Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 13 events i Randers Kommune mellem 19. aug. og 17. sep. 2022

19. Aug Rock/Pop

SOPH & Band. Tante Olgas scene. Randers Festuge

Fredag den 19. august 2022, kl. 17.
Pris: Fri entré
Tante Olga, Søndergade 6, Randers C
Fredagen starter med besøg af SOPH. Bag navnet gemmer sig den danske sangerinde og guitarist Sofie Randrup. SOPH spiller 2 sæt kl. 17.00 og 19.00..

På Tante Olgas scene optræder SOPH med band, som foruden Sofie Randrup består af hendes trio under ledelse af kapelmester Peter Bo. SOPH fordeler tiden mellem koncerter i Danmark og turnéer i udlandet. SOPH har spillet et par år i Sydøstasien, og her i 2022 har den stået på turnéer i Spanien og Canada.Sofie Randrup har stor erfaring i at underholde store som små forsamlinger og mennesker i alle aldre med musik, som er kendt af de fleste. I Randers Festuge fortolker SOPH den store amerikanske sangskat, men også danske klassikere kommer under kærlig behandling med hendes fantastiske stemme og udstråling
Vis kort
19. Aug Rock/Pop

The Commitments Souvenir. Tante Olgas scene. Randers Festuge

Fredag den 19. august 2022, kl. 21.
Pris: Fri entré
Tante Olga, Søndergade 6, Randers C
De er mere end klar til at indtage scenen og levere den ægte sorte soulmusik til folket. The Commitments Souvenirs lægger op til en festlig koncertoplevelse. Spiller 2 sæt fra kl. 21.00 og 23.00..

Kender du filmen, The Commitments, kender du stort set repertoiret, der består af de fede soul numre fra filmen suppleret med flere numre i samme genre, der passer til bandets stil. The Commitments Souvenirs er garanti for fed musik, fest og farver.

Orkestret, The Commitments Souvenirs, består af 10 erfarne og rutinerede musikere fra forskellige sider af den danske musikscene. Det hele er med, 3 vokaler & kor, blæsergruppe, bas, guitar, trommer & keyboards. Og, alle lægger al deres energi og sjæl i deres performence med følgende mantra : "The Irish are the blacks of Europe. And Dubliners are the blacks of Ireland. And the Northside Dubliners are the blacks of Dublin. So say it once and say it loud, I'm black and I'm proud. (Jimmi Rabbitte fra filmen, The Commitments)" - også selv om de er danske
Vis kort
20. Aug Rock/Pop

Få pulsen op! Bal med "A-Lene med Drengene"

Lørdag den 20. august 2022, kl. 10-10.45.
Pris: Fri entré Køb/bestil billet
Randers Bibliotek, Stemannsgade 2, Randers C
Så er der bal, hvor der skal danses vilde sange med tøjdyrene. Og gerne med bedstemor!.

Tag dit farlige tøjdyr med, og vi vil danse til gode sange, som bliver spillet af det knaldhamrende rigtige rockband "A-Lene med Drengene" med Lene Johnsen, sang og klaver, Peter Elmelund, el-guitar, Niels Ole Husum, bas, og Thomas Ingemann, trommer.

For de 3-6 årige og deres pårørende i Kulturhusets sal.

Både børn og voksne skal have billet
Vis kort
20. Aug Rock/Pop

Michael Trier & Band. Tante Olgas scene. Randers Festuge

Lørdag den 20. august 2022, kl. 13.
Pris: Fri entré
Tante Olga, Søndergade 6, Randers C
Koncert skal give publikum en intens og intim oplevelse. Lokale Michael Trier levere intense koncerter med en helt særlig energi, hvor man kommer helt tæt på sangene, musikken og på en selv. Spiller 2 sæt kl. 13.00 og 15.00..

