Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 11 events i Randers Kommune mellem 17. feb. og 17. mar. 2020

20. Feb Rock/Pop

Lis Sørensen

Torsdag den 20. februar 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 405-455 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Med helt nye numre og klassikere som 'Mine Øjne De Skal Se', 'Tæt på Ækvator' og 'Fuld af Nattens Stjerner' og flere hit-perler fra fire årtier i musikken kan hele Danmarks Lis Sørensen opleves live i Værkets Store Sal til februar..

Sangerinden havde stor succes i tv-programmet ‘Toppen af Poppen' i 2018 og året efter, da hun tog på en arena- og sommerturné med Anne Linnet, Sanne Salomonsen og ‘AnneSanneLis'-opstillingen, der har høstet flotte anmeldelser. Blandt andre Avisen Danmarks musikredaktør, Simon Staun, der skrev følgende efter AnneSanneLis' koncert i Ceres Arena 17. maj 2018:

"Jeg har skrevet det før, men Lis Sørensens modnede stemme er ganske enkelt formidabel (..) Alt afhænger af øjnene, der ser, og jeg kan kun se en 63-årig sangerinde, som sætter nærmest samtlige af sine yngre kolleger på plads med en mageløs magtdemonstration."

Lis Sørensen skiller sig for alvor ud på en scene. Passionen og erfaringen stråler ud over scenekanten, og med sin varme vokal, der tilsyneladende kun er blevet bedre med tiden, favner hun et bredt publikum i en stærk kombination at være til stede i øjeblikket og rejse ned ad ‘Memory Lane'
Vis kort
28. Feb Rock/Pop

Mads Langer - Twenty-Twenty Tour

Fredag den 28. februar 2020, kl. 21.
Pris: (Entré: 380 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Mads Langer er tilbage på tour i 2020 sammen med sit band, og med kufferten fuld af ny musik rammer den 35-årige musiker Værkets Ridehuset i Randers til februar..

Musikeren har mere end 100 millioner streams og utallige koncerter, platinsælgende singler og albums, ligesom han i skrivende stund hitter stort i udlandet med nummeret ‘Me Without You'.

Mads Langer debuterede i 2006 med pladen ‘Attention Please', og forud for sin turné har han været i studiet i London og LA og arbejdet på sin sjette soloudgivelse med producerne Eg White og Evan Bogart, der blandt andet har produceret Sam Smith, Beyoncé og Adele.

Mads Langers udtryksfulde pop-rock kommer for alvor til sin ret i Ridehuset, når musikeren både stiller op i fuld festopstilling med band, men også giver plads til det mere følsomme og enkle soloudtryk.

"Jeg har både tænkt mig at være helt alene på scenen i mit akustiske solo univers, men folk kan også glæde sig til mit 8 mand store internationale band. Jeg drømmer om at lave en koncert, hvor man kommer hele registret igennem. Hvis vi har grædt, grinet og danset, så har det været en god aften," siger Langer
Vis kort
28. Feb Rock/Pop

The Beatophonics

Fredag den 28. februar 2020, kl. 21.
Pris: (Entré: 196 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Med support: The Alligators. The Beatophonics er ikke bare et nostalgitrip, det er ægte 60'er-inspireret rock ‘n' roll og pop leveret med en kærlighed og omsorg, der hurtigt rammer enhver påhørende..

Bandet har markeret sig som et af de største i retro-genren herhjemme med masser af radiotid, omfattende turnéer for en masse mennesker og ikke mindst et opvarmningsjob for de melodiske rocklegender Toto, da de besøgte Danmark i 2017.

I år kan The Beatophonics fejre deres 10-årsjubilæum, og i 2020 sender de den længeventede opfølger til debuten ‘The Beatophonics' på gaden. Så hvis du er til "ny retro", er The Beatophonics-koncerten uundgåelig. Siden starten af 2018 har sanger og guitarist i bandet, Søren Koch, været fast medlem af det legendariske 60'er-rockband The Zombies, som lige er blevet indlemmet i Rock ‘N' Roll Hall of Fame, og hvis album ‘Odessey and Oracle' er nr. 100 på magasinet Rolling Stones liste over 500 bedste albums nogensinde. Vi har altså at gøre med en mand og et band, der ved, hvordan 60'ernes rocklyd skal skæres.

Support: The Alligators
Aftenens første livenavn er kyndige herrer udi opruskende rockabilly. The Alligators kan prale af mere end 28 år på landevejene og talrige optrædener i ind- og udland og at have indspillet og turneret med legender som bl.a. Wanda Jackson, Linda Gail Lewis og Elvis-guitaristen Scotty Moore. I flere år fungerede The Alligators som fast backing for Mek Pek og har medindspillet bl.a. børne-cd'erne Åh Abe og Pa-Papegøje. Stilen er svedig og swingende rock ‘n' roll fra 50'erne, hvor maskiner var noget, der hørte til en fabrikshal. Denne aften på Turbinen skruer de på alle rockens knapper
Vis kort
3. Mar Rock/Pop

