Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
28/2 2020
Værket
Sven Dalsgaards Plads 1
8900 Randers C
Tlf: 89135100
Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 56.4644, Lon 10.0331


Viser 25 events fra/efter 20. jan. 2022

29. Jan Ballet

Sylfiden

Lørdag den 29. januar 2022, kl. 19.30.
Pris: Entré: Børn/Unge: 285-385 kr, Løssalg: 345-445 kr
Værket,
Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Klassisk ballet. Varighed: 105 min uden pause..

Selv om Sylfiden snart er 200 år gammel, har den stadig en aktualitet, der fascinerer os i dag. Dramaet om James, den skønne, lokkende sylfide og den onde heks Madge er en tidløs, moralsk fabel om splittelsen mellem fornuft og følelse, og balletten spænder over et væld af forskellige stemninger omsat til dans.

I denne helt nye version vender Nikolaj Hübbe i samarbejde med det scenografiske powerpar Anja Vang Kragh og Mia Stensgaard tilbage til eventyret i fortællingen. De tre beretter sammen historien i et svævende og magisk univers

Medvirkende: David Briskin, Aalborg Symfoniorkestret

Lysdesigner: Åsa Frankenberg
Scenograf: Mia Stensgaard
Scenograf: Anja Vang Kragh
Scenograf: Anja Vang Kragh
Vis kort
30. Jan Klassisk

Ung dansk klaverkvintet

Søndag den 30. januar 2022, kl. 15.
Pris: Entré: 155, abonnement 125 unge u. 25 år 40
Værket,
Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Kvintetten består af Alva Holm og Adam Koch Christensen, violiner, Susanja Nielsen, bratsch, Jonathan Swensen, cello og Elias Holm, klaver. På programmet er værker af Sjostakovitj og Dvorak..

Koncerten transmitteres af DR
Vis kort
1. Feb Skuespil

De urolige

Tirsdag den 1. februar 2022, kl. 19.30.
Pris: Entré: Børn/Unge: 230 kr, Løssalg: 290 kr
Værket,
Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Moderne dramatik. Varighed: 100 min uden pause..

Stykket skildrer et barn, som vokser op med to forældre, der er koryfæer. Det handler om barnets opvækst, om kærligheden mellem forældrene og om faderens sidste tid. Fortællingen springer i tid, og vi møder datteren som lille pige, som teenager, som voksen kvinde og mor. Hele vejen kæmper hun for at få sine forældres opmærksomhed og kærlighed. Men uroen er konstant til stede i dem alle.

De urolige er en legende og gribende fortælling om et barn, der ikke kan vente med at blive voksen, og om to forældre, som kæmper med livet. Den excentriske familie portrætteres af tre af dansk teater stærke skuespillerinder

Medvirkende: Kirsten Olesen, Hanne Windfeld, Stine Schrøder Jensen

Dramaturg: Karen-Maria Bille
Instruktør: Peter Langdal
Scenograf: Maja Ravn
Kostumedesigner: Maja Ravn
Lysdesigner: Mårten K. Axelsson
Lyddesigner: Rasmus Kreiner
Vis kort
9. Feb Klassisk

Harpen

Onsdag den 9. februar 2022, kl. 19.30.
Pris: Entré: 155 kr / abonn: 125 kr /u. 25 år: 40 kr
Værket,
Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Sammen med harpenisten Tine Rehling præsenterer Randers Kammerorkester en uropførelse af Anders Koppels Harpekoncert. Der er desuden musik af Carl Nielsen, Frederik Rung og Per Nørgård..

Tine Rehling debuterede som harpenist i 1993 og har siden givet en lang række koncerter i Europa, USA, Kina og Australien. Hun har optrådt på festivaler i Sverige, Estland, Rusland, Polen, Irland og på Hawaii, og hun har flere gange været solist og kammermusiker ved Rio Harp Festival i Brasilien. Tine Rehling har samarbejdet med en lang række musikere og komponister som solofløjtenist ved DR Symfoniorkestret Ulla Miilmann, solocellist Henrik Dam Thomsen, saxofonisten Benjamin Koppel og jazzpianisten Thomas Clausen.