Det her handler først og fremmest om at skabe en intim/intens stemning og et rum, hvor man kan mødes om historier og musik. Vi vil rigtigt gerne give folk en helt særlig oplevelse, hvor man kommer helt tæt på mig som musiker og som menneske. For jeg er bundærlig og fortæller både de sjove og alvorlige anekdoter, der knytter sig til sangene. Det er enormt vigtigt for os, at vi inviterer vores publikum med ombord som en slags værter for festen, det er der hvor man skaber de allerbedste rammer for en fed koncert når man er fælles om det, at vi er sammen om det. fortæller Michael Trier. Vi trænger så meget til, at mærke fællesskab og mødes omkring musikken, og det vil vi rigtigt gerne være med til og skabe denne lørdag
Vis kort
20. Aug Rock/Pop

Midnight Blues

Lørdag den 20. august 2022, kl. 17.
Pris: Fri entré
Tante Olga, Søndergade 6, Randers C
Bandets karakteristiske udgave af Blues/Rock kalder de selv for "Biker Blues Rock" og der er virkelig smæk på, når de tre rutinerede musikere går i gang. Midnight Blues spiller 2 sæt kl. 17.00 og 19.00..
Vis kort
20. Aug Rock/Pop

Almost AC/DC. Tante Olgas scene. Randers Festuge

Lørdag den 20. august 2022, kl. 21.
Pris: Fri entré
Tante Olga, Søndergade 6, Randers C
Sidste band i Randers Festuge fra Tante Olgas scene bliver rå & uforfalsket Rock'n'Roll med Almost AC/DC. Vi ved hvad vi får og det er så fedt. Almost AC/DC spiller 2 sæt fra kl. 21.00 og 23.00..

Skoledrengsuniformen er pakket og klar, kanonerne er ladt, og kirkeklokken er pudset. Almost AC/DC fyrer op for det helt store show med konfetti, ild og masser energi. Det bliver ikke tættere på den ægte varer! Med et stort anlagt AC/DC show, indtager de 5 fyre fra Silkeborg scenen med en lyd så tæt på de Australske legender som man kan komme. Thomas Povlsen er den danske klon af Angus Young og den sprøde lyd fra en top tunet Gibson SG ringer velkendt ud over Randers Bro, imens Anders Ørnsholt giver den i bedste Brian Johnson stil, med den skrigende og hæse vokal til sange som Thunderstruck, Hells Bells, Back in Black og Highway to Hell mf. Alt imens rytmen holdes tæt sammen af Kim Pedersen på autentisk Sonor trommesæt i lækker kombination med en tung bas fra Claus Jensen og en rytmeguitar fra Søren Stephensen som ville få selveste Malcolm Young til at nikke anerkendende. For Those About To Rock, We Salute You!
Vis kort
27. Aug Rock/Pop

Livemusik m. Rasmus Benner & Smagfulde vine

Lørdag den 27. august 2022, kl. 19:00.
Pris: Entré: 100 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Underværket, Stemannsgade 9 C, Randers C
Få en fantastisk aften med livemusik fra lokale Rasmus Benner og smagning af to vine fra Vinimperiet i Underværket..

Rasmus Benner er et af de nyeste skud på den danske popscene. En kunstner med et helt særligt flair for catchy melodier, tekster med dybde og en stemme, der går lige i hjertet hver gang, han åbner munden. På scenen bliver sangene præsenteret med både indlevelse, stor energi og masser af randrusiansk charme.

Bjarne Jørgensen fra Vinimperiet i Underværket præsenterer to vine med en særlig historie til smagning på aftenen.

Arrangementet starter kl 19.00

Dørene åbner kl 18.30, og der vil være barsalg under hele arrangementet.

Køb billet: https://undervaerket.safeticket.dk/79987/Livemusik_Smagfulde_vine
Vis kort
3. Sep Rock/Pop

Stine Vega flyttes til 3. september

Lørdag den 3. september 2022, kl. 20.
Pris: Entré: 175 kr
Tante Olga, Søndergade 6, Randers C
Stine er igen tilbage hos Tante Olga og Randers med et hold supermusikere. Forsalg: www.tanteolga.dk eller/og https://onlineshopweb.azurewebsites.net/tanteolga/21/QmlsbGV0c2FsZyAy/1363 Billetter købt til 29. april er gyldige ved den nye dato..

