Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 16 events i Randers Kommune mellem 20. jul. og 18. aug. 2019

2. Aug Rock/Pop

Vestpark Festival - en af Danmarks hyggeligste festivaler

Fredag den 2. og lørdag den 3. august 2019, kl. 17.
Pris: (Entré: 150-250)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Vestparken, Parkvej, Langå
Vestpark Festival afholdes hvert år i august i den smukke Vestpark i Langå. Her er både kendte og ukendte musiknavne på programmet, hyggelig stemning og god mad og drikke..

Vestpark Festival er Langå og Randers Kommunes eneste lokale musikfestival. Festivalen har eksisteret siden 1978 og er i dag en vigtig lokal begivenhed med musik for enhver smag. Programmet offentliggøres løbende på festivalens Facebook-side og på www.vestpark.dk
Vis kort
9. Aug Rock/Pop

Stan Urban

Fredag den 9. august 2019, kl. 18.30.
Pris: (Fri entré)
Jazz & Folk Teltet, Dytmærsken, Randers C
50'er Rock'n'roll - Længe leve Rock'n'roll! Der er to ting, der er kommet til Danmark for at blive. Det er rock'n roll og Stan Urban. Manden der spiller 50'er rock med en energi, der rækker langt ind i det 21. århundrede..
Vis kort
9. Aug Rock/Pop

Bluesnight Randers

Fredag den 9. august 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 150 kr (ved døren 200 kr))
Hjemmeside: Se hjemmeside
Underværket, Stemannsgade 9 C, Randers C
Rhythm & Blues Night i Randers Festuge med tonsvis af store hits..

Bluesnight bringer på Randers Festuges første dag tilbage til det tidspunkt, hvor den amerikanske blues for alvor mødte den engelske beat og rock. De to største navne var - og er - The Beatles samt The Rolling Stones. Alle elsker Authentic British Rhythm & Blues, og det bliver der masser af fredag den 9. august på Underværket.

Liverpool Beat er hentet direkte fra verdens mest berømte beatklub, The Cavern Club i Liverpool, hvor den engelske trio spiller mindst én gang om ugen og ofte mere. Det kan ikke blive mere autentisk og nostalgisk end når briterne fyrer "Twist And Shout" og alle mulige andre bundsolide hits af for Bluesnights publikum.

Sticky Fingers - Danmarks bedste Rolling Stones Tribute Band - giver den bas med "Satisfaction" og alle de andre store Stones-hits, så det bliver en fest hele aftenen.

Billetter kan købes i forsalg på www.bluesnight.dk til kr. 150 eller ved døren til kr. 200. Alle Bluesnights medlemsfordele gælder også denne aften. Dørene åbnes kl. 19.00
Vis kort
9. Aug Rock/Pop

Michelle Birkballe med special guest Rock Nalle

Fredag den 9. august 2019, kl. 21.30.
Pris: (Fri entré)
Jazz & Folk Teltet, Dytmærsken, Randers C
To af landets absolut sejeste stemmer mødes, når Michelle Birkballe inviterer Danmarks rock'n'roll konge Rock Nalle med på landevejen i 2019..

Det er 2 forskellige generationer der mødes, men musikalske rødderne solidt plantet det samme sted - nemlig i den sorte amerikanske musik -rock'n'roll, soul og blues.

At 76 årige Nalle har levet et hårdt liv er ingen

hemmelighed, men stemmen er på toppen og udtrykket er stærkere end nogensinde.

Som Michelle siger "dette er også en hyldest til Nalle -det har han sgu fortjent !! Jeg har samlet et hold af musikere, der har spillet med ham igennem tiden og som virkelig mestrer lige præcis denne genre.

Det bliver ikke bedre, så I kan godt glæde jer! Det er once in a lifetime".

Michelle Birkballe og Rock Nalle har tidligere optrådt sammenved særlige lejligheder.

Se hvordan det slår gnister klippet fra 2014 på TV2:

Band:

Jakob Baumgartner: guitar

Josef Baumgartner: piano

Ulrik Bust: sax

Jakob Skytte: bas

Eddi Jarl: trommer
Vis kort
10. Aug Rock/Pop

Klub 85 bands

Lørdag den 10. august 2019, kl. 10.
Pris: (Fri entré)
Jazz & Folk Teltet, Dytmærsken, Randers C
Klub 85 er en musik glad fritidsklub i Randers. Vores musiksmag er alsidig men kendetegnende er, at vi har smil på læben og leverer vores bedste hver eneste gang vi spiller. Vi optræder med flere forskellige bands..
Vis kort
10. Aug Rock/Pop

Løvetand Band

Lørdag den 10. august 2019, kl. 11.
Pris: (Fri entré)
Jazz & Folk Teltet, Dytmærsken, Randers C
Bandet har "rødder" i socialpsykiatrien og har tidligere modtaget støtte fra Randers Musikfond gennem overskuddet i Randers-Ugen..
Vis kort
10. Aug Rock/Pop

Ozon

Lørdag den 10. august 2019, kl. 12.45.
Pris: (Fri entré)
Jazz & Folk Teltet, Dytmærsken, Randers C
Rock´n´roll bandet Ozon havde deres storhedstid i de "glade" 80'ere..

