstilling.Danmarks John har optrådt fra Grønland til Gran Canaria og har rejst hele Danmark tynd med stor succes. Dette har medført utallige udsolgte koncerter landet over.Når bandet spiller op, er der garanti for nostalgi, fest og fællessang!
Vis kort