Hun er blevet kaldt "dansk rocks største hemmelighed" og omtales af kollegaer i musikbranchen som en af Danmarks bedste sangskrivere. I Januar 2021 udkom Stine Vega med albummet "THE FUNERAL" som har været over 12 år undervejs.

Stine Vegas musikalske karriere blev skudt i gang tilbage i 2002 med debutalbummet "StripClubJunkies", som hun indspillede med bandet af samme navn. De var Ugens Uundgåelige på P3 med singlen "StripClubJunkie" og hittede derefter med singlen "T-shirt man".

Opfølgeren til albummet, som skulle være udgivet i 2009 og udgøre Stine Vegas sologennembrud, kom dog aldrig længere end til mikserpulten i Medley Studiet. En indlæggelse på psykiatrisk afdeling, på grund af en eskalerende bipolar lidelse, satte musikkarrieren på hold.

Jeg kunne simpelthen ikke mere, så jeg tog en benhård, tvungen skilsmisse fra musikken, fortæller Stine Vega.

Vejen tilbage til musikken har været lang og knudret, og har taget til tider dystre detours ind i sindets krinkelkroge, men ikke desto mindre er Stine Vega nu tilbage med et nyt mod til at gøre det hun gør bedst.

Albummet The Funeral består af 10 numre, der med et dynamiske, drømmende og cinematisk lydunivers, leder tankerne hen på store vidder og en stærk americana tradition ala Neil Young og Tom Waits. Stine Vega formår samtidig at ramme hovedet på sømmet med sine ærlige og sårbare tekster

For mig handler musik om en følelse, en stemning, om at få monsteret op til overfladen. Jeg er og bliver en Billie Holiday tekst... længselsfuld, melankolsk og uendelig heartbroken, siger Stine Vega.

Albummet er blevet pustet til live igen i samarbejde med Søren Andersen (Electric Guitars, Jesper Binzer og Glenn Hughes) og en håndfuld af landets dygtigste musikere, der også assisterer navne som Electric Guitars, Mads Langer, Claus Hempler og Love Shop.

Stine Vega følger albummet op med en koncertturné i April/Maj 22, hvor musikken kobles med hendes personlige fortælling om tab, sygdom og heling. Med sig har hun et hold særdeles kompetente musikere bestående af Søren Andersen (Electric Guitars, Jesper Binzer, Sanne Salomonsen) guitar. Jesper Lind (Tim Christensen, Kira & The Kindred Spirits) - trommer og Peter Kjøbsted (Electric Guitars, Nikolaj & Piloterne) - Bas
Vis kort
4. Sep Rock/Pop

Børnerock A Lene med drengene

Søndag den 4. september 2022, kl. 14:30.
Pris: Fri entré
Øster Bjerregrav Forsamlingshus, Østervang 2, Ø. Bjerregrav, Randers NV
Kom til en festlig eftermiddag i Bjerregrav, hvor der er underholdning for børn i følge med voksne. Cafeen er åben for salg af lidt godt til ganen. arrangementet er sponsoreret af Elro fonden kun mod tilmelding på mail til mie_severinsen@hotmail.com..
Vis kort
6. Sep Rock/Pop

Koncert "Cash i kirken" m/Karsten Holm

Tirsdag den 6. september 2022, kl. 19.30-21.30.
Udbyneder Kirke, Udbynedervej 15, Havndal
Koncerten handler om Johnny Cash og de indre kampe, han hele sit liv udkæmpede, og som udmøntede sig i de formidable sange og fortolkninger, han efterlod til denne verden..

Karsten Holm fortæller om Cash' tro, hans dæmoner, stofferne og alkoholen, hans kamp for at holde misbruget nede - den evige kamp mellem det gode og det onde. Det er fortællingen om, hvordan Gud redder ham, da han beslutter at begå selvmord i en grotte. Cash ser lyset (Guds lys), da hans egen lommelygte dør ud. Det er fortællingen om hans forhold til kærligheden, sin elskede og familien - og til de udstødte og de fattige. Cash var forkynder på sin egen måde, og hans eftermæle er historien om en kunstner med hundrede procent autenticitet. Arr. Udbyneder-Kastbjerg Menighedsråd- Støttet af ELRO-fonden
Vis kort