Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 3 events i Randers Kommune mellem 7. dec. 2019 og 5. jan. 2020

9. Dec Foredrag

Mandagsklub Juleafslutning med overraskelser og lotteri

Mandag den 9. december 2019, kl. 14.30.
Sankt Andreas Kirke, Hadsundvej 81, Randers NØ
Vis kort
11. Dec Foredrag

Med mord i tankerne

Onsdag den 11. december 2019, kl. 16.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Randers Bibliotek, Stemannsgade 2, Randers C
Kom til krimiforedrag med Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm..

Randers Bibliotek byder i samarbejde med Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm på krimiforedrag med de to forfattere ganske gratis i Kulturhusets sal.

Zornig og Lindholms seneste roman, "Et ubetydeligt mord", tager udgangspunkt i en virkelig sag, hvor en voldsramt kvinde gik under jorden ved hjælp af PET, men hurtigt blev fundet af sin eks-mand, så snart han var uden af fængsel igen. "Et ubetydeligt mord" er forhåndssolgt til udgivelse i udlandet.

Lisbeth og Mikael fortæller om tilblivelsen af deres bøger, om udviklingen af plot og karakterer, som altid henter inspiration i virkeligheden - men også om, hvordan virkeligheden har det med at overraske og overgå fantasien. De tænker højt over, hvad en krimi og thriller kan som genre, og hvorfor mange af os i dag bliver draget af mord og uhygge.
Der bliver både alvor og humor, og helt sikkert plads til spørgsmål og svar.

Sted: Kulturhusets Sal
Vis kort
7. Dec Foredrag

Beerwalk Randers

Tirsdag den 1. januar til fredag den 20. december 2019, Alle dage.
VisitRanders, Rådhustorvet 4, Randers C
Med Beerwalk Randers er du sikret en sjov og hyggelig aften! På Beerwalk Randers kan du vælge i mellem 8 meget forskellige udskænkningssteder og du kan få en smagsprøve de 6 af stederne..

De 8 udskænkningssteder er: Barrys Pub, Café Blicher, Café Jens Otto, Café K, Brasserie Mathisen, MacAle, Zwei Grosse Bier Bar og Old Irish Pub. Stederne er lige så forskellige som deres øl, og ligger alle i behagelig gåafstand fra hinanden og i centrum af Randers.

Beerwalk Randers sættet koster 125 kr. pr. person, og indeholder ølglas, et hæfte med kuponer og information om udskænkningsstederne, samt en pose til at holde det hele samlet.

Sættet kan købes hos VisitRanders på Rådhustorvet 4, 8900 Randers C eller kontakt os for at høre om evt. levering.

Husk! Beerwalk kan efter køb anvendes inden for udskænkningsstedernes åbningstider

160 års ølhistorie i Randers

Øllet har haft en fast plads i hjertet og økonomien i Randers siden 1856. Randers har siden dengang været med til at give hele Danmark både påskebryggen og J-dag. Det var så lidt!

Læs mere om byens ølhistorie her

Til firmaarangement eller andet kan der tilkøbes en guide, som sørger for en rute, fortæller om øllets historie i Randers og om de steder der passeres. Kontakt Charlotte Bylling for nærmere info på cb@visitranders.com eller 46 98 51 80
Vis kort