Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 8 events i Randers Kommune mellem 14. okt. og 12. nov. 2019

23. Okt Rock/Pop

Live i Loungen - Dansk Amerikansk Musikklub

Onsdag den 23. oktober 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 100 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Den erfarne musiker med amerikanske aner, Kim Sagild, har dannet trioen 'Dansk Amerikansk Musikklub', og sammen får de sange af Muddy Waters, Tracy Chapman og Ray Charles til at flyde i Turbinens lounge..

Musiker, producer og komponist Kim Sagild har spillet i bands som Buki Yamaz og Kasper Windings Kick, og han har produceret for bl.a. Nanna og Thomas Helmig. Nu er han klar med et nyt projekt, hvor han med sin akustiske trio ‘Dansk Amerikansk Musikklub' realiserer en gammel drøm om at gengive den amerikanske sangskat, han som halvt amerikaner selv er vokset op med.

Kærligheden til blues, soul, rhythm&blues og jazz hyldes i en trio, der spænder over flere generationer. Sammen med de to talenter Cille Rowedder og Oliver Mønster på hhv. sang og guitar fylder Kim Sagild Turbinens Lounge med akustiske gengivelser af elskede numre fra bl.a. Tracy Chapman, Muddy Waters, Ray Charles, Marvin Gaye og Aretha Franklin - for bare at nævne et par stykker.

Turbinens lounge. Unummererede siddepladser. Varighed: 2 x 30 minutter. Dør kl. 19.00
Vis kort
24. Okt Rock/Pop

Steen Jørgensen - Duo

Torsdag den 24. oktober 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 270 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Sort Sol-frontmand Steen Jørgensen og den danske stjerneguitarist Rune Kjeldsen lander på Turbinen i efteråret med en blanding af Steens solo-numre, Sort Sol-sange og fortolkninger af værker fra navne som Dylan, Young, Cohen, Joy Division og Kraftwerk..

Siden 1979 har Steen Jørgensen været frontmand i det enestående danske rockband Sort Sol, der har vundet adskillige priser og hæder for bl.a. albums som Flow My Firetear og Glamourpuss.

I 2013 udsendte Steen Jørgensen soloprojektet Standards for Living og turnerede landets spillesteder tynde sammen med en af landets bedste guitarister, Rune Kjeldsen (Savage Rose, CV Jørgensen, Kira and the Kindred Spirits bl.a.). Til efteråret tager Steen Jørgensen atter Rune Kjeldsen med på spillestedsturné, og duoen spiller en helt speciel ‘tæt' koncert for et siddende publikum på Turbinen.

Steens karakteristiske stemme og Runes ekvilibristiske guitaregenskaber er de perfekte forudsætninger for et udsøgt repertoire af sange fra Steens solokarriere, Sort Sol-numre og modige tolkninger af Bob Dylan, Neil Young, Leonard Cohen, Kraftwerk og Joy Division
Vis kort
25. Okt Rock/Pop

Folkeklubben

Fredag den 25. oktober 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 295 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Det danske band Folkeklubben udgav i efteråret sit fjerde album, Sort Tulipan, til stor begejstring for fans og anmeldere. Det fejrer bandet med en efterårsturné i 2019, der bringer dem forbi Værkets scene i Ridehuset..

"Folkeklubben har satset alt og lavet deres hidtil bedste album," skrev Politikens anmelder Kim Skotte, da Sort Tulipan ramte pladebutikker og streamingtjenester herhjemme.

Til efteråret tager bandet, bestående af frontmand Kjartan Arngrim, Rasmus Dall på guitar og Rasmus Jusjong som beat-snedker, ud på en omfattende Danmarksturné for at spille numre fra den nye plade, men også give publikum et glædeligt genhør med gamle kendinge som ‘Fedterøv', ‘For Pengene', ‘Torben Ulrich' og ‘Flammende Hjerter' m.fl.

Oplev den anmelderroste trio i Ridehuset
Vis kort
26. Okt Rock/Pop

Carl Emil Petersen - Solo

Lørdag den 26. oktober 2019, kl. 21.
Pris: (Entré: 215 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Den tidligere forsanger i Ulige Numre og nu solomusiker, Carl Emil Petersen, er i gang med at indspille nye sange, som han lader hans følgere lytte til som de første i nedbarberede udgaver ved akustisk koncert i Turbinen..