Sammen med Randers Kammerorkester uropfører Tine Rehling en ny harpekoncert af Anders Koppel, der foruden sit virke som komponist også har haft en lang karriere som musiker i bl.a. Savage Rose og gruppen Bazaar. På programmet med udelukkende danske komponister står også Per Nørgards "Light of a Night", der er inspireret af The Beatles' Blackbird, Frederiks Rungs romantiske Serenade og Carl Nielsens Lille suite for strygere. Koncerten arrangeres i samarbejde med Brage.

PROGRAM:

Per Nørgård: Light of a Night - Blackbird

Carl Nielsen: Lille suite for strygere

Frederik Rung: Serenade op. 31

Anders Koppel: Harpekoncert (uropførelse)
Vis kort
9. Feb Skuespil

I al slags Vejr

Onsdag den 9. februar 2022, kl. 20.
Pris: Entré
Værket,
Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
En Benny Andersen-mosaik..
Vis kort
10. Feb Skuespil

I al slags Vejr

Torsdag den 10. februar 2022, kl. 20.
Pris: Entré
Værket,
Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
En Benny Andersen-mosaik..
Vis kort
20. Feb Skuespil

Bedrag

Søndag den 20. februar 2022, kl. 19.30.
Pris: Entré
Værket,
Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
En moderne klassiker om utroskab..
Vis kort
10. Mar Skuespil

Den Evige Ild

Torsdag den 10. marts 2022, kl. 19.30.
Pris: Entré
Værket,
Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Vis kort
12. Mar Klassisk

Det himmelske liv

Lørdag den 12. marts 2022, kl. 16.
Pris: Entré: 155 kr / abonn: 125 kr /u. 25 år: 40 kr
Værket,
Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Randers Kammerorkester spiller Gustav Mahlers Symfoni nr. 4 i en udgave for kammerensemble. Mahler beskrev selv symfonien som en afspejling af himlens blå farve. David Riddell dirigerer, og som vokalsolist medvirker sopranen Berit Barfred Jensen..

I de første takter af Mahlers fjerde symfoni er komponisten på vandring i de østrigske alper, hvor køernes bjælder klinger i den klare bjergluft, og hvor solen stråler fra en skyfri himmel. Her tilbragte Mahler sine somre, og her komponerede han Symfoni nr. 4, som han selv beskrev som en afspejling af himlens blå farve fra den mørkeste nuance til den mest lysende blå.

Symfonien indeholder både det grusomme i anden sats, hvor døden spiller op til dans, og en tredje sats, der måske er musikhistoriens allersmukkeste. Som kulmination lukker Mahler i symfoniens slutning porten op til himmeriget, hvor en sopran med næsten barnlig naivitet synger om paradiset og det uendelige liv. David Riddell dirigerer, og som sopransolist medvirker Berit Barfred Jensen.

PROGRAM:

Gustav Mahler: Symfoni nr. 4 arr. for kammerensemble af Serge Ollive
Vis kort
19. Mar Rock/Pop

Jubilæumskoncert

Lørdag den 19. marts 2022, kl. 14.
Pris: Fri entré
Værket,
Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Randers Jernbaneorkesters 60 års jubilæumskoncert..

1962 var et godt år - ikke at der skete de store begivenheder på verdensplan, men i Randers gik en gruppe musikinteresserede ansatte ved jernbanen sammen, og startede Randers Jernbaneorkester. I dag, 60 år efter, lever orkesteret stadig i bedste velgående - og det skal fejres.

Det vil vi gøre med en Jubilæumskoncert på Værkets Foyerscene og efterfølgende reception på Restaurant Madværket.

For at gøre dagen ekstra festlig, har vi igen allieret os med den lokale sanger Martin Møller, som vil synge til nogen af vores musiknumre. Martin var med til at trække fulde huse til vores Forårskoncert i 2019, så den succes tåler en gentagelse. Temaet for koncerten bliver filmmusik gennem 60 år, og mon ikke der skulle snige sig et enkelt James Bond nummer ind, da den første James Bond film kom i 1962.

Så kom og oplev Randers Jernbaneorkesters Jubilæumskoncert for fuld damp på Værkets Foyerscene d.19.marts 2022 kl.14 med efterfølgende reception
Vis kort