Rytmisk koncert med Randers Egnsteater Kor, dirigeret af Kari Sten

Tirsdag den 3. marts 2020, kl. 19.30.
Pris: (Fri entré)
Johanneskirken, Vorup Boulevard 29, Randers SV
De 16 dygtige sangere leverer et a capella repertoire, der spænder bredt i den rytmiske musikgenre med kendte pop- og rocknumre af bl.a. Ed Sheeran, Lady Gaga, Mads Langer, Alberte og mange..
Vis kort
3. Mar Rock/Pop

Gustaf Ljunggren/Emil de Waal

Tirsdag den 3. marts 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 100 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Gustaf Ljunggren/Emil de Waal Med gæster fra Randers Statsskole - Turbinen Arrangør: Turbinen Foto, video, audioudstyr og drikkevarer må ikke medtages Dørene åbnes kl. 19.00 Ungdomsbillet er kun gyldig ved forevisning af foto-id..
Vis kort
5. Mar Rock/Pop

Medina Akustisk

Torsdag den 5. marts 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 320 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Medina skruer ned for synthesizers og op for intimiteten, når hun til marts kan opleves på Turbinen med en nærværende og akustisk koncert..

Medina er en af de får ægte superstjerner, vi har herhjemme i Danmark. Det har hun været det siden, hun i 2008 bragede igennem lydmuren og ind på hitlisterne med singlen ‘Kun For Mig'. Kort efter fulgte nyklassikerne ‘Ensom' og ‘Vi To', og hele Danmark lærte, at det var tid til at byde ‘Velkommen til Medina'. Siden debuten har Medina solgt mere end en kvart million albums, og hun har turneret ind- og udland tyndt, udgivet syv studiealbums - fire på dansk og tre på engelsk. I 2016 modtog hun Danish Music Awards' ærespris.

Til efteråret kan Medina opleves i Toppen af Poppen på TV2, hvor hun blandt andet kaster sig ud i fortolkninger af Anders Blichfeldt(Big Fat Snake), Carl Emil Petersen(Ulige Numre) og Kvamie Liv. Medina har allerede hintet, at hendes nyfortolkninger finder vej ind på forårets sætliste.

Glæd dig til at opleve Medina - nærværende og helt tæt på - i en sjælden akustisk koncert, hvor de enorme radiohits får et nyt intimt udtryk og Medinas følelsesladede klassepop kommer endnu til sin ret
Vis kort
11. Mar Rock/Pop

Carl Emil Petersen med band

Onsdag den 11. marts 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 245 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Turbinen Stå koncert Varighed: 1 sæt af 75 min Arrangør: Turbinen Foto, video, audioudstyr og drikkevarer må ikke medtages Dørene åbnes kl. 19.00..
Vis kort
12. Mar Rock/Pop

Live i Loungen - Rikke Thomsen

Torsdag den 12. marts 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 100 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Arrangør: Turbinen Foto..
Vis kort
14. Mar Rock/Pop

Burhan G - akustisk

Lørdag den 14. marts 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 255-355 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Kom helt tæt på pop- og r'n'b-stjernen i en intim koncert, hvor de største hits gentænkes i en akustisk form med kun to musikere og en korsanger..

Det er svært at sige ‘Burhan G' uden også at sige følelsesladede ballader og danseskoskridtende pophits. Burhan G har siden debuten ‘Playground' i 2004 fået piger til at hvine og publikum til at danse. Siden har han bevæget sig væk fra engelske tekster og produceret adskillige radiohits som ‘Kalder Mig Hjem', ‘Jeg vil have dig for mig selv' og selvfølgelig ‘Tættere på Himlen' med Nik&Jay.

Han er normalt kendt for storslåede sceneproduktioner og stramt koreograferede optrædener, men nu har hitmageren givet sig selv et interessant, kunstnerisk bespænd. Alle de kendte sange skal genfortolkes i et intimt og akustisk univers. Glæd dig til at opleve Burhan G på en helt ny måde, når han lader publikum komme endnu tættere på ham og musikken sammen med udvalgte musikere og korsangere og giver sine hits en helt ny form for indlevelse i Værkets Store Sal
Vis kort
14. Mar Rock/Pop

The Boyband

Lørdag den 14. marts 2020, kl. 21.
Pris: (Entré: 150 kr) Køb/bestil billet
Tante Olga, Søndergade 6, Randers C
Bandet tager fat i en æra, der for rigtig mange har betydet værelser tætpakket med plakater og endeløse køb af merchandise. Hvem husker ikke Backstreet Boys, Take That, Westlife, NSync, A1, Boyzone mfl..

Musikken og de store hits lever stadig! Det kan opleves denne aften

The Boyband leverer en professionel og overbevisende fortolkning af de største boyband-hits, som ingen har gjort det før.
De tager dig igennem en tid, hvor boybands var på toppen af verdens hitlister. Dette med stor professionalisme, overbevisthed og respekt for sangene, og deres betydning for rigtig mange mennesker.
Back for good, I want it that way, It`s gonna be me, Everybody og Step by Step er blot en håndfuld af de hits I skal opleve når The Boyband indtager scenen.
Der er mere end garanti for en fest fyldt med hits, nostalgi, brede smil, skønne minder og masser sing a long
Vis kort