Det er snart to år siden, at Carl Emil Petersen brød med sit band Ulige Numre, som hurtigt havde markeret sig herhjemme som dansksproget rockband, man ikke kunne komme udenom. Især med singlerne ‘København', ‘Halvnøgen' og ‘Blå. Carl Emil Petersen udsendte samme år albummet ‘Natradio', og Turbinen havde fornøjelsen af at præsentere den karismatiske musiker live og med Artist Talk sidste år.

Nu er Carl Emil Petersen igen at finde i Turbinen med en ganske speciel akustisk solokoncert.

"Det sidste års tid har jeg skrevet en håndfuld nye sange, som om lidt skal indspilles og blive til mit næste album. Jeg synes det kunne være sjovt at give mit trofaste publikum chancen for at høre dem helt rå og nedbarberede inden de bliver udsendt," siger Carl Emil Petersen.

Der er altså både nyt og gammelt - i helt intime og rå udgaver - med Carl Emil Petersen på Turbinen i oktober
Vis kort
29. Okt Rock/Pop

Spil dansk på Gaia Papaya

Tirsdag den 29. oktober 2019, kl. 18.30.
Pris: (Fri entré)
Café Gaia Papaya, Lene Bredahls Gade 10, Randers C
Vi fejrer Spil dansk i Randers Koncerten er gratis MIX TAPE - musik med gang i HOF Band - et Klub 85 band spiller op til fest og dans..
Vis kort
30. Okt Rock/Pop

Spil dansk: Bibliotekskoncert med Paderup Gymnasium

Onsdag den 30. oktober 2019, kl. 16.
Pris: (Fri entré)
Randers Bibliotek, Stemannsgade 2, Randers C
Dansk rytmisk musik i nye arrangementer - spillet af dygtige gymnasieelever..

Hvis du er til dansk rytmisk musik og har mod på også at høre det i nye udgaver, har de musikglade elever fra Paderup Gymnasium et godt tilbud til dig! I anledning af Spil Dansk-ugen optræder de nemlig med et program bestående af danske numre i mere eller mindre genkendelige forklædninger.

De dygtige musikelever fra Paderup har efterhånden tradition for at give prøver på deres spil i uge 44 - en tradition, som vi på biblioteket er rigtig glade for. Mød op i udlånet på Hovedbiblioteket og få en god musikalsk stund! Det er gratis at komme ind til koncerten, og ingen tilmelding er nødvendig.

Spil Dansk er musiklivets festuge, der altid foregår i uge 44. Siden 2001 har Spil Dansk været Danmarks største musikbegivenhed i al sin bredde og mangfoldighed af arrangementer. Turbinen, Randers Bibliotek, Randers Kommune og Randers Eventsekretariat er lokale arrangører. Det sker i samarbejde med blandt andre lokale bands, musikkorps, -ensembler og -kor. Målet er blandt andet at skabe glæde og øge kendskabet til musik med dansk afsæt - herunder udfolde musikken i nye og anderledes rammer
Vis kort
1. Nov Rock/Pop

Spil Dansk: Jacob Friis Lind spiller egne sange

Fredag den 1. november 2019, kl. 15.
Pris: (Fri entré)
Frivilligværket, Kirketorvet 2a, Baghuset, Randers C
Frivilligværket og Veteran Caféen Randers præsenterer Jacob Friis Lind fra Divided by Numbers. Jacob optræder med egne numre..

Spil Dansk er musiklivets festuge, der altid foregår i uge 44. Siden 2001 har Spil Dansk været Danmarks største musikbegivenhed i al sin bredde og mangfoldighed af arrangementer. Turbinen, Randers Bibliotek, Randers Kommune og Randers Eventsekretariat er lokale arrangører. Det sker i samarbejde med blandt andre lokale bands, musikkorps, -ensembler og -kor. Målet er blandt andet at skabe glæde og øge kendskabet til musik med dansk afsæt - herunder udfolde musikken i nye og anderledes rammer.
Vis kort
1. Nov Rock/Pop

Noahs Ark

Fredag den 1. november 2019, kl. 20.
Pris: (Fri entré)
Tante Olga, Søndergade 6, Randers C
Tante Olgas bidrag til Spil Dansk ugen i Randers er Noahs Ark, der har udvalgt et spændende og varieret musikprogram denne aften. Fra skøn pop med flerstemmig sang til hårdtslående rock..
Vis kort