Utallige danske koncerter og halballer, tournéer i Norge, Sverige, Tyskland og ikke mindst Polen, hvor de i 1985 opnåede stor succes,
bla. sammen med Shaky Stevens. Efter 33 år har medlemmerne fundet sammen igen, og kan godt garantere for en god gang rock'n'roll / rockabilly.

Repertoiret består dels af egne "gamle" som nye numre + alle de rock'n'roll evergreens vi alle elsker.
Kort og godt...
På med strutskørterne, danseskoene og glem ikke brylcremen.

Ozon består af:
Leif Schouby: Trommer, Sang.
Gunner Westhausen: Bas, Sang.
Peder Lindbjerg: Guitar, Sang.
Morten Kjeldsen: Guitar, Piano, Sang
Vis kort
10. Aug Rock/Pop

Anders Blichfeldt Solo - Vejen videre

Lørdag den 10. august 2019, kl. 19.
Pris: (Fri entré)
Jazz & Folk Teltet, Dytmærsken, Randers C
I 2019 tager Anders Blichfeldt på turne i hele Danmark med sit nye soloshow 'Vejen Videre'..

Anders har siden 2010 opdyrket 'en mand og en guitar'- genren, ved siden af Big Fat Snake med stor succes, og har spillet mere end 100 solokoncerter.

Big Fat Snake turnerer som bekendt ikke mere fra 2019, så Anders har besluttet at give solokarrieren fuld opmærksomhed. 'Vejen Videre' er første skridt på vej mod nye eventyr.

Der bliver grinet, sunget med, og fældet en lille tåre blandt publikum når Anders Blichfeldt optræder. Det ved enhver der har oplevet ham tidligere. Sådan bliver også på 'Vejen Videre' turneen, for Anders elsker at underholde os, og sætter altid sin egen person forrest når det skal gå ud over nogen. Humoristisk, nærværende, og super musikalsk, ofte med en gammeldags pladespiller med baggrundsmusik på LP.

Vi får de store Big Fat Snake hits, vi hører om mødet med Elvis' band, om venskab og svigt, om at være far til 4 og være gift i over 30 år, om stalkere, om livet på landevejen, og om at være gammel nok til at være TV vært på TV2 Charlie, og stadig have mod på nye eventyr
Vis kort
10. Aug Rock/Pop

Bomles Venner - med Horsens Horns

Lørdag den 10. august 2019, kl. 21.30.
Pris: (Fri entré)
Jazz & Folk Teltet, Dytmærsken, Randers C
Bomles Venner er et fokuseret og velspillende konceptband med repertoiret fast forankret i de mange hits, som Bamses Venner gennem tiden begavede den danske sangskat med..

Orkestret gør en dyd af at komme så tæt på originalerne som muligt, og man skal være mere end almindelig kender for at kunne skelne mellem Bamses og Bomles Venner!

Bomles Venner er dedikeret til det kendte Bamse-repertoire, og forsangeren både ligner, og ikke mindst lyder som Flemming Bamse Jørgensen, hvilket bidrager til en virkelig autentisk gengivelse af de kendte sange.

Endvidere gør bandet en dyd ud af detaljerne, både hvad angår lyd og fremførelse i de gennemarbejdede arrangementer. Så alt i alt er der med Bomles Venner garanteret fællessang og stemning helt i top!

På de originale indspilninger med Bamses Venner er der ofte benyttet blæsere for at give musikken ekstra dybde og flere nuancer.

Derfor tager Bomles Venner denne aften The Horsens Horns (trompet, saxofon, trombone) med til koncerten og det tilfører ikke alene mere dybde og fylde - med blæsersektionen opnås i høj grad et endnu mere autentisk lydbillede i forhold til de originale arrangementer. Endvidere er der altid ekstra fest både på og foran scenen, når The Horsens Horns blæser igennem!
Vis kort
12. Aug Rock/Pop

Fifi-dong

Mandag den 12. august 2019, kl. 19.30.
Pris: (Fri entré)
Jazz & Folk Teltet, Dytmærsken, Randers C
FiFi Dong er blevet fast band mandag aften i teltet - A tribute to Gasolin..

Peter Vildmand - Danmarks mest vellignende og -lydende KIM LARSEN-kopi står i spidsen for bandet Fi-Fi-Dong.

Når Fi-Fi Dong - "A Tribute to Gasolin" indtager scenen, er de iført et out-fit, der passer til Gasolin-musikken.

Det er kasketten, uniformsjakken og de andre beklædningsgenstande fra dengang, der er fundet frem.

De frække drenge spiller alle de fede, gamle numre som "Rabalderstræde" - "Nanna" - "Fi-fi Dong" og andre greatest Hits fra Kim Larsens hedengangne christianshavner-orkester
Vis kort